Skoda показа новия Superb с видео

Флагманът на чехите ще получи за първи път версия Scout
21 май 2019 20:30, Красимир Ангелов
6
Skoda показа новия Superb с видео
Снимка: Skoda

Компанията Skoda публикува видео с обновения си флагман Superb. От него става ясно, че за първи път в историята си моделът ще получи всъдеходна модификация Scout. Тази версия ще се предлага единствено като комби.

Във видеото се вижда и най-луксозния вариант на Superb, който ще получи името Laurin & Klement. Освен като комби, моделът ще се предлага и като лифтбек, като за първи път ще бъде оборудван със светодиодни фарове срещу мъгла, както и с мигачи в стила на кросоувъра Kamiq.

За фейслифта на Superb се предвижда и системата Coming/Leaving Home. Тази функция включва фарове и светлини, които се активират за кратко време след отключване и заключване на автомобили с помощта на дистанционно.

От досегашия модел Superb ще се отличава с по-агресивните си брони и новата решетка на радиатора. В салона ще бъде поставен нов приборен панел и голям дисплей на мултимедийната система. За модела са предвидени и редица системи за безопасност, взаимствани от VW Passat.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: SkodaSkoda Superb
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкода е автомобил за средняци. Пластмасарска история. Факт е, обаче, че са може би най-добрия избор цена-качество т.е за нас българите са ОК.
4
3
 
7
 
! Отговори
задМорски преди 4 години
Голям смях си ти , морски ! Бас ловя , че не си карал Шкода , па дори и 120 L !
3
7
 
3
 
! Отговори
Морски преди 4 години
Голям смях са тия шкоди...
2
3
 
6
 
! Отговори
nikolov преди 4 години
Comming/Leaving home технология, която я има от 15 години ми я хвалят че я сложили в новия модел, Голф 5 в далечната 2004 я имаше
1
0
 
6
 
! Отговори
Мъде преди 4 години
Маде ин БГ