Колко опасни може да са "Изповедите"?

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 15 май 2021 18:47 | 15 май 2021 18:47, Петя Славова
18
Колко опасни може да са "Изповедите"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Среща на Г8 събира "господарите на света" в луксозен хотел на северното немско грайбрежие. На отдалеченото място  ключови фигури, от които зависи световната политика решават важни въпроси от икономическите процеси.

Единственият, който няма място сред този елит е мистериозен италиански монах, поканен от Даниел Роше - генерален директор на Международния валутен фонд. Присъствието му предизвиква смут сред останалите, особено след като светото лице изповядва Роше, намерен по-късно задушен с целофанов плик на главата.

Заплетената ситуция проследява режисьорът Роберто Андо в "Изповедите". Филмът ни вмъква в мръсните тайни на хората, от които зависим, следвайки правилата на крими жанра - престъплението да е извършено на самотно място, като някой от присътсващите може би ще  се окаже предполагаемият убиец.

Покрай самото престъпление наяве излизат и други тайни, които мнозина не биха искали да стават известни.

Роберто Андо насочва вниманието към слабите страни на силните на деня. Подозрението се разраства, динамиката е драматична, а невинни като че ли няма.

Сложните отношения между присъстващите е блестящо показано от актьорите Тони Сервило, Даниел Отьой, Пиерфранческо Фавино, Мориц Блайбтрой и Кони Нилсен.

Гледайте "Изповедите" на 15 май от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 1 месец
Уважаема госпожо Петя ,...Моля, да- наблегнете, повече- на- това, ...- Че, задушеният- не- се- казва, Роше....