Без тъч скрийн в Rolls-Royce, не било естетично, а грозно!

Класиката няма да изгуби актуалност, убедени са британците
16 окт 2017 07:58,
19
Без тъч скрийн в Rolls-Royce, не било естетично, а грозно!
Снимка: Reuters, архив

Британският производител на луксозни автомобили Rolls-Royce никога няма да сложи на своите модели тъч-скрийн екран. Това разкри директорът по комуникациите на компанията за Източна Европа Франк Тиман пред журналисти.

"Подобно нещо няма как да се появи в салона на нашите автомобили. Да, то може би е удобно и практично, но е крайно неестетично. Ние смятам, че класическите прибори за управление никога няма да загубят своята актуалност", коментира Тиман.

Последният модел на британците, представен по-рано тази година, е осмото поколение на Rolls-Royce Phantom, който бе определен от компанията като “най-тихия автомобил на планетата”. Общото тегло на шумоизолиращите материали е 130 кг., а гумите Continental, с които е оборудван автомобилът, са запълнение със звукопоглъщаща пяна.

Машината е оборудваната с битурбо V12 двигател с обем 6,75 литра, който развива 563 к.с. В комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF този мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч. 

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Rolls-Royceролс ройс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ст. нс. Петракиев ТУ преди 6 години
14, пропуснах, сори
14
0
 
8
 
! Отговори
Varna преди 6 години
Агрегатът разбира се е от най-икономичните и щадящ оконата среда :) Разбира се не това е най-важното! Светъл лъч в така лицемерната вълна от "еко" и/или "електро" напъни.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименняма смисъл да се хвалиш, като си анонимен ?
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тук повечето коментиращи "разбирачи" си нямат и на идея какво е това Ролс Ройс, а аз съм правил тест драйв, даже имам и слефи в Ролс
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
точно поради тази причина избягвам тази марка, пещерняци, ще си купя нещо в крак с времето. (шегувам се, уникален и само мечтан от мен автомобил).
10
1
 
3
 
! Отговори
Край преди 6 години
Таблетите в колите трябва да се правят сменяеми щото за 10г. таблета е тотално остарял пък колата още си важи.
9
1
 
9
 
! Отговори
само си мисля... преди 6 години
Мноооого съм далеч от Ролса и евентуална покупка на такъв. Вероятно е лукс, но той няма почва у нас-не е универсален (не става за картофи, превоз на железа, чували, да му сипваш *** нафта и тн и тн) . Дисплеят не би бил проблем за българина, ако мислят да ги продават по-активно тука....
8
1
 
3
 
! Отговори
Striker преди 6 години
"Руснака", познахме те, че си руснак и без етикета!:))) Там в Мужикистан сте скарани с учение, запетайки, препинателни значи и т.н.:)))
7
2
 
9
 
! Отговори
drbr преди 6 години
Съгласен съм. Теслата с тоя огромен таблет вътре прилича на ***.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, заглавието е абсолютно неправилно формулирано граматически и подвеждащо спрямо съдържанието ! От него разбрах, че без тъч скрийн в Ролс Ролс е неестетично и грозно. Даже си помислих - е, да, в такава луксозна кола- без тъч скрийн?!.... Но съдържанието твърди точно обратното! Трябвало е да се формулира по сл. начин :"Без тъч скрийн в Rolls Royse! Не било естетично, а грозно".Или поне вместо разделителната запетайка, да се постави тире. Не било компютри, а компоти. Lol
5
0
 
10
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Абсолютно правилно човека е съвсем прав!
4
1
 
6
 
! Отговори
до Руснака преди 6 години
Идея си нямам как е при вас в Русия, но в България имаме едно нещо наречено ЗАПЕТАЙКА ( , ). Ако научиш къде и как се слага, ще разбереш правилното значение на заглавието. И да, заглавието е написано грамотно!
3
0
 
15
 
! Отговори
Таблет преди 6 години
Като се замисля, много са си прави.За справка, погледнете последните модели на Мерцедес. Този екран седи на таблото все-едно някой си го е забравил там. На някои модели го вградиха в таблото и някак по-бива, но онзи дето стърчи... Все-едно детето го е залепило с плюнка (или дъвка) за да си гледа филмчета.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Класиката си е класика! Подкрепям ги :-)
1
4
 
10
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
От загалвието излиза, че от фирмата, слагат тъч скриийн защото е естетически красиво, а не, че никога няма да сложат... ей направо ме съсипвате