Предателство, ксъмет... Какво ще ви донесе седмичният хороскоп?

Някои не бива да се отказват от целите си
13 сеп 2021 16:37, Иванка Гъркова
8
Предателство, ксъмет... Какво ще ви донесе седмичният хороскоп?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви хороскоп за периода 13 – 19 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Съвсем непредвидено може да получите доста сериозна парична сума. Не я изразходвайте за дреболии. Или я оставете за инвестиция, или я използвайте за покупка на вещ с дългосрочна употреба, която много отдавна искате да имате. И в двата случая се стремете да постигнете „възвръщаемост“ от направения разход, доколкото е възможно.
 
Телец
 
Част от заниманията ви ще предизвикват промени и ще са свързани с по-голям риск от обикновено. За представителите на вашия знак се знае, че не сте любители на прибързаните действия, което в случая ще ви е много полезно. Обмисляйте детайлно решенията, които ще се отразят забележимо върху динамичния ви стереотип като цяло или ще засегнат хора от най-близкото ви обкръжение.
 
Близнаци
 
Не се отказвайте от предложения или възможност за допълнителна работа. Постиженията ви ще получат висока оценка и ще се отразят не само на позициите, но и на финансовото ви състояние. Ще се отразят и на количеството свободно време, с което ще разполагате, при това в посока към намаляване, но като цяло ще има от какво да сте доволни. Не се увличайте по идеи за бързи и лесни печалби. Ще ви въвлекат в измамнически схеми и ще претърпите загуби.
 
Рак
 
За справяне с някои дейности ще се наложи да ползвате натрупания опит и дори такъв, от който преди време не сте получили най-добрите възможни резултати. Този път ситуацията е различна и онова, което тогава е създавало затруднения, сега ще се окаже полезно. Не се отказвайте от замислите си, дори и да напредвате бавно или пък да ви се струва, че ефектът няма да си заслужава вложените усилия. Фактите ще ви убедят, че грешите.
 
Какво да очакват останалите в зодика, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ксъмета преди 2 години
ксъмета, велиГана, въпросителни.. това всичкото и много повече е денса !! гении!не ги четете моля ви
4
1
 
1
 
! Отговори
храстологията преди 2 години
и аз сьм борче
3
1
 
0
 
! Отговори
зодии преди 2 години
сме
2
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хастрологията не е наука :)))
1
2
 
2
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Ксъмет ако е - на лошо е!

Спонсорирани публикации