Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща

На изборите покажете на света какво представлява ДПС, призова почетният председател
11 фев 2021 19:45, Анисия Иванова
123
Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща
Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган не възнамерява да се връща към политиката. В открито обръщение към структурите на Движението той отказа да бъде номиниран за депутат за предстоящите избори.

Доган заявява, че номинацията го е изненадала, защото от години не е в политиката. Тя обаче му е донесла "кефлийско настроение за добре свършена работа". Почетният лидер заявява, че от 30 години насам ДПС се превърнала в политически компас за останалите партии и движения. Доган смята, че номинацията му ще зареди и опонентите на ДПС, защото образът му е бил целенасочено сатанизиран. От гледна точка на съдбата, няма нужда Доган да се връща в политиката, заключава почетният лидер.

Ето цялото обръщение, разпространено от пресцентъра на ДПС, по повод номинацията от структурите на партията в Кърджали за предстоящите парламентарни избори.

"Приятели и съмишленици!
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря", се посочва в обръщението.

"ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,

Винаги Ваш: А.Д. !", пише още почетният председател на ДПС.


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
0
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хвала на Ердоган поклон до земи от всички в този форум! Приветстваме те! Хвала!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
Фончо 1 преди 2 години
Тоз ще излезе по-голЕм тарикат от Фончо-2
6
8
 
2
 
! Отговори
Кемал Татаратлъ преди 2 години
Хвала на Ердоган!!!ДПС!!!
5
10
 
8
 
! Отговори
До Чукундур преди 2 години
Защо не говориш на чист български език? Да, Доган е измежду на-интелигентните политици на България. Неговата дисертация се помни още от гилдията на философит е. Той единствен създаде кадри за години напред, които даработят заДПС. Неговият български надвишава многократно твоя неопределен език.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безспорно в ТОП 3 на мръсниците на прехода....
3
2
 
14
 
! Отговори
Прогностик преди 2 години
Може да излезе 5 дни преди изборите да заяви как той "разпределял порциите" (цитирам!), както го заяви в с. Кочан преди 12 години, и да НАПОМПИ "ПАТРИОТИЧНИЯ" ВОТ.Ще видим...
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анадолски драми...
1
8
 
13
 
! Отговори
Чукундур преди 2 години
Машаллах ефендим,чок тарикат излезе !