Рап-плесник

В продължение на над 10 години не се спря. Нито безпаричието, нито омразата на някои хора към него не го отказаха. Един от динозаврите на бг хип-хопа, ако изобщо има такъв. И един Ф.А.Q с него
4 окт 2007 10:25,
59
Рап-плесник
Мишо с децата. Снимка: Личен архив

Познавам Мишо Шамара от много много време – когато със Станчо още бяха приятели, със Спенс се понасяха, а със 100 кила още не се бяха срещали.

И честно казано винаги съм се възхищавала от нечовешкия му хъс да прави музика. Вярно, много хора имат хъс. Но нямат топки, така да се каже.

А той в продължение на над 10 години не се спря. Нито безпаричието, нито омразата на някои хора към него не го спряха. Работи с кого ли не, но остана на повърхността.

Може би защото е топнал другите около себе си. Но не записа песен с чалга певица. За което го уважавам. Макар че съм фен на твърдия софийски звук, един респект за Мишо.

Тези дни един от последните динозаври на хип-хопа у нас отново направи шум около себе си. Той участва в благотворителна инициатива, има нов албум, нови песни, нови клипове и ново име.

И се кани да "вкара поредния шут във вратата на българския шоубизнес".

Този Ф.А.Q. е за нещата извън кариерата. Ако пък искаш да разбереш всичко друго около него, кликни тук.

Kак ставаш?

Трудно.

Как лягаш?

Трудно.

Със или без захар?

Без захар, с подсладител.

Какво четеш в тоалетната?

Играя игри на телефона.

С коя глава мислиш?

С долната. По-често, някой път даже включвам и ръката си.

Какво разхождаш?

Новите си маратонки. Е*авам се, децата си.

Кого наби последно?

Щях с един таксиметров да се сдера сега, ама не го направих. А, някъв мухльо пред една дискотека му забих един хот-дог в тиквата, щото ме напсува. Бях много пиян, излизах от една дискотека.

И той ми вика “Ей, Шамар, п*тко” “Кой е п*тка, майка ти ша и*а туп туп” и станахме на кълбо. Сутринта се прибрах с няква подметка на гърдите си. Все пак те бяха няколко човека.

Жената не прави ли проблем, като се прибираш така?

Е, имаше голям скандал, ама какво да се прави.

Кога не искаш да се събуждаш?

Винаги искам.

Къде и какво би си имплантирал?

Нос на гърба, за да мога да си душа гъза дали съм се насрал. Е*авам се.

Какво ти казват гласовете?

Говорят, че съм много красив, хехе.

Какво би направил, ако си всемогъщ?

Ще направя веднага да стана невсемогъщ, защото ще бъда супер извратен. Едно време, нали знаеш – римските императори са имали пълната власт и са били пълни педали.

Властта и многото слава, към която всеки ужким се стреми, ти размазва тиквата. Аз, понеже съм имал моменти, в които съм вкусвал и от двете, знам, че това ти обърква мозъка и ставаш тъпак.

Кога те гони безсъние?

След кокаина. Не, това е шега. Наркотиците са ши*ани лайна. Мразя ги.

Коя е най-мръсната дума?

Не знам.

Кога си доволен?

Понякога, когато постигна нещо, за което съм мечтал. Но за кратко. После искам още.

А задоволен?

Никога.

Самодостатъчен ли си си?

Понякога се чувствам ОК сам, но не. Просто имаш нужда да си плямпаш сам със себе си, да плямпаш там, да коментираш.

Имаш право на три желания. Кои са?

Хм. Това е много отговорен въпрос. Да разрешат да имаш много жени. Второ – всички пари да идват при мен. Хаха, нямам представа, тоя въпрос ми е тъп.

Използваш ли интернет и за какво?

Само за Myspace и Youtube. Вече ще почна и за вашите сайтове. Трябва да дадеш линкове...

Батман или Къридж?

Ъ? Бе щ'и кажа кой анимационен герой ме кефи. Дори, оная тъпата рибка с Немо, дето забравяше.

Харесва ми, щот' често и аз съм като нея. “Ибата, ибата” - така казва дъщеря ми, за рибата иска да гледа. Децата ми са най-готините. Пу-пу – да не ги урочасам. Ся, може да са грозни, но не ми го казвайте. За мен са най-яките пичове.

Ти си...?

Да.

Мишо е на http://www.myspace.com/mishoshamara

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Fuklata преди 15 години
az sum mn po dora rap star prosto nemoga da se izdiga peq mn po qko i ni6to 4e sum momi4e az imitiram mj6o 6amara purfekt i nikoi nemoje kato men ako nqkoi moje da mi pomogne da se pro4yq da pi6e na skaipa mi : punkarkata92
57
0
 
1
 
! Отговори
malkata преди 16 години
6amara pravi nai qkite pesni.Noo si gotin!!!Obi4kam si te mi6o
56
0
 
1
 
! Отговори
Даниел преди 16 години
аее измислен :) ....
55
0
 
1
 
! Отговори
aneliika преди 16 години
kuv e toq
54
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
kak moje vse edni i sushti vuprosi da zadava taq ova..tc tc tc.. koi vi e diplomiral i az ne znam..
53
0
 
1
 
! Отговори
bebco преди 16 години
znaci bih kazal slednoto"koyto go moje moje "koyto zavijda neka da ne vijda "momceto si go biva vsicki ostanali neka zavijdat,prodaljavay Misho^po sishtiya nacin,da go d...t drugite!
52
0
 
2
 
! Отговори
B.Real преди 16 години
Елена,а ти можеше и малко по-*** въпроси да му зададеш...като например:1.Има ли политическа намеса в "затварянето" на фианнсовият му благодетел-мафиот2.Колко са "кихали" на политиците за да им пазят гърба3.С кои политици са се друсали4.Защо в момента не успява да прави пари в БГ5.Някой прал ли си е парите по времето,когато правеха клипове по Доменикана и кои точно хора6.Ако е сериозен артист сега защо не се чува за него7.Кои са му сегашните спонсори и кои бяха преди?8.Числото 4 и половина с какво го свързва
51
0
 
1
 
! Отговори
B.Real преди 16 години
Шамар,не се праи,сички зимате кока ;)
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
wreme e weche da e smenite taq statiq ne mislish li Elenke ot 2 meseca e gledam ... weche 75 pyti e prochetoh
49
0
 
1
 
! Отговори
dankata преди 16 години
Mишо президент, але, алее.От това, което прочетох мисля, че той е един много свестен човек, който преосто се ефектира от околната среда,както всички други...Просто той си казва всичко , за него нещата седят така и така и си ги казва...Браво.И, да знаете едно нещо от мен...Рапърите са изключително начетени хора!Такъв е и Мишо.А доколкото до музиката му, да има и простащини , но в коя музика няма простащини???Това е рапа, в рапа се пее за жени, пари и коли...Ако искате дайте да станем като Галка и Миро(кариZма)...Евала МИШО!!!
48
0
 
1
 
! Отговори
LK преди 16 години
Toku 6to 4uh edna negova pesen v negovia MySpace - mislia 4e 6te povarna... ama naistina!?!? Nadmina i nai lo6ite mi o4akvania.. Ne moga da poviarvan 4e taka se praviat pari v BG.
47
0
 
2
 
! Отговори
Киро преди 16 години
"На всички им е ясно защо се държи по този начин.. Защото, ако не се правеше на такъв...никой нямаше да се сети кой е той" - Тони, ами да вземе да яде *** в ефир - определено всеки ще го знае тогава. Като не може нищо свястно, това прави момчето.п.с. Щях да ума от смях, като четох как се биел по дискотеките. Веднъж го засяках случайно в един клуб - беше пълен *** и ***. Един пич го блъсна и го смота набързо, щото мишето беше пиян и се отваряше на всички - мишето си глътна езика и се ската от дансинга, *** от шубе. Иначе беше с 4 ката синджири и кръстове. Абе жалка картинка
46
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 16 години
Шамара е тоя дето сички включително и аз сме го псували ама пича е единствения дето успя да направи БИЗНЕС от цялата музикална работа освен чалгата в БГ. ТАКА че духайте *** хейтъри и завиждайте на човека
45
0
 
1
 
! Отговори
Пешо Юмрука преди 16 години
Откъде изпълзя това недоразумение? Никога не съм го чувал. какво прави този, певец ли е?
44
0
 
1
 
! Отговори
Anonimna ot Varna преди 16 години
За пореден път се убеждавам колко елементарен е българина. Докато четох интервюто с Мишо поне се посмях..., но когато видях коментарите ми се доплака. Имала съм удоволствието да разговарям с Мишо за работа и мога да ви кажа съвсем откровено, че се изумих колко богат речник има и какво сдържано и зряло поведение парадира, когато трябва ! Евала на този човек. На всички им е ясно защо се държи по този начин.. Защото, ако не се правеше на такъв...никой нямаше да се сети кой е той. Най-малко да четем тази статия, а още по-малко да провокира читателите да пишат коментари. Никога не бих си позволила да коментирам определена личност без да я познавам. Не го правете и Вие, защото е безумно тъпо....
43
0
 
1
 
! Отговори
MrXXXard преди 16 години
awe na toq smotanqk koi mu wzima interviu we oleeemnooooo zlepo-golqma prostotiq ne sym wijdal, nqma i da q pro4etatoq sait da zeme da ne publikuwa takiwa typni, a
42
0
 
1
 
! Отговори
sten преди 16 години
Най смотания и жалък псевдопевец в бг.Той и ***-сводник Иван Главчев заслужават да бъдат хвърлени в селски нужник с главата надолу заради мръсните цинизми излезли от *** им човки.
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Горкия, много е ***, едно време, като бях на 13 го слушах, ама сега.... лоша и недоизкусурена имитация на истинските негроци зад голямата вода.
40
0
 
1
 
! Отговори
дуче Михо преди 16 години
Нормалните хора не слушат ***,които нямат нито глас нито слух.За човек със свинска култура какъвто е тоя за който ти с такова умиление пишеш е излишно е да се прави интервю, защото предизвикваш негативи.Цинима и простотията в песните му отблъскват и влияят зле на детската психика.Този не е Еминем и има каризма с еквивалент на бостански пъпеш.Молим те за в бъдеще не ни занимавай с такива простотии!
39
0
 
1
 
! Отговори
ss преди 16 години
Не е мой тип този Мишок,но не отричам,че е забавен и понякога казва интересни неща.А децата му са много сладурски:)