Спенс: Качвам следващия левъл - само комплименти!

Рапърът е сред участниците на Фестивала на цветовете
5 юни 2015 15:45, Петя Славова
0
Спенс: Качвам следващия левъл - само комплименти!
Снимка: Фестивал на цветовете

"Тази година навършвам 40 години и възнамерявам да не се ядосвам. Няма да храня повече, качвам следващия левъл - само комплименти." Това обеща Спенс пред Dnes.bg. Той отбеляза, че напоследък го предизвикват теми, свързани с морала на лекарите и журналистите, които развалят името на съвестните им колеги. Също така към хората, които му създават ядове прибави и поповете-гейове и призова за повече рап в Семинарията.

Доста цвят ще влеят и останалите участници във второто издание на Фестивала на цветовете. Събитието ще се напълни с едни от най-обичаните хип-хоп изпълнители на България –Ice Cream,The Top Stoppers, както и новата легенда в електронната музика COOH. Водещ на събитието ще е Дон Еди Казасян. За втора поредна година към цветното изживяване ще се присъединят и The Offenders. Те ще се качат на сцената на най-цветното събитие в София на 20 юни на открито пред зала Арена Армеец.

Феновете на холи-традицията ще се вихрят на 16 декара площ на открито. Организаторите на събитието, пресъздаващо индийския цветен празник, и тази година обещават много пъстри и емоционални изживявания по време на фестивала.

Фестивал на цветовете се проведе за първи път през миналата година в София, последван от холи-пранзик и в Пловдив. Над 5000 души се впуснаха в еднодневното цветно приключение през изминалата година и се насладиха на изпълненията на редица български и чуждестранни музикални артисти.

В настоящото второ столично издание родните хип-хоп изпълнители ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и най-актуалните парчета в репертоара си. "Този фестивал е отлична възможност да се оцветя зелен и да вляза в ролята на Шрек. Може дори да разуча някоя реплика от филма. Нали в крайна сметка идеята на фестивала е да се забавляваме.", заяви Монти от Ice Cream.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари