Айфеловата кула отново отваря за посетители

Нощните посещения ще останат забранени и след 16 декември
2 дек 2020 21:33, Ния Христова
6
Айфеловата кула отново отваря за посетители
Снимка: БГНЕС

Айфеловата кула отново ще отвори за туристи на 16 декември, след като седмици бе затворена заради ограниченията във връзка с коронавируса. Това съобщиха в Туитър от туристическия обект във френската столица.

"Очакваме да ви видим отново между 10:30 и 18:30 часа на 16 декември", пише в туита с качена снимка на парижката забележителност, предаде ДПА.

 
Новината е публикувана и на сайта на Айфеловата кула. Обектът беше затворен за посетители в края на октомври, след като във Франция беше ограничено свободното придвижване с цел да овладее разпространението на COVID-19, който засегна особено силно Франция.
Още по темата
 
Нощните посещения ще останат забранени и след 16 декември.
 
Айфеловата кула беше затворена при първата вълна в началото на годината заради пандемията и след това отвори отново. С настъпването на втората вълна тя остана затворена за месеци.
 
Според собствениците на кулата броят на посетителите рязко е намалял най-вече поради факта, че чуждестранните туристи са много малко заради ограниченията за пътуванията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Велика Франция преди 3 години
Най-разпознаваемата и значима конструкция в човешката история. Париж е люлката на цивилизацията, на революцията и на свободата. Франция е най-великата страна, майка на съвременния свят.Vive la Republique! Vive la France!
2
4
 
1
 
! Отговори
Фани Мъ преди 3 години
Туристи няма,но желаещите с изпразнените кредити ще са много.Пандемия бро.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
голям праз 1 лв бр.