6 причини всеки ден да пиете... оцет

С него желанието за сладко намалява
30 юли 2018 11:00, Михаела Лазарова
15
6 причини всеки ден да пиете... оцет
Снимка: pixabay

Ябълковият оцет често е посочван като природно чудо. Неговите ползи за здравето са се доказали през вековете. Именно заради това той попада не в една и две рецепти за здраве от народната медицина на много народи, включително и у нас.

Какво се случва с тялото, ако пиете ябълков оцет всеки ден?

Преди да пристъпите към този пречистващ здравословен ритуал трябва да знаете, че пиенето на чист оцет може да причини изгаряния на хранопровода и други проблеми с храносмилателния тракт.

Нови алтернативни употреби на оцета

Ето защо една супена лъжица оцет трябва да се разтваря в чаша с вода. Ако и тогава вкусът ви се стори прекалено силен, добавете още малко вода.

Вкусовите усещания се подобряват

Вкусовите папили на езика възвръщат чувствителността си към богатата палитра от вкусове, което прави храненето още по-невероятно преживяване от преди.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За оцета имам един основен принцип - само в салата. И( всеки ден. Виж, за салатата имам повече основни принципи...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако живеете на оцет след време ще започнете да губите червени кръвни телца и ще развиете анемия.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оцетна чисти до време. Ще премахне с. луза от гърлото ви и от вулвата с предстоящия месечен цикъл. Да чисти! След това не ви е необходим. Чисти перисталкита на стомашната флора. Подобрява работата на дебелото черво. Но всяко нещо е полезно 3-5 максимум 10 дни. След това все едно пиете вкиснала саламура. Организма ви няма да е рейгира.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оцетът е развалено вино. Не трябва да се пие.
7
2
 
5
 
! Отговори
Ламята Гошо преди 5 години
Само да питам - требва ли да спра бензина, докато къркам оцет, и като се оригна, какво ще излиза? Че от бензина метках огън и жупел....Благодаря предварително!
6
2
 
11
 
! Отговори
Употребяващ !!! преди 5 години
Статията е написана нескопосано,а лъжица ДОМАШЕН ябълков оцет в чаша хладка вода сутрин епрекрасна профилактика за разширени вени,Диабет тип 2,и още доста неща.Изпитано и проверено и от лекари.Детските закачки са безмисленни .
5
1
 
6
 
! Отговори
До бай Иван преди 5 години
,,Бай Иване" ти явно още не се бръснеш и не си го докарал до ,,бай".Ако наистина правиш вино щеше да знаеш що е то ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ.Но ти дете се правиш на отворен по доста детски начин и ти личи.
4
2
 
4
 
! Отговори
До 3-Анонимен преди 5 години
Глу.пав коментар на глу.поват хлапак.Като не разбираш поне попитай,пъпчиви пубере,защото не мога да си представя нормален човек да напише това твоето.Това е доказано уникално полезно средство в световен мащаб.Деца,деца ще пораснете и някои от вас ще поумнеят,но засега тоя интернет ви е изпил АНОНИМНИТЕ мозъчета и не подозирате колко много не знаете.Смешни дечурлига
3
5
 
4
 
! Отговори
съвет преди 5 години
Ако пиете ракия не я разреждайте с вода!
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващата статия я искам: 6 причини сутрин да пиете антифриз
1
2
 
3
 
! Отговори
Бай ви Иван преди 5 години
Аааа и аз така правя. Всеки ден поне по шест бутилки оцет си пийвам. Сутрин като станем си ударим една бутилка за събуждане. На обяд, докато обядвам отиват още две бутилки. До вечерта понякога отварям една бутилка. На вечеря си отварям още две бутилки. Много съм си добре така. Ама нещо оцета е кът, та за сега карам на червено вино. То това пак е оцет, но още не е узрял. Ей това виното трудно узрява на оцет. Ето, моите бутилки са на 7-8 години и така си стоят. Ама карай де.