Сутрешно пиянско меле в София

Свадата станала заради футболни скандирания, един е задържан
Обновена: 1 мар 2012 14:49 | 1 мар 2012 09:23,
178
Сутрешно пиянско меле в София
Полицията е предотвратила разрастването на пиянски скандал в центъра на столицата. Снимка: Булфото

Полицията е предотвратила разрастването на пиянски скандал в центъра на столицата.

Сигналът за свадата пред заведение на ул. "Гурко" бил подаден тази сутрин към 05.10 часа.

По първоначални данни от МВР две футболни агитки се спречкали вътре в кръчмата, но охраната на заведението успяла да ги извади навън и да се обади в полицията.

Когато униформените пристигнали на мястото, заварили двайсетина души да се бият и псуват.

Благодарение на бързата намеса на полицаите от Първо РПУ и спецчастите на СДВР, боят бил прекратен, а участниците в скандала - отведени за разпит.

В мелето е пострадал един човек, отведен е в "Пирогов", но по-късно отказал лечение, подписал се и напуснал болницата.

С полицейска мярка по Указа за борба с дребното хулиганство за 24 часа е задържан 24-годишният Я.Ц.

Причината за задържането му е, че докато служителите на реда се опитвали да потушат боя, той се държал грубо, нападал и псувал полицаите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
1
 
! Отговори
da преди 12 години
За тези господа,как ще е адекватно да постъпи полицията?Аз предлагам каторга до живот,това са вандали,които са на хранилка и се използват от определени политически кръгове,но когато няма ''катуница'',или някой друг ''протест ''изчадия1та адови бездействат !!!!каторга,Каторга,Каторга!
142
6
 
3
 
! Отговори
casual преди 12 години
до ристу ходи копай на село тогава
141
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко *** 1
140
8
 
28
 
! Отговори
Ристу преди 12 години
Футболът трябва да се забрани в България! Това е най-глупавият спорт. Каза ми го един лекар преди 5 години, когато го питах какъв спорт да запиша.
139
6
 
8
 
! Отговори
ц преди 12 години
Спокойно бе хора! ЦЦ казва, че в страната няма престъпност? Койно иска да им вярва не тези от властта, да им вярва! Аз -не.
138
7
 
22
 
! Отговори
АнтиЧалга преди 12 години
Селското чалга биячи обзели София.Отивайте си НА село прошляци
137
7
 
3
 
! Отговори
BG orel преди 12 години
Problema e 4e xorata ot provincijata sa kraino kompleksirani i dokato zivejat v matriarjalnoto si obkrazenie gore dolu se jadvat , no kogato pristignat v golemite gradove i osobenno v stolicata togava texnijat kompleks se zasilva,zavistta,al4nostta ,grandomanijata i barzoto zabogatjavane se prevra6tat v fiks ideja edva li ne vizte me koi sam az.A nai lo6oto te se obiaviavat na sebepodobnite 4e sa SOFIANCI i tova reflektira varxu ostanalite im saseliani.
136
2
 
26
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
След 23 часа само аптеки и сексшопове! И тогава ще настъпят мир и спокойствие.
135
4
 
3
 
! Отговори
УеФскар преди 12 години
Мачкай,Гришо!
134
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От изказването на такива осъзнати и извисени граждани като номер 165 за хиляден път ни става ясно колко дребнав е българина. Нормалните хора определят себе си като граждани на целия свят, а българина се дели на граждани и селяни. Така е, защото мирогледа ни е като на кон с капаци.
133
8
 
4
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
За съжаление селските, провинциални студенти са принудени да живееят в свърталището на бандитите-софиянци уж. Така е понеже е по-евтинко и паричките на нещастните си родители, решили да "изучат дечицата" си за да не работят като тях дават и залъга си за да полу(чат децата им званието"висшист". Това не е академично обучение, а търговия м/у институти и бедняци./Изключвам талантливите българчето/За да има работа за т.нПреподаватели, а после Висшистите да си счупят главите като сервитьори. Това е Б-
132
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
163100% те подкрепям!!!Особено в годините на ГРОБ оскотяла селска *** заля града.Погледни рег на колите.Всяка втора е от село.Чуй мйекането и киекато на около.От 10 осем са ***.*** вмирисана.
131
12
 
15
 
! Отговори
до 163 преди 12 години
Да, през комунизма нямаше такива простотии, защото София беше тъмно синя, и чорбарите си бяха по селата, а сега плъзнаха като епидемия навсякъде, и стават простотии...
130
11
 
12
 
! Отговори
ZLA преди 12 години
до 147!!Абе,как по всяка тема намирате начин да вмъкнете"комунистическото"!При комунизма-какъвто да уточня-в България НИКОГА не е имало,нямаше такива простотии!Сега вие селяците,дето се изсипахте в София,я превърнахте в *** си от село.Това е истинския проблем.Отивайте си обратно в дупките,оставете ни да живеем и работим спокойно!
129
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Футболните "хулигани" неонацисти, които друсат гюбеци до сутринта в БИАД.. Хвала! Хайл Хитлер и Тони Стораро
128
6
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Да се затворят всички заведения след 22 часа в центъра на София да могат хората най-накрая да си починат и да спре това кръвопролитие!!!човек трябва да ходи с каска и брони жилетка да разгледа красива европейска столица :)))
127
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
abe pili pili da si liagat kakvo se praviat
126
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
158По-добре е само впразната ти селска глАва!Такива *** като теб докараха държавата до разруха като докара тези *** на властно всеки *** като теб ще плати цената на глупостта си!
125
5
 
10
 
! Отговори
........... преди 12 години
незнам ама по добре боко отколкото гейче като станишката, зависимо и очилато или доносник като гоце .гоце май и полова болест беше хванал по едно време.или така поне се говори............
124
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
teq utepaha pak sus snimka :) kvo obsto ima snimkata na koqto se vijdat jandarmeristi s piqnskiq skandal v nekvo zavedenie be,

Спонсорирани публикации