И Юнкер против името на новата комисия, не му харесва идеята

Приемането на мигранти било част от европейския начин на живот
12 сеп 2019 15:45, Боряна Павлова
18
И Юнкер против името на новата комисия, не му харесва идеята
Снимка: БТА

Досегашният председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер също зае позиция в спора около името на комисията на гръцкия представител, предаде AFP.

Още по темата

"Защита на европейския начин на живот" се оказа доста спорно име на еврокомисия и предизвика доста критики.

„Не ми харесва идеята, че европейският начин на живот е противопоставен на миграцията. Приемането на тези, които идват отдалеч, е част от европейския начин на живот", заяви Юнкер пред Euronews.

Ресорът бе поверен на гръка Маргаритис Схинас, който в момента е главен говорител на ЕК. Той призна, че е "азвълнуван" от номинацията, която за първи път ще вкара грък в най-висшия орган на ЕС.

"Развълнуван съм, че съм номиниран за заместник-председател за Защитата на нашия начин на живот, обхващащ ресорите миграция, сигурност, заетост и образование. Готов съм да се заема с работа и очаквам с нетърпения да обсъдя с ЕП как можем да превърнем политическите ни приоритети в реални резултати", написа Схинас.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
ЕВОА преди 2 години
Ситият на гладния не вярва , а на пияния съвсем!А налейте по-още едно,щото ще затваряме!
15
0
 
0
 
! Отговори
чичопею преди 2 години
Абе остави тая комисия ! Ела да пием по едно!
14
1
 
3
 
! Отговори
Victimized преди 2 години
"Те идват защото сте им ограбили държавите,унищожихте техен начин на живот,нямат хляб,дом,медицина!"Това е точно така, но това не прави политиката на отворените врати добра идея.Първо се създава огромно напрежение на религиозна, расова и културна основа.Второ, всичките тези средства за социални помощи, медицински грижи, настаняване и логистика могат да отидат директно за подпомагане на държавите от които идват.Но, видял ли е някой политик от ЕП да лобира за спиране на войните в тези държави?
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те идват защото сте им ограбили държавите,унищожихте техен начин на живот,нямат хляб,дом,медицина!Не идват с радост в чужди страни,а с болка.Природата и хората са в опасност от "европейските" цености,а тя е една- само ПАРИ!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бъде създадена комисия за преселване на цяла Африка и мюсюлманска Азия в Европа, като на всеки християнин европеец бъдат зачислени трима преселници да ги храни и издържа.Европейците да бъдат задължени да работят на минимум три работни места за да издържат пришълците, тъй като гостите не обичат да работят, а обичат социал и детски надбавки.
11
0
 
4
 
! Отговори
Бдинец преди 2 години
Сигурен съм ,че ако има комисия в защита на африканския и азиатски начин на живот ,на новите ,,европейци",всички ще бъдат ЗА!Нещо повече,даже ще казват колко напредничава и прогресивна идея е създаването на такава комисия!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вечно почерпените по принцип не са капризни, но и да са кой го пита този *** като е една от многото пионки.
9
0
 
6
 
! Отговори
Victimized преди 2 години
Значи относно търговия и икономика, политика на изолационизъм и протекционизъм, но когато става въпрос за преминаване на хора, а с тях една камара други проблеми, бактерии, разни болести по животните и какво ли още не, сме разграден двор, да идва който иска?Тези акъл имат ли? От кога това е начина на Европа, когато ни къпаха със студена вода да влизаме, това не беше условие, не съм сигурен ще проверя, но мисля това не е клауза от договора за членство? Кога точно сме гласували за това?
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Юнкер вече няма думата.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези евр(ЕЙ)опейски мошеници питали ли са юропското стадо,дали такъв е начина на живот на евростадата?!Ама ,наистина всички сме едни стада,щом разни долнопробни пияници,калинки, уруспулки определят как да живее Стадото Юропско!!!Стадо,стадо,или трябва да се събудиш и изметеш тези мошеници,или си слагай въжето на врата,защото,идващите да докажат,какъв е "европейския начин на живот",ще го сложат на врата ти!И с пълно право!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно пък тоя дърт peптил ще ми "защитава" европейския начин на живот.Безсрамни лицемери
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Юнкер дa си смени името нa Aбдулa фон дер бин aбд aл Aлим и дa се кaндидaтирa. Добре дошли в еврожендърските емирствa.
4
1
 
17
 
! Отговори
ай сиктир преди 2 години
Името на комисията си е точно става въпрос за Европа и за европейците, а не за разни нав леци които ишиаса и Меркел ханъм поканиха.
3
0
 
22
 
! Отговори
Начин на живот преди 2 години
Какво точно означава Мигранти в този случай?Хора, които напълно законно пребивават в една държава, работят там, допринасят за просперитета на приелата ги държава?Или поредните навлеци от Северна или друга Африка, които напъват на талази към Европа с единствената цел да цоцат социални помощи? Щото последните са също мигранти, или бежанци, ама въобще никой не ги иска, само "полит-коректните" джендър политици!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като приемането на мигранти е част от този начин на живот, да го спазват, а да не ходят по тъч-линията!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако името беше Защита на африкански начин на живот...? Тогава Юнкера може би щеше да е съгласен ?!