Нови скандални разкрития в БФС: Йордан Лечков си намери майстора

Фурнаджиев: Мишо Касабов е временен президент
Обновена: 26 ное 2019 10:02 | 26 ное 2019 09:54, Георги Пешев
21
Нови скандални разкрития в БФС: Йордан Лечков си намери майстора
Снимка: Булфото
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев гостува в БНТ, където говори по горещите теми в българския футбол. Той категорично обяви, че Михаил Касабов е избран временно за президент на футболната ни централа и каза, че е най-добре провеждането на конгреса да бъде през февруари, а не да се отлага за по-късно.
 
Относно словестните престрелки, в които най-деен е колегата му Йордан Лечков, Фурнаджиев обясни: "Временно изпълняващ длъжността президент на БФС е Михаил Касабов. Да, има словестни престрелки, но това е - Касабов е вписан в Търговския регистър." 
 
"На въпросното заседание, на което той беше избран, освен членовете на Изпълкома, присъства и цялата администрация. Имаше и секретар, който води протокола. Гласуваше се явно. Всички единодушно избрахме Касабов. Аз и Лечков си направихме отвод. Подписа се протокол в присъствието на всички", каза Фурнаджиев, очевидно недоумявайки от действията на Лечков, който изрази претенции да заеме поста на оттеглилия се Борислав Михайлов. 
 
"След заседанието дадохме съвместна пресконференция, на която Лечков присъства", добави Фурнаджиев. "В четвъртък е насрочен Изпълком, на който ще бъде взето решение и за конгреса. Ще се обсъди и ситуацията с изявленията му", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...primer kak edna legenda se srutva !!! Vlastta e sladkaaa !!!
14
1
 
10
 
! Отговори
закривай! преди 4 години
Това дружество за кражби, продажби и измами, защо се финансира от моите данъци м?
13
1
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Точно селски тарикати,не му стигна кметуването,а още далавери търси
12
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред Локо все на колене че бай Крюшо че ви Еб.. оти мръляви сте сите у дуп.. Он па че ви еб.. найде нама ви е зле да пристанете на туй шопско чепенде...
11
3
 
30
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Спомнете си кариерата на Лечков-навсякъде се изпокара - в Германия, във Франция, в Турция - все някой му е виновенда ходи да сменя чаршафите в хотела сиселски тарикат
10
0
 
16
 
! Отговори
Koly kucia преди 4 години
Мафия
9
2
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 години
Всички федерации са такива, хора не нужни и не правещи нищо!Само някаква далаверка и да-допипаме по нещичко от тук и там, към щата, а във ФУТБОЛА парите са много - много! Само огледайте, къде правят стадиони в села и градчета без население, БЕЗ ДАНЪКОПЛАТЦИ!!!БГ шуро-далаверия, Гърция, Италия!
8
1
 
19
 
! Отговори
Мара. Дона преди 4 години
Ай да са разкарат всички мазни псевдо българи неса лу на ядохте валта мана долна наркоманска пародии на футбол а уговорени мачове шушу мушу който най много се навежда той ще ...е най големият айди сега идете на лов после малко оргийки ето готово работен план
7
3
 
30
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
БФС - Безобразие, Фалш и Срам ......що за съюз, къде е футбола, а се пише и Български......моля моля нещо или всичко не работи там...всичко да се анализира и виновните да получат заслуженото...иначе не световно, а и на европейско не можем да идем....няма ли ред има безредие, а случаят е май такъв!
6
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше Стоичков да сложат,той не си поплюва,набързо щеше да ги оправи всичките,а не тези гешефтари ,които провалиха футбола в България,защото се свирят наговорени мачове и хората не виждат смисъл да се трудят напразно!
5
2
 
48
 
! Отговори
хаха преди 4 години
КАкво ни занимавате с тези мър--ши частното БФС което прецака футбола в БГ . ...
4
3
 
46
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Ей тоз Данчо много лаком.
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
perukata oti si trugna?
2
3
 
45
 
! Отговори
Добра новина преди 4 години
Лечнов не стваше за кмет в родния си Сливен, и за президент на БФС също не става.
1
4
 
45
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Отдавна трябваше да има смяна на перуката и цялото му обкръжение, но начина по който се осъществи определено намирисва. Щом като в устава на БФС е казано, че вицепрезидента става шеф при оставка или друго събитие на президента всичко останало е четене на евангелието както дявола го чете.