Гаджето на принц Хари къса с актьорството?

Меган Маркъл щяла да се отдава на благотворителност
20 мар 2017 15:07, Петя Славова
5
Гаджето на принц Хари къса с актьорството?
Снимка: Daily Mail

Принц Хари и Меган Маркъл са заедно вече почти година, а Меган вече е готова да направи кардинална промяна в своя живот. Оказва се, че брюнетката мисли да зареже актьорската си кариера, пише OK Magazine.

Причината според изданието не е толкова връзката ѝ с принца, колкото идеята, че актрисата предпочита да отделя повече време за благотворителност.

Меган е убедена, че това е много по-важно занимание от актьорството. Все пак Маркъл продължава да се снима в сериала „Костюмари“. Именно по време на снимките на този филм тя се запозна с принц Хари миналото лято.

Между другото, Хари също планира да посвети живота си на филантропията. След като завърши военната си кариера, принцът заяви за това свое решение.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Меган Маркъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кво толкоз има,че ще дарява,иначе за инициативата хвала
4
0
 
6
 
! Отговори
Не трийте, плющя преди 7 години
Ша преминава на държавна издръжка.
3
1
 
8
 
! Отговори
Ай сиктир преди 7 години
Айдееее, и тая се отдаде... на благотворителност. Мине се не мине и някоя се отдаде. Еле па ако замирише на чужди мангизи. Веднага почва благотворителноста. Туй лафа - "с чужда пита, помен прави" не е измислен току-така.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ми омръзнаха с тяхните измислици за крале, принцове и всякакви глупости. Хората хукнаха из галактиката, а тия още си седят векове назад.
1
2
 
19
 
! Отговори
Трол Горянин преди 7 години
Съща като моята жена , първо ми изигра една роля и когато взех че се вързах спря да играе и вече го раздава благотворително - ако успея да я трогна ми пуска малко благотворителен секс

Спонсорирани публикации