Софиянски сигурен: Терзиев ще спечели на балотажа

Бившият столичен кмет иска задължително гласуване
29 окт 2023 23:58, Красимир Ангелов
62
Софиянски сигурен: Терзиев ще спечели на балотажа

Бившият столичен кмет Стефан Софиянски заяви в специалното изборно студио на Bulgaria ON AIR "Дебют или класика", че резултатите от местните избори в София са близки до социологическите проучвания.

"Спорно е кой на кого повече тежеше - ГЕРБ на кандидата, или кандидатът тежеше повече на ГЕРБ. Комбинацията дърпаше резултатите надолу. Най-вероятно Ваня Григорова отива на балотаж, ако няма намеса при броенето на бюлетините, каквато сме свикнали да очакваме от ГЕРБ", заяви Софиянски за Bulgaria ON AIR.

По думите му е неприятно, че отново масово се купуват гласове. "Има едно решение: задължително гласуване", отсече бившият столичен кмет.

"На балотажа очаквам Терзиев да спечели. Свободните демократи подкрепихме Вили Лилков, ще имаме общински съветници. Свободните демократи ще подкрепим безусловно Васил Терзиев. Въпросът е да се създават условия на гражданите за живот и за развитие на бизнеса. Хубаво е Терзиев да покаже екипа, с който ще работи", поиска той.

Според него не е имало хубави послания за София по време на предизборната кампания.

"Предимство е, че областният управител е от същата политическа сила, остава в Общинския съвет да се вкарват най-важните решения и да се взимат със силна аргументация. Не е редно да има опозиция в един общински съвет, защото ти работиш за града си. "Промяната" загуби много от това, че направи компромис с ГЕРБ. Загуби позиции в момента, в който се събра с ГЕРБ", смята Софиянски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Терзиев ако случайно спечели най-печеливши ще са просто Киро и "умния" Коко_рчо. Тия двама без_хаберници ще ни довършат окончателно. Ваня е опитна жена и бързо ще навлезе в проблемите на столицата и тяхното разумно решаване. Без ПП-та и ДБ-та в управлението на София.
51
0
 
4
 
! Отговори
Поетът преди 5 месеца
Чудех се за кой да гласувам, но сега като видях Софиянски и ще реших - твърдо за Ваня!как не те е срам, Софиянски!!! Изкраде и разпродаде България... А Васко Дс-то когато е ял шоколадови яйца от Корекома, ние събирахме стотинки да си купим Родопче в станиолче!
50
0
 
3
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 месеца
на умния красивитет сега гласовете ще скочат от машините, извад - машините са хакнати или умния красивитет е НЕГРАМОТЕН И НЕ УМЕЕ ДА ПОПЪЛНИ ПРАВИЛНО ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА. ЗА МЕН ДОСТАТЪЧЕН МОТИВ Е ЗАПИСЪТ С АЛАБАЛАТА И С ПРИЗНАНИЕТО НА КИРО КАНАДЕЦА ЧЕ РЕАЛНО ПРЕДСТАВЛАВАТ ПЕТ ДО СЕДЕМ ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, САМО ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТ А ОСТАНАЛИЯ НАРОД С ЛЪЖИ ИСТЕРИИ И МАНИПУЛАЦИИ ГО ЗАБЛУЖДАВАТ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ. ВЪН ДЕСАРСКАТА ПАРТИЯ ПП ОТ ПОЛИТИКАТА И ДА СИ ХОДЯТ В КИЕВКМЕТ
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
усмихнатото лице на корупцията подкрепя Търтиев.... че какво друго може да се очаква. И понеже е домакрад хахаха иска и задължително гласуване и глоби който не гласува.
48
0
 
4
 
! Отговори
ЧЕРЕПА преди 5 месеца
ДОЙДОХ ДА ВЗЕМА ВЛАСТТА- КУПИ СОФИЯ!
47
0
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 месеца
Този е най-големия терминатор на София. По негово управление продаде каквото можа на фирмата на дъщеря си, успя да фалира столица, това по принцип не е лесно. Когато Софиянски минава пред статуята на св София, на горката статуя и настъхват косъмчетата по ръцете, защото си мисли, че идват да я продават.
46
0
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 месеца
Тоя пост ме кара да ... гласувам за Ваня. При 30% активност, реалните проценти са 0.4х0.3 = 0.12 т.е. 12% от населението е гласувало за ДС. За Ваня са гласували 0.3х0.3 = 0.09 т.е. 9%, реално разликата ви е 3%. Сигурен съм, че никой от Възржадане няма да гласува за американските вувузели, а ГЕРБ феновете са много интересна сбирка, които нямат конкретна идеология и ще гласуват малко по симпатия, а тя симпатията е коз за Ваня пред онзи шперплат.
45
0
 
0
 
! Отговори
Хммм преди 5 месеца
Е какво нецензурно видяхте в " л и л а ви"????
44
5
 
1
 
! Отговори
ХМММ преди 5 месеца
Исках да кажа, че Бсп-рката е била на хранилка на СОРОС, защитавала е правата на тези с *** венци и от ROMlianski произход.
43
4
 
1
 
! Отговори
ХММММ преди 5 месеца
Дете на ДС-та и съосновател на Телерик- безплатно обучение по информатика на деца- българчета или соросоидката, борила се за правата на *** т е.
42
0
 
8
 
! Отговори
уточнение преди 5 месеца
Доносниците на ДС са много по-долни и продажни от самите комунисти.А наследниците на доносниците са няколко степени по-противни и от дъртите доносници.Василчо е точно от тази гнусна порода.Пфу ,продажно и алчно п.се
41
0
 
6
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 5 месеца
Дедо Стефчо Крадецо отдавна трябваше да е осъден.Уви ,продавача на имоти за милиони на цена от 1 долар/лев ,продължава да скимти по медиите...
40
0
 
12
 
! Отговори
истина преди 5 месеца
Грешиш, защото Терзиев спечели максимума който можеше, няма откъде да вземе повече гласове. Гласоподавателите на ГЕРБ няма да го подкрепят със сигурност, докато Григорова може да привлече още много гласове.
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е, как няма да подкрепя Терзиев, нали от котилото - богаташ. Видяхме, че тази теория дето ни я пробутваха, че като е богат няма да краде се оказа невярна. Колкото е по-богат, толкова повече краде. Качествените хора се изкачват в йерархията, а не се спускат с парашут, както се случва в ДС.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кода, кода де го кода, дайте кода бай тиквун да ви онода, ама де е кода, кода кода, кой ще ви онода и без кода.
37
2
 
10
 
! Отговори
Явор преди 5 месеца
Мисля, че Ваня Григорова не е комунист, а модерен социалист, което днешно време е център ляво. Опитите да я опетнят като комунист нямат логика и почва.
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Я по-добре кажи какво прави сватът Черепо. Купихте ли на децата някоя друга къща, имотец, кола? Краднахте ли някой друг лев?
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ваня Глигорова ше тури ред в Опщината...
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дойдохме си на думата, това е новия модерен компот. Малко по-модерни комунисти, пред бетонни глави комунисти.
33
1
 
18
 
! Отговори
gele преди 5 месеца
а да не е толкова сигурен????