Джеймс Макавой - не получавал роли, заради нисък ръст

Актьорът не иска да е Бонд, дори да му предложат
25 ное 2019 10:49, Петя Славова
15
Джеймс Макавой - не получавал роли, заради нисък ръст
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Джеймс Макавой, който е висок 1,70 метра, разкри, че навремето не получавал роли заради ниския си ръст. Казвали му, че е прекалено нисък за тази или онази роля, пише БТА.

"Понякога човек има чувството, че не е с достатъчно добър външен вид, за да получи роля - каза звездата от филма "Стъкления". - Преди години актриса ми каза, че решението да й партнирам във филм е интересно, защото никой не би повярвал, че бих могъл да изляза с някоя като нея. Това бе като ритник в слабините.

Отвърнах й "Добре, през следващите 8 седмици ще се правя, че действително те харесвам". Взаимоотношенията ни наистина бяха интересни. Понякога ми казват, че ръстът ми е прекалено нисък за дадена роля. Дори когато съм получил роля, имам чувството, че трябва да се направи нещо по този въпрос."

Макавой обаче в никакъв случай не би искал да е в образа на Джеймс Бонд. "Дали искам да изпълня ролята на Бонд? Това може да е мечта за всеки актьор, но не и за мен. Няма да се получи - тази роля не е подходяща за мен", отбеляза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ролиДжеймс Макавой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
kllk преди 4 години
1,70 не е много приятно за мъж. Повечето цени искат мъжете им да са по високи от тях заради гена за детето евентуално. Въпреки че не би трябвало да се притеснява от това явно си има комплекс човека.
13
0
 
0
 
! Отговори
Питър преди 4 години
А причината за това е прозаична - по-големите съдове се пълнят по-трудно с течности и съответно по-трудно ги задържат. А след 40 тези дирижабли може да ги пишем бегАли :)
12
1
 
0
 
! Отговори
Питър преди 4 години
1.70 е напълно нормален ръст за мъж. Повечето жени са под това и нямат право да се правят на интересни. Сигурно си мислят, че и нещо друго им е по-голямо на дългучите. Другото, правени са проучвания, че жените на по-надарените мъже по-често късат с тях и им изневеряват. Преди време бях с една нимфоманка, коят в прав текст ми каза "Била съм с два пъти по-големи от теб мъже, но никой не може да се сравни с теб" :)
11
0
 
0
 
! Отговори
hmm...? преди 4 години
Дали не става дума за Кийра Найтли?
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На ниските мъже жените гледат по същия начин, както мъжете на дебелите жени - със зле прикрито отвращение и надменност. Разбира се, дебелите жени винаги могат да спрат да се тъпчат и да спортуват, за да изглеждат по-добре, докато ниския мъж няма как да порасне освен с магия.
9
1
 
15
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Ал Пачино, Джо Пеши, Хоакин Финикс, Дъстин Хофман, Чарли Чаплин, Луи дьо Финес... Велики актьори и ниски мъже. Даже и във футбола най-великите са ниски - Пеле, Марадона, Меси. Ами Путин да не е великан? Пък цял свят трепери от него. Ниските мъже са по-подценявани, но в същото време са и по-амбицирани да се доказват.
8
1
 
2
 
! Отговори
До Пена преди 4 години
Пено,той не мрънка и няма за какво ,защото е с богата и успешна филмова биография,номиниран за престижни награди.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе гадно си е. И аз съм 1.70, а жените ги гледат тия неща. Ако си под 1.75-8/, не те зачитат за мъж. Стигне ли се до леглото, мнението им се обръща. Но е трудно да ги навиеш да си легнат с някой "дребосък".
6
0
 
1
 
! Отговори
УЕФА - мафия преди 4 години
Тибо Куртоа харесва това.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да играе джуджето на Дядо Коледа
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално, все едно висок човек да се оплаче, че не получава роли на джуджета.
3
14
 
2
 
! Отговори
пена преди 4 години
Том Круз и Робърт Дауни Джуниър също са 170 см. *** те не мрънкат, че не им давали роли. Тоя просто е женчо!
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гениален актьор. Един от любимите ми!Не знам коя е била тази актриса, но едва ли е и близо до неговия талант.
1
5
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Факт.