Според зодията: Кои въртят номера на половинката?

Някои знаци са способни на интриги и шегички
20 ное 2020 20:24, Теодора Драгоева
8
Според зодията: Кои въртят номера на половинката?
Pixabay

Стабилната връзка изисква много усилия и толерантност и от двете страни. При някои двойки обаче един от партньорите може да се окаже майстор в манипулирането и винаги да се опитва да прави нещата в отношенията така, че те да вървят по неговия план. Астрологията е ключ към идентифицирането на някои основни черти в реакцията и поведението на индивидите в определени ситуации. Именно затова можем да определим кои са зодиите, които са най-склонни да играят мръсни игрички във връзката, така че да накарат партньора си да прави това, което те искат.

Тези знаци прилагат хитрост и манипулация в любовта, но понякога губят от това. Ето и кои са те:
 
Близнаци
 
Близнаците са склонни да играят игрички на своя любим човек. Те го правят по начин, който е хем манипулативен, хем доста чаровен. Те лесно карат половинката си да се съобразява с техните нужди. Те моделират своя партньор до съвършенство и то без неговото знание или съпротива. Те използват двойствената си природа по най-умелия начин, като са ту хладни и сдържани към любимия човек, ту са горещи и страстни. Това обърква половинката им, но също така я кара да ги обожава заради тази тяхна непредвидимост. Хубавото е, че с това поведение Близнаците не оставят лесно искрата във връзката да си отиде. В същото време тяхното поведение е доста изнервящо на моменти и може да доведе до големи сътресения в любовните отношения.
 
Везни
 
Везните са знакът, за който се знае, че обича да угажда на близките си хора. Те биха направили всичко, за да се чувстват сигурни и обичани във връзката си. Те не позволяват негативизмът да пречи на отношенията им с романтичния им партньор. Лошото е, че заради този свой подход, те оставят напрежението и тревогите си потиснати. Везните не показват недоволството си и се преструват, че живеят в приказка.
 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е до зодия. Това си е манталитет. Стига сте писали, че стрелецът не искал връзка.
5
5
 
4
 
! Отговори
SS преди 3 години
Никога не съм лъгал съпругата.И не бих го направил.Но бих казал че съм спестявал подробна информация.За нейно добро.Не вярвам в зодии,врачки и така нататък.Мога да кажа че имам здраво семейство.Винаги съм държал на нея и я гледам като очите си.Моето азиатско цвете.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може би сме роботи а веднаш казват че маниполираме половинките после обратно че той нас ха ха смешно но разбираемо а може би имаме нужда от манипулация е ако и се вразваш разбира се ще се правим че ви вярваме асролози
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На човек да не му мине през главата и веднага се съчетава научихме ги вече и не половинката си маи има други места аааа ха ха ха
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-близнаци - за нищо на света.
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии

Спонсорирани публикации