Мъж принуждавал жени към проституция, връзвал ги с вериги

Рязал ги, гасил цигари върху тях, заплашвал ги с убийство
22
Мъж принуждавал жени към проституция, връзвал ги с вериги
Снимка: БГНЕС

В София е задържан мъж за принуждаване към проституция, съобщиха от МВР. Той е на 42 години и е арестуван ден, след като 19-годишна потърсила помощ в полицията. Тя е обяснила, че успяла да избяга от неин познат, след като на 20 ноември вечерта той се опитал насила да я качи в кола в района на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Дни по-рано, пострадалата била настанена в кризисен център за жени.

Към момента полицията е установила, че мъжът подбирал внимателно момичетата и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на сексуални услуги. В сайт, създаден от него, той публикувал техни снимки. След обаждане на клиент, той водил на посочения адрес момичето, от което прибирал предварително уговорена сума пари.  В случай на несъгласие на жертвата, той я принуждавал след жестоко малтретиране – връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, вземане на опиати, заплахи за убийство.

На мъжа са повдигнати обвинения за заплаха и за склоняване на друго лице към проституция. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той е задържан за постоянно в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: арест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 20 Защо да се създават бедни семейства, след като в наше време, в ЕС е възможно човек да получи образование и да има професия, чрез която да печели толкова, че да може да създаде нормални условия за отглеждане на 1-2 деца? Семейството е отговорност, не само финансова, но и по отношение на това какъв психологически климат ще има. Ранните женитби в повечето случаи събират хора, които не си подхождат, а само изпитват един към друг силна страст, която бързо отминава.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До 6. По твойта логика по света нямаше да има семейства на бедни. А те са 90% от населението.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
У Холандия червените фенери са законни :)))
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами гледах ги тея.Всичките са от лиллавите хора,на едната "жертва" не и разбрах за какво фъфли даже!Да се оправят-особености си имат,нали?!
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 12 - Да следваш висше образование, да търсиш работа, която да ти допадне, да узряваш физически и духовно е за теб "водене на абсолютно празен и безсмислен живот"?! Проблемът има и друг аспект - какви критерии има един абитуриент за избор на брачна половинка и то такъв избор, че да създаде здраво семейство за цял живот?
15
1
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 5 месеца
Само че след като се създаде семейство някой трябва да осигурява издръжката му. Ти предлагаш и момчета, и момичета да се задомяват веднага след като завършат гимназия. Кой да ги храни? Спомни си филма "Вилна зона". На новобранската си вечер един такъв абитуриент доведе снаха, но баща му го попита "Комсомолът ли ще ти храни децата?" Сега вече и комсомол няма. На издръжката на мама и тате ли да създават семейства 18-19-годишните? Това не звучи сериозно.
14
0
 
5
 
! Отговори
а сега де..... преди 5 месеца
Района на Ботевградско шосе, квартал Хр.Ботев.....Враждебна.......ЕВРОРОМКА!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 3 Дали е подмамвал момичета, които учат тригонометрия или се е ориентирал към едни други, които вероятно дори не са чували тази дума? Ако сред жертвите му все пак има ученички етнически българки, значи те са от хитрушите, които търсят чичко Паричко, но все още не са се научили да разпознават кой мъж какъв е.
12
1
 
2
 
! Отговори
Не се знае преди 5 месеца
Знае ли се дали е имало случаи жена да подмами мъже, после да ги принуждава да работят като жигола, а тя да прибира парите? Непременно трябва да се изясни този въпрос, иначе и дума не може да става за равноправие. Изтъква се само вина на мъжете за определен вид заробване на хора, но за женски прояви по това направление деликатно се мълчи! Женорята са хитри, изцеждат от мъжа каквото успеят. Дали са пропуснали да кярят от този начин на експлоатация на доверчиви мъже?
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До !. Воденето на абсолютно празен безсмислен живот за тебе е правилното решение ?
10
4
 
3
 
! Отговори
! преди 5 месеца
До Анонимен: Направо от училище и задомяване, раждане на деца и фереджета за по-сигурно! Аман от такива като вас!
9
3
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 месеца
Важното е че за шофьорите приеха строги наказания а за блудство демек да изнасилиш момче е 3 години ако ти е за 1 път условно а за изнасилване на жена 5 години или условно така ги намалиха наказанията защото така е в щатите нали гледаме от там но там няма рекет на пътя и никъде в Европа докато не си извършил нарушение няма проверки! ПП ДБ патерица на тази мафия която те определиха като такава сега са им слуги и слушат чинно!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Да. Щом му нема името е наш чуек познат на полюцията и т.н.
7
2
 
14
 
! Отговори
има начин преди 5 месеца
Този герой в Трудов лагер ще се пречупи за няколко години, които ще му се сторят вечност.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Момичетата след училищна възраст, освен ако не следват, а дори и тогава вече трябва да се задомяват, а не да се шляят насам-натам. Също и момчетата. И тогава няма да имат време за глупости. Сега живеят "на семейни начала" или въобще се омъжват след 30 и си мислят, че ще създадат семейство. Само че някой друг път. И после четем по вестниците за поредица нескончаеми "инциденти".
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Долу ръцете от честните частници и предприемчивите българи! На тях се крепи икономиката!
4
3
 
11
 
! Отговори
морски преди 5 месеца
Още един от строителите на модерна България. Иначе сме остров на стабилността, според другаря Борисов.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А момиченцата какво са очаквали след запознанство с мъж над 40 години ? Че ще им помага в уроците по тригонометрия ли ? Затова ли са търсили познанство с него ?
2
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всеки втори в тая дууупка е мутра, бияч, сводник, дилър, каналджия, дрогиран, пиян, неадекватен... Ако ще и Господ да слезе от небето, оправия няма тук. Гнилоч. Трябва си като в Содом и Гомор - огън от небето и да се почва отначало.
1
10
 
15
 
! Отговори
Боко с дупето широко преди 5 месеца
100% свързан с гербавите. Пламен Митрев едно време отвличаше момичета директно на улицата. Обаче беше близък с банкянската mukва и имаше развъдник за кучета от които Боко си осинови едно две. И Боко го покривапе.