Разбиха колата на британския посланик в Пловдив

"Лош ден, откраднаха GPS от колата ми", призна Джонатан Алън в Туитър
Обновена: 11 мар 2012 21:00 | 11 мар 2012 20:42,
153
Разбиха колата на британския посланик в Пловдив
Посланик Алън бързо се сблъска с родната действителност. Снимка: БТА

Неприятен неделен ден изкара британският посланик Джонатан Алън в града под тепетата. На стената си в социалната мрежа „Туитър” в късния следобед той написа:

"Лош ден в Пловдив, откраднаха GPS от колата ми, сега съм с полиция и чакаме огледа".

От полицията в Пловдив нито потвърдиха, нито отрекоха криминалния инцидент.

От страницата на посланик Алън става ясно още, че това е третата кражба на системата за ориентиране от неговия автомобил за последните шест месеца. Предишните две кражби са станали във Великобритания.

Само преди няколко дни Джонатан Алън призова българските власти да вземат имотите на мафията.

"Какво означава това – хората, за които всички чуваме и които не могат да докажат откъде е богатството им, нека се разделят с него", изрази позицията си посланикът.

Още по темата

Преди известно време посланик Алън прекара известно време при българско семейство в Пловдив, където научи езика и обичаите на страната. Това е условие на британското външно министерство, което задължава дипломатите си да учат езика и традициите не чрез курсове, а чрез временно настаняване в дома на жители на държавата, в която ще работят.

След престоя си в Пловдив, Джонатан Алън заяви, че харесва баница, обича да слуша чалга и е възхитен от бабите в България, които били супер герои. Посланикът беше впечатлен и от забележителностите, които е посетил в района на Пловдив.

След неделната кражба от автомобила му обаче, той едва ли ще се изказва толкова ласкаво за българите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: ПловдивДжонатан Алън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бе, просто се опитваме, да компенсираме част от заграбеното, от т.н. британия!
121
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Купете му на тая един гпс да не мрънка бе
120
3
 
17
 
! Отговори
АЗИС преди 12 години
След престоя си в Пловдив, Джонатан Алън заяви, че харесва баница, обича да слуша чалга и е възхитен от бабите в БългарияЩом е по чалгата, как не са го хванали някакви бесни селяни изпили по няколко мастики и да му подуят главата в някоя чалготека - да види че освен да ти откраднат GPS-a има и по-страшни работи ;))
119
3
 
17
 
! Отговори
извод преди 12 години
Излиза , че човекът е бил прав в преценката си , въпреки хвалбите на мутро- герберите , че са се справили с престъпността .Върнахме се в годините след промените .
118
3
 
17
 
! Отговори
варненка преди 12 години
пак се изложихме!
117
5
 
18
 
! Отговори
Пурко преди 12 години
Като не му харесва у нас и ще се оплаква да се хваща пътя и у дома си ,,,,,
116
0
 
18
 
! Отговори
димитров преди 12 години
Май е време и за акция "автоджамбазите"!Кого още трябва да ограбят та някой да сложи край на тези простотии тук?
115
2
 
19
 
! Отговори
Демократ преди 12 години
цецко и за "кражба" на МПС сега ще чуеш за първи път, също както и за жертви на пътя и ще тръгнеш по комисии и ТВ да ни убеждаваш, че работиш... Вече разбрахме, че с интелектуалната импотентност на правителството и депутатите от герб няма да имаме читав закон в България...
114
1
 
27
 
! Отговори
Мариан преди 12 години
- Научил е обичаите на населението - вече е в час и с обстановката. Честито ПОСЛАНИК. - Сега потърси Цветанов да те свърже с крадците и да посредничи в обратното изкупуване - на тази територия така се прави.
113
1
 
23
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Това е следствие от лигавенията на депутатите и полицията: "услужване с вещи от МПС на гражданин", "временно вземане на МПС", "отваряне на МПС за проверка на вещите в него" и ред други приумици на юридическата комисия на НС с цел оневиняване на крадците на МПС и оставяне на жертвите на такива похищения сами да се оправят. Ами сега полицаите да се чудят какво да кажат на посл.Алън, а онези тъпчовци от парламента да се хилят като п....и и да гледат сеир. А съдиите да се смеят с пълен глас и да говорят помежду си Разбрахте ли,че по-*** от полицаите в РБ няма. А ББ и ЦЦ да си правят сметка,че с такива изпълнения Шенген ще гледаме през крив макарон. А ние, гражданите, за пореден път се уверяваме, че в БГ полиция, следствие, прокуратура, Темида са за окайване. И че в БГ ДЪРЖАВА НЯМААА!
112
6
 
21
 
! Отговори
ТОЯ И ТОЙ преди 12 години
КАТО ПСЕТО УОРЛИК ВЗЕ ДА ЛАЕ ПРЕД ВСЯКА КЪЩА - ОТКРАДНАЛИ МУ БИЛИ ???????? ТЯ АНГЛИЯ ОГРАБИ ПОЛОВИНАТ СВЯТ - ТОЯ ПРЕБЛЕДНЕЛИЯ НЯМА ПРАВО ДА ЦИВРИ !!!! ДА ЖИВЕЕ СЛАВЯНСКАТА ДРУЖБА - ДОЛО ЦИОНИСТКИЯ ИМПРЕИАЛИЗЪМ НА ЗЛОТО СЛУГА !!! КОГАТО Е ИМАЛО БЪЛГАРИЯ , НА ОСТРОВА ХОРА СА ЯЛИ И В ЗЕМЛЯНКИ СА СЕ КРИЛИ .
111
0
 
24
 
! Отговори
Голямата работа преди 12 години
Ние си живеем в този ден нон стоп свиквай !
110
0
 
17
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
До Баци агент 007 . Не е възможно да си раждан от човешко същество . Имаш ли понятие от култура възпитание и ред човешки дадености или от човешкото си научил само азбуката ? От гадост си омазал статията , *** ! Високо поставен дипломат е пристигнал в дивашката държава ,които ще дава оценка дали българския индивид е възможно да бъде приобщен към цивилизованото общество или да продължава да смърди в бърлогата си ? А ти безмозъчно същество го наричаш мека китка !!!
109
3
 
21
 
! Отговори
4545 преди 12 години
ми той ако отиде у Перник и винкело ще яде.
108
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са културни особености! :)
107
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали мерака му беше да слуша чалга на тоя? Е, наслушал се е вече, време е да прогледне
106
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама каква престъпност в България?Та нали Цецо се похвали, че е озаптил вече престъпниците.Ами "големите риби"?
105
10
 
20
 
! Отговори
Баци агент007 преди 12 години
Този от снимката е мека кидка . При посещението си в шекер маала докато го любят млади *** с големи парчета гладните чавета му свия маина касметяяяя . Голямо важно свили му навигацията . Що не пита тия дето прането навън несмеят да си оставят че го крадът как живеят оид стрес от наложения терор как живеят ? Какво е правил без шофиор там ? Следващия път гол и не пипан да го оставят че неино величество да разбере посланик е изпратила
104
8
 
26
 
! Отговори
ттт преди 12 години
До 122Етносът с най-ниска престъпност в България са турците. Не ги бъркай с ***.
103
4
 
18
 
! Отговори
Мангал преди 12 години
Ко съ уплаквъш бе...и ний тряа да идем в балгариъ си ко искъшРадвъй са чи кулатъ ти е устанъла