Голям интерес: Rolls-Royce не смогва с производството на Cullinan

Причина е нарастващото търсене на SUV модела
Обновена: 19 фев 2019 16:50 | 19 фев 2019 16:15, Красимир Ангелов
8
Голям интерес: Rolls-Royce не смогва с производството на Cullinan
Снимка: Rolls-Royce

Британският производител Rolls-Royce, който е част ог BMW Group, разкри, че търсенето на SUV модела Cullinan се увеличава осезаемо.

Въпреки началната цена от 260 000 евро, листата за поръчки е запълнена до края на юли. Според информация на Autonews, производителят е увеличил работния си персонал с 200 служители в завода в Гудууд и работи на 100%. Изпълнителният директор на марката Мартин Фрич сподели, че от Rolls-Royce биха се справили с високото търсене, ако марката разполага с повече производствени ресурси.

Оказва се, че повечето бъдещи клиенти са жени, а половината от общата бройка купувачи не притежават друг модел на Rolls-Royce. Друга немалка част от желаещите за Cullinan пък са от по-младото поколение.

От компанията споделят още, че трудност се оказва и модифицирането на всеки отделен SUV по желание на клиента. Въпреки това през изминалата година са произведени и доставени 4107 автомобила на купувачи от повече от 50 страни.

У нас представителството и единствения оторизиран сервиз на Rolls-Royce са в "М Кар София".

Още новини за автомобили четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Rolls-RoyceклиентиBMW Group
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да съберем пари да купим един на Баневи, че горките хорица- от самолета слязоха на 'Майбах'-а, пък сега ги разкарват с патрулката и после се чудим защо са си изкарали болнични че ги боли гърба.
3
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Приятел в нужда се познава! Стара поговорка. Ха сега помагайте на мен, че я закъсах с колата. Нещо откъм съвети би ми било от полва. Айде, де, от толкова години се знаем, мръсно никога не сме си правили един на друг !
2
3
 
18
 
! Отговори
нико преди 5 години
До ПловдивчанинАми богатите винаги стават по богати ..Внуците на Тодор Живков да не са станали по бедни след 1989г..Напротив ---станали са по богати ..
1
7
 
22
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 5 години
Богатите стават по-богати, а бедните по-бедни. Едни ще си изпотрошат ръцете и краката да си купуват ролс ройси, други не знаят какво ще ядат довечера...