Най-важното в икономиката ни с Money.bg

Новото предаване стартира по Bulgaria ON AIR от 25 януари
17 яну 2020 14:00, Петя Славова
4
Най-важното в икономиката ни с Money.bg
Снимка: Bulgaria ON AIR

Ново предаване, посветено на най-интересното и важното от света на икономиката и бизнеса, стартира по Bulgaria ON  AIR.

На 25 януари, от 16.30 часа, в ефира на националната телевизия тръгва Money.bg с водещ известният финансов журналист и главен редактор на едноименната онлайн медия – Георги Минев.

Money.bg не само ще информира за най-важното и най-новото от света на икономиката, финансите и бизнеса през изминалата седмица, но и за най-интересното, непознатото и вдъхновяващото в него на разбираем за всеки зрител език. Предаването ще представя както анализ на актуални теми, така и задълбочени дискусии.

"Икономическите процеси засягат всички нас и затова вярваме, че трябва да бъдат ясно обяснени. Затова ние, вече и в телевизионен формат, ще бъдем очите на зрителите за всички икономически събития, които ги засягат – пряко или косвено. Сред аудиторията има както бизнесмени, така и служители, както данъкоплатци, така и чиновници, както банкери, така и кредитополучатели. Ето защо ние, журналистите от Money.bg, ще работим за интересите на всички участници в икономическия процес", казва водещият Георги Минев.

Освен него, зрителите ще виждат и редакторите на Money.bg – Мина Стойчева и Божидар Ангелов, които ще представят най-актуалните икономически новини от седмицата. В края на всяко предаване журналистът Даниел Василев пък ще има коментарна рубрика.

Георги Минев е бизнес журналист с богат опит в български и международни медии. В България работи за издания като "Капитал", "Строителство Градът", Forbes и "Банкер", а в чужбина сътрудничи на германските Die Welt, BILD, Deutsche Welle и TAZ.

Специализира още в германския парламент, където работи за местен депутат. По образование е журналист и политолог, като в момента е докторант по бизнес журналистика в УНСС. От 2014 г. ръководи онлайн бизнес медията Money.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Muncho преди 4 години
Преведено на български ... германските банки не дерът клиентите си колкото българските.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста комунистическо изглежда.

Спонсорирани публикации