Модни тенденции - зелен лайм отново в гардероба

Ето повече за това как да освежите стила си
30 апр 2023 18:57, Иванка Гъркова
3
Модни тенденции - зелен лайм отново в гардероба
IStockphoto

Зелен лайм е един от актуалните цветове за пролет/лято 2023. Притежавайки яркост и същевременно блясък, той може да разноoбрази вашата визия. 

 
Докато едни предпочитат да носят тоновете на цветята по това време на годината, други съветват в ТikTok и Instagram да заложим на зеленото. То също се свърза с пролетта. 
 
Цветът на зеления лайм (вид цитрус) е изключително подходящ за месеците, в които ще държим скрити повечето дрехи в сиво, черно и кафяво. То се получава при смесването на зелено и жълто. 
 

Зелен лайм в гардероба - каква символика носи?

 
Смята се, че зеленото носи хармония, баланс и се свързва с личностен растеж. То окуражава не само любовта към природата, в която се среща най-често, но и към дома и неговите любимци. И неминуемо рефлектира върху характера на човек. 
 
След като се появи тенденцията за матча маникюр, не се изненадваме, че сходен зелен тон е актуален за пролетно-летните ни дрехи. Той носи настроение, може да направи по-забележителна вашата визия и да придаде увереност. 
 
Зелен лайм води до чувство на очакване и помага на неговия притежател да се отърси от негативните емоции. Освен това е един от цветовете на младите хора, игривостта, но и наивността.

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

Виктория Бекъм разбива социални мрежи, звезди и критици: Зеленото е новият цвят!

 
Точно както парченце лайм или сока от него могат да променят един коктейл или десерт, така и една дреха в този тон ще добави малко свежест към еднообразните ви визии в тъмен цвят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Тотю преди 11 месеца
Лайма все си е зелен,мен тва ми прилича на зелен електрик за разлика от оранжевия и червен такъв,а що е модерен един Господ знае
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И за клозета става.
1
1
 
4
 
! Отговори
Лимети преди 11 месеца
Много популярен е при катаджиите и колоездачите.

Спонсорирани публикации