Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена

Повдигнато е обвинение на Атанаска Георгиева, заяви Светослав Лазаров
Обновена: 12 апр 2014 20:24 | 12 апр 2014 10:51, Александър Попов
132
Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена
Снимка: Булфото

Повдигнато е обвинение за умишлено убийство на осемгодишната Александра на Атанаска Георгиева, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV.

"Дали тя е виновна или не, ще реши съдът. Само тя може да каже защо е проявила тази жестокост", заяви Лазаров.

Още по темата
По негови думи мотивите за убийството най-вероятно са битови, но се работи по абсолютно всички версии – финансови, бизнес, лични контакти.

"Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока - да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето", каза главният секретар.

Той отказа да влиза в подробности как е загинало детето, но допусна, че е задушено с найлонова торба. То е било убито още четвъртък вечерта.

Лазаров отрече обвиненията, че акцията на МВР е провокирала убийството.

"В 9,30 часа сутринта Атанаска Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10:00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. Недопустимо е на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти", каза Светлозар Лазаров.

Той потвърди, че трупът на детето е намерен в дома на Атанаска Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има заподозрениБащата отсега се точи да убиваВече пъди полицаитеКой знае колко тайни крие тази кооперация
82
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък знам че целият град говори -доктор Геров е долен пед......ераст. И какво, това прави ли д-р Геров наистина такъв? Ако полицията не предприеме нищо - ей на виждате ли тия *** не правят нищо. Ако предприеме - абе тия *** що така правят. Я някой Ентелегент веднага да каже как всъщност трябва да процедира МВР. Всичко е политика - опозицията винаги се е опитвала да очерни управляващите. Така е било и така ще бъде. Навсякъде по света.
81
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев, сега пак ли ГЕРБ са ти виновни?
80
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фактически това убийство става в резултат на дейността на групите за отвличания и рекет, които са пиддържани от Станишев и жена му. След като ги накараха да върнст 850 000 евро, които бяха откраднали от Брюксел за компенсация сега се занимават с рекет.Затова всички следи водят към Станишев, а Овчев и Маймуняка са само посредници за тази дейност.
79
6
 
11
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Доктор ГеровТи си патологичен ***. Как може от една семейна драма ,от смъртта на едно невинно дете да правиш "политика"? За такива като теб наистина се отнасят думите " Господ всичко вижда и не забравя"
78
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В цялата история не се разбра кой на кого какъв се пада
77
4
 
29
 
! Отговори
езичник преди 10 години
ДЕЦАТА НЕБИВА ДА ПЛАЩАТ ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ СИ ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ И РОДНИНИТЕ. НИТО КЪДЕ ДА СЕ РОДИ НИТО КАКЪВ ДА СЕ РОДИ!!!!
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
единственния мотив на тази да убие е да е била любовница на бащата на детето
75
2
 
25
 
! Отговори
Много въпросителни преди 10 години
Ако имаме следователи на място, те ще разнищят всички тези истории около браковете на майката и личните истории на нейните дъщери. Никоя от тези три жени не е красавица, нито пък на снимките личи да имат личностен чар или да се умни. Как така са се уреждали с изгодни бракове, като за целта са разваляли семейства?
74
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този *** с фуражка хич не му вярвам.Като се има впредвид колко лъжи изрече за Лясковец,то и тука цялата работа са я ос..ли ченгетата.Горкото детенце са го убили за да наранят някой друг,а всичко ще заметем под килима,защото сме некадърна полиция.
73
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целият град тогава говореше, че има нещо много гнило в това удавяне. МВР така и не си свърши работата, но в града се носеха всякакви слухове около Светла. Веднага след смъртта му тя продаде къщата и напусна Златоград, премести се в Димитровградско, където дъщеря й от първия брак се беше задомила. В Златоград Светла повече не сме я мяркали, но сега ще проучим какво се е случило и с първия й съпруг. Светла беше много корава, яка, сербез жена. Тук знаем и други неща около малката й дъщеря Северина, които не са за изнасяне в публичното пространство, предвид това, че има две деца и мъж в Поморие,
72
4
 
12
 
! Отговори
Х преди 10 години
Не мога да се сетя ,какъв мотив е имала тази жена за да се реши на това убийство.Може дъртия *** да е прескачал от време на време при квартирантката,но за това не се убива.Най голям мотив има синът му от първият брак.Сега всичко остава за него ,плюс това той активно е участвал в наказателните бригади на баща си.Семейството сигурно е имало ключ от квартирата на жената.А Лазаров не струва.
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
но го развалил заради връзката си със Светла. Той се преселил при нея и заживял в центъра на Златоград, в една от най-хубавите къщи, на метри от лобното място на Дельо Хайдутин. Къщата се намира до самото заведение Орехчето най-посещаваното място между центъра и старата част на града. Много бързо след брака на Петко със Светла се родила Северина. Животът му със Светла обаче бил истински ад. Той рязко се състарил и често се оплаквал, че тя го тормози.През зимата на 1998 г. намерили трупа на 48-годишния Петко в ледените води на река Върбица, която минава покрай къщата на Светла.
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според нейните съграждани от Златоград обаче имало доста съмнителни обстоятелства около смъртта на втория й мъж. Минало е доста време и не можем да си спомним кой беше първият й мъж, от когото е Атанаска, но добре си спомняме ужасната трагедия с нейния втори съпруг Петко Георгиев Димитров от съседната община Неделино.Обръщаме се към Флагман.Бг, за да припомним, че всички бяхме потресени, но МВР не си свърши работата около неговата мистериозна смърт, разказаха от Златоград. Флагман.Бг разполага със записи на тези твърдения. Петко Георгиев имал много добро семейство в Неделино, но го раз
69
1
 
15
 
! Отговори
още от Бургаско преди 10 години
''43-годишният Кенан Юсеин е шеф на айтоския клон на фирмата за бързи кредити "Вега 1", той заедно с тримата си подчинени е нахлул в дома на 57-годишния гарант по кредит в Каблешково10 Април 2014, ЧетвъртъкАвтор: Георги ДИМИТРОВ''Бандитски фирми вилнеят с години в региона и държавата си траеЙовчев си мълчиМедиите плачат само за децата на мафиотитеЯсно чии са медиите
68
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жители на община Златоград алармираха Флагман.Бг след направените разкрития около биографията на 61-годишната Светла Димитрова и двете й дъщери Атанаска Георгиева 43 години, и Северина Димитрова 30 години. Двете дъщери са от различни бащи, и двамата са починали. Майка им е имала брак и с двамата. И двамата ми мъже са починали, аз съм почтена жена, заяви самата Светла Димитрова пред "Флагман" тази сутрин.
67
2
 
16
 
! Отговори
Интересно преди 10 години
В 9,30 часа сутринта Атанаска "Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10:00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. "Изведена е сутринта, атакуват хотела, вечерта намират детето там, от където е отведена жената още сутринта? Кой е сложил трупчето в жилището, след като тя е била арестувана?И защо не са го намерили още при ареста? Много смърди тая работа.
66
7
 
6
 
! Отговори
Ka преди 10 години
Според последна информация в хотела са се вихрили деноношни секс-оргии и садо-мазо извращения.. Не ми се и помисля, но е много вероятно и нещастното детенце да е било въвлечено в това и нищо чудно някой да е платил щедро и то да участва и по време на гнусния акт да са го удушили, дори и да не е било умишлено....
65
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам да кажа на 75 да не пише глупости.За това престъпление няма оправдание.Само смъртна присъда.
64
1
 
25
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Да позная ли от три пъти кой ще поеме защитата на убиеца. Господин Марковски потривате ли вече тлъстите си ръце. Лоена торба