Крум Дончев: Проблемите на БСП са преодолени

БСП е консолидирана и напълно готова за изборите
25 фев 2021 22:40, Нели Христова
34

Консолидирана ли отива левицата на парламентарните избори на 4 април? Крум Дончев от БСП е водач на листата на социалистите в Габрово.

"Горд съм. Подредихме една изключително силна листа. Ние сме колективен и демократичен орган. Останах приятно изненадан, хората ме приеха доста положително. От Габрово не е имало писма до "Позитано", заяви той в предаването "Денят ON AIR".

И добави, че навсякъде има напрежение по време на този процес, тъй като това е част от политическото структуриране преди изборите.

"Преди 4 години се формирахме като много сериозна опозиция, след което започнахме да се водим по "Визия за България" и заедно с нея дойдоха експертите. БСП отключи онзи истински заряд на приемствеността. Попълненията ни в гражданската квота са доказателството", подчерта социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Дончев бе категоричен , че проблемите в партията са преодолени, а БСП е консолидирана и напълно готова за изборите. Но сега не е моментът да се говори за коалиции след вота, смята той.

"Трябва да следваме като приоритети социално-икономическата криза, кризата в здравеопазването и корупцията. Говорим за демографска криза и разрешаване на социалните неравенства. Подоходното данъчно облагане е един от инструментите. Не може да се работи на час по лъжичка и само да запълваш дупки", заяви Крум Дончев.

По думите му има ресурс, който да бъде насрочен към държавните и общинските болниците, но трябва да се спрат другите кранчета - болниците да не бъдат източвани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Звездата Крум преди 3 години
Каква семпла звезда си е взела Корни....любовта граници няма.... каква небрежна безбрежна простота, какво падение и на любовта...и в листи кухи...
29
1
 
1
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
28
2
 
1
 
! Отговори
верваме ви преди 3 години
БСП-патерицата на Герб!
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовОт партията на Костов казаха, че те не могат да застанат нито до ГЕРБ, нито до БСП - !!!, стига си лъгал,че е Нинова и Костов са едно и също,а и ДСБ не е толкова опасна партия, като ГРОБ,които смазаха всички хора и партии,разплакаха цяла България с терора си!
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, във вас ние надеждата за промяна,пожелавам ви успех!
25
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗащо да бойкотираме Радев и Нинова, заради кефа на вожда ти тик вата?!От какъв зор?Тоя трепери от всяка конкренция,защото не му е чиста съвестта,но това си е негов проблем,не е наш!
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗатова наричате Нинова "краварка", щото е "руска" партията ,че те истинските комунисти се събраха заедно с мутрите в ГРОБ, а не в БСП!Но в БСП имат много по-добри кадри,на много по-високо ниво от са от герберите и като специалисти и като знания и като квалификация и като държание, разликата между качеството на кадрите в БСП и калинките е огромна и в полза на БСП.
23
5
 
9
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Дреме ми за вашите проблеми.Важното е да не припарвате до властта,че иначе жална ни майка.Гледайте да не ви изпревари ДПС или чалгаря,защото ще е голям резил.
22
10
 
4
 
! Отговори
КТБ преди 3 години
Млад съм 48 години, никога не съм гласувал за БСП! Корнелия Нинова е голям политик и огромен демократ! Вярвам - сигурен съм, че тази дама ще върне ДЕМОКРАЦИЯТА в днешна България!
21
8
 
7
 
! Отговори
Хм преди 3 години
За по- долните .Ако не са откраднатите пари с които герб да купят изборите отдавна щяхте да сте в забвението .Благодарете се на "лоялни бизнесмени" печелели честно поръчки и търгове.
20
4
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Тоя пък кой беше? Някакъв измислен герой май? Говори само с шаблони. А мозък има ли?
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' БСП е консолидирана и напълно готова за изборите ''......................БСП никога няма да има успех, защото хората асоциират БСП с фалита на банките и Русия ... а никой нормален българин не иска фалит на банки или русия, въпреки неспирната и талантлива пропаганда която се лее от Кремъл, Руското посолство или Позитано 20.България е ИМУНИЗИРАНА от руско-комунистическата гадост ... върнаха ни 100 години назад, но поне имаме имунитет.
18
4
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ахахахахахахахаха :) Умрях от смях. Имали гражданска квота милите другарчета комунисти. Ами айде дайте едно име поне на редови гражданин, дето ще го направите депутат. Ама няма какво да дадете, само лъжи и празни приказки. Пак старите муцуни ще се намърдате в Народното Събрание, а тези от гражданската квота са да ви пълнят листите за кисело зеле и са на някакви неизбираеми позиции, примерно 20-то, 30-то място :)))
17
6
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Абе цоциалистите, след като тръбите, че Бойко е комунист и си пази членската карта, гласувайте за него, а не за Нинова, която е човек на Костов!
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам на БСП да спечелят изборите,а най-големите комунисти са в ГЕРБ,начело с ББ,който си стиска БКП книжката.
15
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех на БСП!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се лъжете по малките партии хора,те ще ви предадат и ще преминат на страната на врага.Те и за това са и създадени.Да натежат на везната в най-усиления момент.Това е предателство спрямо вас,хората които се лъжете по сладките приказки и обещания за ,,мед и масло'' от тук на татък.Готвят ви,за да ви сготвят.
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя се уреди за водач на листа и реши, че проблеми няма.
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
kornelia e prigotvila boini otrovni vestestva...prigotviaite protivogazite!
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП са зажеднели да лапат народни милиони! Всичките им олигарси са в панделата и столетницата захапе няма пусне!

Спонсорирани публикации