Оргазмът на жените - мистерия в "Истерия"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 окт 2015 14:00 | 11 окт 2015 14:00, Петя Славова
16
Оргазмът на жените - мистерия в "Истерия"
Снимка: IMDB

Оргазмът на жените е пълна мистерия в романтичната комедия "Истерия". Режисьорката Таня Векслер разказва любопитната история как именно е създаден женският вибратор, като ни връща във викторианска Англия.

Годината е 1880, а главният герой е млад доктор (Хю Данси), който среща често проблемите на жените, до този момент обобщени под общ симптом "истерия". Всъщност тревогите на нежния пол са далеч по-сериозни, а могат да се лекуват съвсем лесно. Героят му доктор Мортимър започва работа при по-възрастния си колега д-р Делримпъл, известен в Лондон, че може да лекува женската "истерия" с интимен масаж.

Така докторите се оказват особено търсени. И понеже притежават само по две ръце, а потокът от пациентки става все по-сериозен, двамата излизат от ситуация, като измислят елегантен начин да потушат проблема: на бял свят се появява добре познатия в днешно време електрически уред.

Началните надписи ни обясняват, че филмът е по действителен случай. „Наистина!“, с което Векслер намигва на всички, че това, което ще гледат, е весела история, имаща намерение да разсмее и двата пола, като в същото време изпрати пуританите да си лягат.

И понеже сюжетът е достатъчно цветен, може да кажем, че и другото важно условие в този филм е изпълнено, а именно добрата актьорска игра на главните персонажи - докторите, които успяват да се държат на положение, като показват оскъдни реакции, въпреки неловките ситуации, в които попадат.

Останалите роли са поверени на Маги Джиленхал, Джонатан Прайс, Рупърт Еверет и Джема Джоунс. Гледайте на 11 октомври от 20.30 часа само по Bulgaria ON AIR.


16
Още по темата: истерияBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кой казва коя телевизия се гледа и коя не, ти като не гледаш, аз може пък да гледам, има влак за всеки пътник, място няма само за влака на злобарите, че са най-много май...
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а всъщност филмът е много готин и смешен
6
1
 
3
 
! Отговори
преди филма преди 5 години
Преди да гледате филма, вземете си хапче против заспиване!
5
0
 
6
 
! Отговори
сещате се какво преди 5 години
Ако гледате този филм по тази телевизия, ще получите подарък! Сещате се какво, вибратор!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КВО ЗНАЧИ ТОВА ОН ЕР!?
3
0
 
14
 
! Отговори
Мадам преди 5 години
Аз пък получавам най редовно оргазми нищо че съм на 60г. но приятелят ми е на 40г.?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В един музей е изложен първият елекрически вибратор, създаден още през 1920 г. Който е с шнур и се включва в контакт. А на вид прилича на съвременен къртач за бетон!
1
4
 
17
 
! Отговори
непукист преди 5 години
Това нещо като покана ли е за телевизията която никой не гледа.