"Политико": Брюксел да не се намесва в протестите в България!

Авторитетното издание коментира ситуацията у нас
16 юли 2020 22:55, Петя Славова
36

Протестите в България в дневния ред и на световните медии. Авторитетното издание "Политико" посочва, че най-добрият отговор на Брюксел към случващото се у нас би бил да не се намесва, предава Bulgaria ON AIR.

Според "Политико" намесата на Брюксел може да влоши ситуацията в България, а изразената от Европейската комисия подкрепа към правото на мирен протест на гражданите е достатъчна.
Още по темата


"Евронюз" и "Ню Йорк Таймс" пък коментират вота на недоверие към кабинета на премиера Борисов, както и поисканите оставки на министри от страна на министър-председателя.

А посланикът на Франция у нас заяви, че няма коментар относно политическата ситуация в България, но определи мирните протести като символ на демокрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига сте писали глупости - политико "авторитетен", И дойче зеле И свободна европа И все либерастии, я се скрийте с хвалбите си.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи от бивши колониални държави някои чакат помощ! Големи наивници с широко затворени очи. Осъзнайте се, хора! Кралят на Белгия Леополд втори е рязал ръцете на конгоанците, които не могат да си изпълняват непосилните норми в мините. В Германия са се правели, че нищо не знаят за изгарянето на белоруските села и пещите в концлагерите. Е от тия ли чакате помощ?
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29А може би имат уговорка част от тези пари да се връщат към ЕС. Я като неусвоени,я като глоби, схеми много. ЕС е мафия на високо ниво, нищо добро от него не може да се чака. Те не се намесиха когато разбиха Югославия, та сега ли?
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде сега да слушаме американските либерали. Още един проект на Сорос за разбиване на държавите в полза на корпорациите
26
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29 "Време ти е да си починеш, и ние - от теб!Досвиданья, дорогой! Будь здоров!" - никога досега Щирлиц не беше бил така близо до разкриване.
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми ако искат да се намесват. След като видяха и чуха как министърката на земеделието казва,че се крадат европари, ако искат да да направят нещо.
24
6
 
18
 
! Отговори
Срам... преди 3 години
Брюксел си прави оглушки за ситуацията в България - единствената държава, която разполага със Спецпрокуратура СпП и спецсъдилища - СНС и АСНС и официална държавна институция - КПКОНПИ, която може да отнеме имуществото на обвиняем, който обаче е оправдан от съд. Въпреки решението на съда в полза на жертвата, КОНПИ му отнема жилище и имоти. А СпП след 8 месеци арест на жертва и пускането й под домашен арест протестира решението, "защото обвиняемият може да се скрие или извърши престъпление"...
23
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казано на дипломатически език от ЕС: месю Борисов, омръзна ни! Нито чужд език знаеш, а само мучиш, нито икономиката на държавата си оправи, а само вземате помощи по еврофондове, които потъват незнайно къде. Време ти е да си починеш, и ние - от теб!Досвиданья, дорогой! Будь здоров! Гуд баайй!
22
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лаура Кьовеши трябва да се намеси на всяка цена.
21
5
 
14
 
! Отговори
Ин то дъ Трап преди 3 години
Тази да не е на Ангелкова рода?Има същия гурковски хорс фейс!
20
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе символ на демокрация, или символ на подкукуросване, ама френска му работа, лисичарска дипломация.
19
15
 
17
 
! Отговори
Бай хой преди 3 години
Казват каквото са ни казвали винаги.И което всеки с 2гр. мозък знае,а именно:България е турска тоалетна и който и да изберете,ще ви управляват юдео-ислямистите от дпс
18
4
 
29
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Европейски лицемери...
17
21
 
13
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
Другари пак ще го поемите на Тиквата колкото по мърда те толкова по ви влиза!
16
14
 
15
 
! Отговори
aa преди 3 години
"Авторитетно издание" HA HA HA
15
14
 
38
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До АнонименПарите,които дават на тиквата от запад,съвсем не са на вятъра.Дават ги на БЪЛГАРОМРАЗЕЦА за да унищожава НАРОДА и РОДИНАТА ни и той скоропостижно изпълнява сатанинската им заръка!На западните демагози и аморални фарисеи им трябва територията ни,а не народа ни.Искат да превърнат страната ни в помийната яма на Европа!Стоварването на хиляди тонове радиоактивни отпадъци е ярко доказателство за това!Само *** може да мисли,че тиквата не е знаел за това,Той е наясно с всички далавери!!!
14
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми харесало им е на еврогеовете Боко да гиебе с 200 и.... Кво да ги праиш - единия гейт, другияе бебабаси...
13
9
 
33
 
! Отговори
добър съвет преди 3 години
ама ни умръзна еп и ек да подкрепят мафията във властта - явно немат интерес да се оправивме - двойни стандарти
12
12
 
44
 
! Отговори
БГ МАФИЯ преди 3 години
Ние сме единствената страна в Света , в която Мафията е на власт , и търпим това положение .
11
32
 
20
 
! Отговори
Бг мафия преди 3 години
Ние сме май единствената страна в света, в която престъпниците протестират че им са нарушени правата.А сме 100% единствени с това че ги търпим понеже ползват заблудени младежи.