Представиха новата FLIRT 5 със забележително барманско шоу

Водката минава пет-степенно пречистване
Обновена: 20 апр 2017 15:33 | 20 апр 2017 15:33, Мартин Иванов
4
Представиха новата FLIRT 5 със забележително барманско шоу

Дебют с уникално барманско шоу направи новата FLIRT 5. Това се случи по време на Националното състезание за бармани, което се провежда на 19 и 20 април в столицата. 20 от най-добрите професионалисти зад бара представиха предимствата на новата водка.

Тя е пет пъти дестилирана – именно по тази технология се правят най-добрите водки в света. Това е и методът, който гарантира топ качество на продукта. Освен това вкусът е подходящ както за консумация чисто, така и в коктейли.

"Чистият алкохол има няколко предимства - дестилацията премахва вредните примеси, а и ако пиете "чисто", се лишавате от вредно количество захар", разказаха миксолозите зад бара, докато флеърваха (жонглираха) с бутилки.


Барманите споделиха още, че с FLIRT 5 се работи изключително лесно, защото е с отлично качество и дава възможност за голямо разнообразие и творчество.

Реакцията на първите опитали новата водка също бяха много положителни. Водката остава сред най-предпочитаните високоградусови напитки на българите – както за консумация самостоятелно у дома, така и в коктейли по заведенията. Тенденцията е обаче при избор на конкретен продукт да води емоцията.

Именно на това залага и FLIRT 5 – пет емоции в един флирт. FLIRT 5 вече е на пазара, като се очаква лятото да бъде хит като търсене и продажби. В състезанието за Купата на FLIRT се включиха миксолози от цялата страна, сред които имаше и една дама. В крайна сметка победата отиде при Даниел Мухала, който се подвизава зад баровете във Варна.

Той спечели международното жури със своя Apple FLIRT, който се приготвя с водка, сироп мента, сироп джинджър бред, ликьор личи, кисело мляко и фреш лайм – шейкнати добре и сервирани в охладена чаша. Купата на водка FLIRT се проведе в рамките на Националното състезание за бармани – 19-20 април, което е квалификация за Световното в Копенхаген. Два дни водещи миксолози мерят сили в различни дисциплини: има теоретична част, бързо смесване на коктейли, точно разливане на определено количество, флеър.
 

Имиджова публикация

4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
до Иван преди 3 години
Ако си пил редовна водка няма да те цепи глава и след 1/2 литър.Спирта за хранителни цели си е много добър
Явно си пил някакъв *** на начинаещи алхимици
3
0
 
1
 
! Отговори
Няма проблем преди 3 години
Най после и една добра новина.Ако пуснат и цигари от 60 ст. както беше някога ще е супер.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да бяхте пуснали рецепта поне за един коктейл.
1
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Водка не пия от години, камоли Флиртака... като ученик я пиехме защото беше евтин ***.. но на следващият ден този некачествен алкохол правеше деня тотален хикс дори и от една 100грамка