Kанадският гуру на електронната музика Carlo Lio на Airdance Music Festival

Вижте подробности за втората част на фестивала в полите на Витоша на 8 и 9 юли
5 юли 2011 10:42, Екип на Dnes.bg
0
Kанадският гуру на електронната музика Carlo Lio на Airdance Music Festival
След успешната първа част на фестивала Airdance Music Festival 2011, за която ви писахме тук, тази седмица следва да се насладим и на втората такава.

Събитието продължава на 8 и 9 юли с първото гостуване у нас на канадеца Carlo Lio. През миналия брой на фестивала D-Formation a.k.a Dimas зарадва почитателите на електронната музика у нас в компанията на над 50 от най-добрите български диджеи. Сега следва да чуем и видим отново страхотни музикални изпълнения на фона на красивата природа, която предлага Витоша.

Звездата на втората порция Airdancе и главен гост на фестивала този път ще бъде канадският гуру на електронната музика Carlo Lio. Той е фаворит на лейбъла SCI-TEC на Dubfire и за него музиката не е просто начин на живот, а средство за комуникация с хората по целия цвят.

Carlo Lio притежава музикалната дарба да превръща сетовете си в нещо несравнимо. С тях той разговаря с публиката, усеща я и й дава точно това, което иска. Това е и причината той да е фаворит на великия Dubfire. Carlo ще пристигне у нас с DJ Georgre Delkos. Съпорта на канадеца от българска страна ще бъдат Gabriel, Andrez, Rady, Lion, Marsel Rohas и много други. В събота идва и един от многобройните любимци на българската хаус публика UTKAN, заедно с МАKCIM от Амстердам.

Airdance Electronic Music Festival е едно от малкото събития, на което всеки посетител има възможността да се потопи в богатата палитра от музикални стилове като Deep House, Progressive House, Minimal, Techno, Tech-House, Downtempo и Chill Out. Всичко това ще се случи отново непосредствено близо до София, в полите на Витоша.

Предварителната продажба на билети в разпространителската мрежа е на цена от 15 лева за редовните и 30лв за VIP гостите. На място билета за два дни ще е 20 лeвa, а събота вечер ще е на цени от 15 лeвa.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари