Да запазиш страстта чрез убийство в "Моята прекрасна съпруга"

Саманта Даунинг с нов психологически трилър
28 яну 2021 15:16, Петя Славова
0
Да запазиш страстта чрез убийство в "Моята прекрасна съпруга"
Снимка: ИК"Сиела"

Обикновено любовните истории започват така – мъж среща страхотна жена, влюбват се, женят се и заживяват щастливо "докато смърттта ги раздели". Понякога обаче любовта им може да се превърне в ужасяваща и жестока приказка.

Впечатляващият психологически трилър на Саманта Даунинг – "Моята прекрасна съпруга" – се появява на българския пазар в превод на Богдан Русев, за да промени изцяло представите ви за брака.

Тобайъс е псевдоним, който използва, когато иска да бъде запомнен. Тогава е  мил глух странник, когото може да срещнете на бара.

През останалото време той е 39-годишен треньор по тенис, който има две деца (Рори и Джена) и прекрасна съпруга – Милисънт. Двамата са женени от 15 години и бракът им процъфтява благодарение на зловеща тайна – харесва им да убиват.

Жертвите им винаги са самотни жени, чиято липса сякаш няма да бъде забелязана. Но всичко се променя, когато вместо Петра, решават да превърнат младата Наоми в следваща мишена. А безскрупулният план заплашва да разруши привидната хармония в собствения им дом.

"Моята прекрасна съпруга" е мрачен, забавен и въздействащ психологически трилър в духа на иконичния сериал "Декстър" и блокбъстъра "Мистър и Мисис Смит", който ще ви накара да гледате с други очи на двойките около вас.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари