19-годишната Виктория била блъсната от камиона на пешеходна пътека

Тялото й е влачено 20 метра
Обновена: 14 окт 2022 12:38 | 14 окт 2022 12:38, Нели Христова
180
19-годишната Виктория била блъсната от камиона на пешеходна пътека
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

19-годишната Виктория, която загина по-рано днес в столицата, е била блъсната на пешеходна пътека. Това заяви на брифинг заместник-градският прокурор на София Иво Илиев.

Няма видими следи от спирачен път. Назначени са експертизи, ще бъдат разпитвани и свидетелите.

Още по темата

Ще бъдат иззети и записите от близките видеокамери.

"По първоначална информация инцидентът става на пешеходната пътека. Момичето е влачено от камиона около 20 метра, а след това возилото се удря в спирката. Ограничението в участъка е от 30 км/ч. Като се има предвид къде е камионът, къде е тялото на момичето и къде е бил ударът - смятам, че скоростта е била висока", добави той.

По първоначални данни 53-годишният водач има предишни дребни нарушения на Закона за движение по пътищата.

"След катастрофата шофьорът е дезиориентиран, най-вероятно в резултат на комоцио, което е получил", коментира д-р Валентин Димитров, директор на болница "Пирогов".

Отрицателни са тестовете му за алкохол и наркотици. По-късно се очакват резултатите от кръвните тестове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
Убиват с Еко стикери преди 1 година
За първи път подобен опит за убииство е засечен края на януари 2001.. Водач на ЛАтвия обемно зомбиран ударя зверски Москвич АЛеко Водача вижда перфектно МОсквича,Ускорява до жесток сблъсък.. Данните са за обемем Убин зомбиращ контрол през холограммни оръжия инсталирани в лични документи вкл свидетелство за управление и лична карта..В Случая има ДМК през ЕКО СТИКЕР..ДА се разпита водача .. Ако е сниман след катастрофата трябва да се виждат следи от проникващо облъчване в главата от еко стикери .
160
0
 
1
 
! Отговори
Убиват с холограми преди 1 година
ДА се провери камиона.. ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНието на водача ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ.. СКО стикери и по стари холограми се ползват за сателитно проследяване и пси блокиране на водачи.. ТЕжки увреждания получават водачи и пешеходци от терористични камери вкл ТАЛ КАмери..Риск от блок съзнание.Озверяване,озлобяване ,убииства с инсулти и инфаркти след пресканиране с камери..Ползват и пси блокажи през лични карти и книжки за шоф
159
0
 
6
 
! Отговори
гост преди 1 година
Толкова много и диоти вече има , такива вече ги наричам защото преди ползвах думата безотговорни . Вече оправдавам напълно водачите защото аз съм и водач и пешаходец . Водача зад волана е крайно натоварен и напрегнат в този трафик , той трябва да следи постоянно наляво надясно , отзад , и отпред цялото движение и всичко може внезапно да се обърка . Като пешаходец когато наближа пешаходна пътека винаги се оглеждам и тогава преминавам.Ако сам не се пазиш и господ не ще те опази.
158
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гоце Делчев трудно може да се нарече "булевард", а още по-трудно "голям". Пешеходните пътеки са надигнати и има ограничения. Отделно, че въпросната пешеходна пътека е до кръстовище.
157
3
 
11
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
В Америка пешеходните пътеки са само със светофари на главни улици. На по малките има стоп на всеки ъгъл и всеки спира. Но в България има пътека на средата на голям булевард. Това е лудост да се кьориш да гледаш дали някой пресича. Ами сложете светофар за пешеходец. Натиска си и минава след като светне на колите червено. Но също да има интервал и да не може да се натиска постоянно и да стават задръствания.
156
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ако имам дете и някакъв го сгази така.Направо отивам и го убивам на място не ме интересува това е справедливост.
155
2
 
19
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Поредният, който е голЕм шофер и "си познава автомобила"...
154
1
 
24
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
някои шофьори като видят пешеходна пътека натискат пешеходците да бързат.в случая дори няма спирачен път.обучението куза,не се акцентира на знака стоп,на пешеходна пътека,на червен сфетофар,и др.
153
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова ли беше важно да заснемете покритото тяло на момичето проснато на тротоара?Повръща ми се от вас. Нищо човешко няма вече ....
152
16
 
22
 
! Отговори
трудно? преди 1 година
мир на праха на момичето.Но едно голямо НО за всички пешеходци! В софия особенно - като сте на пеш пътека не сте директори на завода, за да се движите като такива и да си мислите че 100% ще спрат колите. Ако сте от Пловдив няма притеснения, там пешеходец не е луд да тръгне на пътека без да види че колата е спряла, но в София... Пазете си живота, не си търсете предимството, било срещу камиони, коли, дори и велосипеди! Няма нито пешеходна, нито култура на шофиране в БГ!
151
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова лесно може да се ограничат тези инциденти - 5 до 10 см легнали полицаи, осветяване и светлотразителни елементи на пешеходните пътеки, ВИДИМА пътна маркировка, ВИДИМИ обозначения със знаци и още може би стотици възможности, ограничителни елементи там където е необходимо. Но тук принципа всеки си е виновен вече 32 години продължава да диктува правилата. Без лична промяна няма да се спре.
150
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лека пръст на момичето. Вижте, мярката е само една. ЗДВП, 30 кмчас в населено място. Просто е, но депутатите не го правят нарочно.
149
2
 
7
 
! Отговори
А ве я се скрий бе! преди 1 година
До aaaСега пък момичето изкара виновно. Значи си същия *** като шофьора на камиона. Айде у лево!
148
1
 
8
 
! Отговори
До TheSaint преди 1 година
Не си прав ,ако всички се примиряваме така , няма да се промени ситуацията и шофьорите които се набират и бибиткат по пешеходни пътеки само ще се увеличават .
147
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека бъдем честни - има не малко съвестни водачи. Обаче, бабаитите са също не по-малко. На този ***, живота му не струва колкото на детето и го е отнел. Всеки път като видя такива новини си задавам само един въпрос: "В този живот ли ще сме ние наред за същото или в някой следващ?". Тръпки ме побиват. Мило дете, покори небесата! Те сега са твои.
146
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живот за живот, тоя отп*дък трябва да плати най-тежко за стореното! Отнел е цял един живот, заради празната си кофа, бързане и говорене по телефона може би. Докога ще ги търпим и оправдаваме тия отр*пки!?
145
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Загрижили са се Българските политици кого да канят и кого не за откриването на Народното Събрание???Искали видео връзка с постоянно искащия нещо Украински Президент,щото имало война .Хора-политици,не това е на дневен ред за България,огледайте се ,прогледнете ,че някой ни наказва и без да има война .гледайте проблемите в България първо, решавайте ги ,след време ще бъде късно!!!
144
2
 
24
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Фактът, че няма спирачен път означава, че шофьорът въобще не я е видял!!! Пита се Защо???
143
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слушал е Ивана и (Карай бясно на червено..)Това сте българята, селяни до мозъка на костите.
142
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато дадеш на провинциалист служебна кола става ТОВА!!!Пълно е със селски калъффи слезли наскоро от каручката на село и дошли на Софията да ги храним. Карат като бесни коли, мотори та дори и велосипеди . Пълни нещастници. Диви провинциалисти. А бъдете сигурни че убиеца с камиона е от село. Както и Семерджиев, и този на Милен Цветков и всички останали.