Пламен Константинов: Казийски е като Бербатов, само се оправдава

"Националният тим вече не им е нужен, защото са звезди", отсече Гибона
Обновена: 28 юли 2014 14:10 | 28 юли 2014 09:55, Друми Георгиев
11
Пламен Константинов: Казийски е като Бербатов, само се оправдава
Гибона сравни Казийски с Бербатов. Снимка: Булфото

Националният селекционер на България по волейбол Пламен Константинов сравни отказа на Матей Казийски да играе за България с оттеглянето на Димитър Бербатов от националния отбор по футбол.

"В лицето на Матей Казийски България загуби един изключително класен състезател. Той има лидерските качества, за да поведе отбора. Дълги години играе на топ ниво и е сред най-добрите в света", започна Гибона пред ТВ+.

"Разговарях с него. С Матей не искаме различни неща. Просто пътищата, по които искаме да се случат тези неща, са различни. Аз вярвам, че когато участваш и си вътре в отбора, тогава гласът ти се чува и по-лесно може да реализираш идеите си."

"Начинът да промениш нещо не е с бойкот, или като стоиш отстрани. Аз лично имах разногласия с федерацията по много въпроси през годините, но за мен мястото на състезателя е на игрището. За мен е трагедия да имаш такъв състезател и той да е извън тима."

"Ситуацията е подобна с тази на Димитър Бербатов. Някой му е казал нещо, той се е обидил, не искал да играе... Това за мен са празни приказки и оправдания. Предпочитат да си почиват лятото и да си гледат клубните отбори, вместо да са на лагер с националния отбор."

"Само че забравят, че докато националния отбор им беше нужен, за да ги видят на международната сцена, всичко беше ОК. Сега, когато са звезди, вече нямат нужда от този национален отбор", добави Константинов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Пламен Константинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Николов преди 9 години
Когато Стоичков игра на чело на БФС не беше Перуката и футбола не беше изпаднал до толкова, че смешници като Томов, Батков и Венци Стефанов да си разиграват конете. Нямаше Велири Божиновци във футбола по времето на Камата!А Бербатов незнам на какви джуджета вкарва ,ама съм готов да го разменя за 4ма от титулярния състав в момента. От раз!
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смешници, представете си Стоичков и Гунди да откажат да играят в националния. Това са великите спортисти - НЕ ГО НАПРАВИХА, А ДАЖЕ Стоичков беше псуван и плют от говедата по цял мач, но игра за България. Барболинка и Казийски са мишоци и незнам закакво ги величаете, като на тях не им пука за загубите а Бербатов даже и в националния като идваше си почиваше. Що не се скатават Роналдо и Меси, Дрогба и Ибрахимович, Барби вкарваше само на джуджетата като Малта и Андора
6
4
 
12
 
! Отговори
треньор преди 9 години
КАЗИЙСКИ ВИ ГО КАЗА ТОЧНО , КОНКРЕТНО И ЯСНО ... НЯМА ДА ИГРАЕ ЗА ОТБОРА НА МАФИЯТА ... - ЛАЗАРОФФ , ВАСИЛЕФФ , ГАНЕФФ ... НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА СХВАНЕТЕ , ЧЕ ДОКАТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА СПОРТА , СПОРТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ....
5
4
 
12
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Абе, вие между Волейболната федерация и родината си правите ли разлика? Казийски и Радо Стойчев били предатели ? Защото отказаха да бъдат лакеи в схемите на Лазаров и Любо Ганев и предпочетаха да напуснат вместо да бъдат ползвани като изтривалка защото са неудобни ? Това е да си предател така ли ? А вие дето половината не сте си платили даже данъците сте патриоти? Пламен капитана ли го каза това ? Или Пламен политика от НДСВ ? Или Пламен турския треньор? БВФ има едноличен собственик!
4
4
 
10
 
! Отговори
българин преди 9 години
Още по време на цирка с неговите допинг праби на олимпийските игри се разбра, че Пламен Константинов е прислужник на Данчо Лазаров. Докато тези двамата "управляват" българския волейбол и националния отбор, пак нищо няма да стане. За *** селски парчета като Любо Ганев изобщо да не говорим. Най-добрият треньор в света да е българин и ние да не го искаме за треньор на националния отбор, за хатъра на нещастници като Лазаров и Константинов. Жалка история е българският волейбол.
3
5
 
10
 
! Отговори
Chocho преди 9 години
***! Мислех го за по - интелигентен мъж! Явно с брат си са си лика-прилика!
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мишко, и ти ли се скри под сянката на Бербатов?
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!Забрави ли как се кри два месецеза пробата от олимпийскитеигри за да не открият че ползваш неразрешени медикаменти!Е,скриха те!

Спонсорирани публикации