Тенденции при маникюра за Великден

Ето кои са те
Обновена: 5 апр 2023 15:31 | 5 апр 2023 15:17, Ивета Иванова
3
Тенденции при маникюра за Великден
Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Пролетта вече официално е тук, а и Великден наближава съвсем! С топлото време, новия сезон и предстоящите празници, идват и нови тенденции в маникюра. С какви нокти ще изпъкнем за Великден? Вижте някои от предложенията на американския "Cosmopolitan".

 Цветя
 
Нищо ново под слънцето - цветята винаги са хит през пролетта - при дрехи, бижута, маникюри, аксесоари. И в дните около Великден няма да сбъркате, ако заложите на флорален маникюр. Сега природата се събужда, парковете вече са пълни с цветчета и ще сте в тон с природата. Заложете на бледи и светли цветове - бледожълто, светлорозово, небесносиньо. Положете бяла или безцветна основа, изрисувайте цветя и маргаритки.

Бели заешки уши

Знаем, че заекът е сред символите на Великден. Стана ясно, че сега хит ще са по-изчистените, семпли и светли маникюри. Затова, нанесете безцветна или светла основа и нарисувайте на някои нокти само бели заешки уши. Така загатвате за празника и има само акцент от животинчето, но сте много стилни. Тази тенденция е за любители на минималистичния стил.
 
Яйца с жълтък
 
Ясно е, че няма как да забравим за яйцата на този празник. Но за да сте по-оригинални, вместо да изрисувате красивите боядисани във всякакви цветове яйца, оформете тяхната вътрешност. Нека черупките не присъстват, а да се виждат белтъка и част от жълтъка. Може дори да изглежда като пържено яйце. Основата пак може да е безцветен лак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Зелчо преди 1 година
Задължително на ноктите да има знаме на Украйна и муцуната на Зелески. Също така този Велик Ден в България ще го посрещнем с наводнен пазар от яйца внесени от Украйна.
2
0
 
3
 
! Отговори
въри със преди 1 година
зеле, маруля, зелен лук и други треви
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И задължително малко кафяво под ноктите, щото все пак е БГ. Иначе все едно не е празник.