Как да бъдете стилни според зодията си?

Стилът на рака е спокоен, лек
Обновена: 9 дек 2023 12:03 | 9 дек 2023 12:03, Михаела Лазарова
8
Как да бъдете стилни според зодията си?
Снимка: Istock

Колкото и да се опитваме да бягаме от същността си, трябва да признаем, че понякога просто не ни се получава. Искаме да бъдем други, но защо? Свържете се с природата си и вижте какви модни съвети ще ви дадат звездите. Какъв е подходящият стил за вас според зодията ви? Разберете в следващите редове.

Овен

Овните обичат да изглеждат добре, когато са на работа, но в облеклото им трябва да присъства и щипка игривост, когато става въпрос за мода. Те обичат да изразяват себе си чрез стиловете на облекло, които избират. Като хора, които са вечно в движение, те се нуждаят от дрехи, които изглеждат добре и са комфортни през целия ден.

Скъпи Овни, уличното облекло е точно за вас. То е небрежно, модерно и винаги отразява духа на времето.

Телец

Телецът е познавач на красотата, поради което неговият личен стил се основава на качеството и елегантността. Като земен знак, Телецът е привлечен от по-приглушени цветове и елегантни силуети.

Представителите на тази зодия обичат да държат в по-голямата част от гардероба си капсулни елементи, които могат да се носят редовно. И ако все пак решат да се покажат, те ще направят това с ненатрапчиви дизайнерски етикети и бутикова мода.

Близнаци

Близнаците обичат да привличат погледите и да карат хората да гадаят. Те имат „жизнерадостен“ гардероб, който съответства на хамелеоновите им вибрации. Стилът на Близнаците може да бъде труден за определяне, защото те се обличат толкова различно.

В стая, пълна с Близнаци, едва ли ще видите двама души с еднакъв стил. Ето защо единственият етикет, който наистина би могъл да пасне на Близнаците е „упоритият трендсетър“.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: модазодиизодии и стил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Зодията е пряко свързана с рецептите за приготвяне на кисело зеле.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Коге са натаралянкам имам солем стил, напрау съм Шао лин.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мише, как да правим секс според зодията си?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Простотии, според зодията ни.

Спонсорирани публикации