Владо Гаджев се завръща в Левски

Той ще смени напускащия в посока Русия Георги Костадинов
4 май 2017 12:30, Веселин Коларов
11
Владо Гаджев се завръща в Левски
Снимка: Bulphoto.com

Владимир Гаджев е пред завръщане на "Герена", твърди "Меридиан мач". Халфът, който изпадна с екипа на Ковънтри в четвърта дивизия на Англия, със сигурност напуска отбора през лятото, когато ще стане свободен агент. Футболистът е любимец на треньора на "сините" Николай Митов, като се твърди, че двамата са се разбрали да се видят след края на сезона и да обсъдят завръщането му в Левски. 

Наставникът иска Гаджев да замени напускащия в посока Русия Георги Костадинов. Последният отказа да подпише нов договор със "сините", въпреки че от клуба му предложиха двойно увеличение ан заплатата. Според информациите той ще продължи кариерата си в Урал.
 
Самият Гаджев също е в отлични отношения с Митов. Той тренираше именно под негово ръководство в Септември, преди да поеме към Ковънтри. На "Герена" пък се надяват неуспешният му престой в Англия да го е отказал от огромното му желание да играе зад граница. Както е известно, докато носеше екипа на Левски Гаджев се прочу с постоянното си желание да напусне  посока чужбина. Той няколко пъти се сбогуваше с фенове и съотборници, но в крайна сметка оставаше на "Герена".
 
Завръщането на Владимир Гаджев ще е само малка стъпка от мащабната промяна в отбора, която подготвят Николай Митов и Даниел Боримирав. Треньорът и спортният директор работят по мащабна селекция, която ще е предимно с играчи от чужбина. Отборът ще се подсили във всички линии, а новите футболисти могат да достигнат дори двуцифрена бройка.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЛевскиВладимир Гаджев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Литекс сфPoduene Rules!
10
1
 
0
 
! Отговори
Литекс сф преди 6 години
До Пената от МирянеСтоичков е наказан от цска да не играе футбол до живот и избяга, а Бербатов е играл само 120 минути в цска и го набедиха за левскар всичко от мъртвото цска. Днес това е архивна история на несъществуващ отбор.
9
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Е сега вече загазихме... :)))
8
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Пет години му уреждаха трансфер в чужбина,да поиграе три месеца у Трета дивизия...Смех,бате...
7
1
 
5
 
! Отговори
Ако искате промяна преди 6 години
Завръщането на Владимир Гаджев ще е само малка стъпка от мащабната промяна в отбора, която подготвят Николай Митов и Даниел Боримирав.Със стари к*ви нов бард*к не се прави.
6
1
 
1
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Владо Трансфера! :D
5
1
 
1
 
! Отговори
влади бумеранга преди 6 години
в лефски си е най-добре
4
1
 
8
 
! Отговори
сектор Бее преди 6 години
Браво на лефски,че подмладяват отбора! Дано все повече юноши,като Гаджев попълнят сините редици. Не е лошо да се докарат още попълнения от братска Африка, както и от приятелски Афганистан. Ще победим,венсеремос!!!
3
2
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Играчите от чужбина са много добри и са наблюдавани лично от Боримиров в Центъра за бежанци/пришълци/ в Овча Купел и на Централна гара. Много са, добри са и играят за по 3 яденета на ден.Гаджев го вземат като преводач от английски. Имат опит и в направата на самоделни взривни устройства , които са на мода в Подуене. Децата им ще продават семки " Левски" около стадиона, а жените -по магистралите и моста "Чавдар".
2
4
 
7
 
! Отговори
Пената от Миряне преди 6 години
Тоя не става и за аматьорската лига на Англия,а с колко зор го продадоха !!! Крайно време е да се знае,че в България единственият отбор,който създава футболисти и ги продава изгодно на големи европейски отбори е ЦСКА !!! Стоичков-Баселона ,Бербатов -къде ли не !!!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сериозно? И това новина ли е?