Гюров: Допирните точки на ПП и ГЕРБ са само на хартия

По думите му, имало много контролиран вот и заплахи в страната
8 окт 2022 14:08, Петя Славова
59
Гюров: Допирните точки на ПП и ГЕРБ са само на хартия
Снимка: БГНЕС

Политическата обстановка у нас след изборите, коментира Андрей Гюров от "Продължаваме промяната". "Ситуацията, в която се намира страната в момента от икономическа, геополитическа гледна точка, като израстване и съзнание на обществото не мисля, че е много добър атестат за политиката на прехода", заяви той пред БНТ.

По думите му,  "Продължаваме промяната" са били една от малкото политически сили, които са поели отговорност, че ще управляват, ако получат доверието на гражданите.

Още по темата

"За съжаление резултатът от изборите е такъв, какъвто е, така че тук няма място за злорадство. Миналата година показахме, че за изключително кратко време можехме да сложим на масата хора, които не са си говорили досега, никога не са били заедно, да поемем отговорност и да поведем страната в този труден момент".

Според него, допирните точки, които от ПП имат с ГЕРБ, са само на хартия. "ГЕРБ-СДС се опитват да се изкарат най-големите евроатлантици, но това са хората, които в последите години направиха най-много за Путин, за неговите неоимперски политики и придвижиха страната ни в неговото влияние. ГЕРБ-СДС не е дясна партия ,тя никога не ебила такава и това се вижа много яно в нейните действия - ще правим държавна компания за газ и петрол, ВиК холдинг и т.н."

По думите на Гюров има маса от над 500 000 души, които се доверяват на "Продължаваме промяната" след месеците на управление, съпроводено от тежка ситуация, негативи от война и кризи. Той повтори казаното от други членове на партията, че ще останат конструктивна опозиция, но ще подкрепят конструктивни мерки за извеждане на България от кризите.

Гюров заяви, че ПП са видели на терен как се правят избори в България, че в страната има много контролиран вот и заплахи, които се отправят към всякакви хора, включително членове на секционни избирателни комисии.

 "Там натискът е толкова силен, че хората въобще не иска да се ангажират да бъдат членове на СИК, да не говорим за по-открити действия в подкрепа на определени политически сили. Наясно сме, че тези неща не се променят с еднократни послания или действия ,това е сериозна работа на терен, която цели да промени това съзнание във времето", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ГЕРБППАндрей Гюров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя па ***! Имало било 500 000 които се били доверявали на ПП!?! Алоу, толкова са гласувалите на последните избори! Хората вече ви мразят, само купения вот ви вкара, защото 80% от българите са отвратени от политиката и политиците, и не гласуват
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са по-долни и от герберастията. Събрани от кол и въже *** ***
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече не знам кой ми е най-противен от пеперастите. В това отношение при тях е пълно с таланти - Кики битивито, Кокоран, Гюбрето, Сабрутката, Денито дето даде прякора, г-н Вратовръзката, Настя Нестинарката, гръбнака на медузата....
44
2
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
Гюров, вие във вашата партийка, тип кръжок по интереси за амтьори, сте като в онази приказка "на кривата ракета космоса й пречи" или "на калпавия танцьор - топ*ките", които вие впрочем изначално нямате.
43
2
 
11
 
! Отговори
АНАЛИЗ преди 1 година
ТАЗИ ПА.СМИ. НА. СПЕЧЕЛИХА ВТОРОТО МЯСТО С ИЗМАМА ДА СЕ НАДЯВАМЕ ДА СЕ ПРОВАЛЯТ ТОТАЛНО В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА!!!!!УРА -ГЕРБ!!!!ААААААААА?
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров говори глупости. ГЕРБ не били дясна партия, обслужвали политиката на Путин. Голяма тъпотия. То бива бива злоба и омраза, но чак пък толкова.
41
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А вие изобщо не трябва да помирисвате парламент,камо ли да управлявате. Вярно, че направихте промяната -но към по-зле, и ако имате поне малко съвест ще си признаете, че обезкръвихте като жадни вампири българския народ с безумната си финансова политика и закопахте България за дълго време.
40
4
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 40. Ами като гледам какво се случи в последните седем месеца май друг ни вкара в кло ака та. А иначе, колкото и да се плюнчат от завист и злоба такива като теб, ГЕРБ управляваха по-добре от всички. Доказано
39
2
 
12
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
До 39. Уф, айде пак втръсналите ни опорки. И като са крадлива партия ГЕРБ, а от година и половина не са на власт, коя кражба доказаха бе, *** манипулативен? И като са токсична партия и са лоши как така хората тях поставят на първо място, пък другите изчезват? Нещо много яко ти куца логиката.
38
2
 
9
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
А вашите допирни точки с БКП/БСП бяха наяве, нали? Деййба и ганьовския инат, деййба.
37
2
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Хе-хе, и.д...и.от, имало контролиран вот. Ами нали сега радефф правеше изборите, нали преди това бяхте вие, нали уж чашкофф беше озаптил това? Ама как пък на всички загубили все космосът ви е крив.
36
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ си има фермичка от т р о л я ц и мафиотската пропаганда заработва
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че за какво ще заплашват членове на СИК. С машинното гласуване СИК почти нямат какво да правят, освен да дремят, до края на изборния ден! Протоколът е готов, изчислен, само проверка за съответствие на броя квитанции с броя гласували от протокола!
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Редовно правителствотоЩе има Едно време имаше коалиция Б.С.П. Д.П.С.Сега ще има ГЕРП ДПСИли може би ГЕРП ПППод натиск от Радев
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом ГЕРБ са корумпирани, то за БСП какво да кажем - за справка при управлението на тройната коалиция спряха всички еврофондове за корупция. Но с тях явно имат повече допирни точки. Докато не забравят за БСП няма да управляват.
32
6
 
14
 
! Отговори
Поли преди 1 година
Правилно ГЕРБ са политическа партия ,която знае как се управлява държава ,а вие сте фирма за бързи кредити ,която лъже нагло народа. Какви допирни точки,когато сте диаметрално противоположни а?
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен ---Вот си напазаруваха ПП и ДБ. Не познавам нито един човек гласувал за ПП, което е нормално след 7 месечното управление довело до инфлация, беззаконие и шуробадженащина. Поддръжката на мадурките извършват IT спецове от ДБ и ПП. Така ги нагласиха.... Ако не бяха мадурките, ПП щеше да има максимум 5-6%, а ДБ щеше да са под 4%.
30
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези консомолци не се научиха, че комунизма си отиде. Свърши се с ръководната роля на една партия само. Вижте къде е БКП и нейните производни. А тази, която поиска цялата власт ИТН даже прелетя без да ги разберем, даже им се посмяхме.
29
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП не е партия. Тива е създанена чрез ефин лъжец и един крадец фирма за теглене на кредити, които те взимат, а друг е длъжен да връща. И пак се канят да тегкят кредит. КОЙ ще им позволи.
28
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато управляваш с лъжи митове популизъм пропаганда купени медии видяхме какво стана с Русия и в БГ се случва същото маските паднаха само не разбрах с каква цел ББ и ДПС си напазаруваха вот като не искат да управляват явно искат да занулят ПП и ДБ с пропаганда и лъжи