Мануел Пелегрини: Няма да се спрем дотук, искаме на полуфинал

"Феновете заслужаваха това класиране", обяви треньорът на Малага след успеха над Порто
Обновена: 14 мар 2013 14:53 | 14 мар 2013 11:25, Георги Пешев
2
Мануел Пелегрини: Няма да се спрем дотук, искаме на полуфинал
Пелегрини похвали тима си. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Малага Мануел Пелегрини бе на седмото небе след победата над Порто с 2:0, която класира андалусийци на 1/4-финалите в Шампионската лига.

Отборът на чилийския спец имаше да заличава един гол пасив от първата среща и се справи с предизвикателството, като по този начин тимът влезе и в историята си с преминаването на 1/8-финалите.

"Атмосферата беше невероятна! Феновете просто заслужаваха тази победа", заяви Пелегрини на пресконференцията след мача.

"Срещу нас бе един много добър отбор, така че ние просто трябваше да изиграем много умно този мач. Ние го направихме и в крайна сметка постигнахме целта си", добави той.

"Започнахме малко нервно през първите 25 минути, но гостите нямаха чисти положения в тези моменти от мача. Към края на първото полувреме и през втората част вече започнахме да играем добре", подчерта специалистът.

"Сърцата на моите футболисти биеха силно, но в същото време те мислеха с главите си. Голът на Иско успя да успокои отбора"

"От този момент нататък ние вече започнахме да играем много добре с топката. Вече сме сред най-добрите осем отбора в Европа и ще продължим да се борим, за да достигнем до 1/2-финалите".

"Тази година е много специална и трябва да се отдаде кредит на доверие на Малага за представянето в първенството и в Европа", завърши бившият наставник на Виляреал.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Madrid преди 11 години
Много интелигентен треньор ! За съжаление Реал Мадрид се подиграха с него . Аз съм фен на Реал и смело твърдя ,че белият балет играеше по-красиво , когато той бе треньор .
1
0
 
0
 
! Отговори
бай Шано преди 11 години
Бившият треньор на Реал Мадрид - по звучи

Спонсорирани публикации