Фандъкова прозря: Опонентите й обещават всичко

Хората не трябва да се подвеждат, коментира кандидат-кметът
26 сеп 2019 14:26,
19
Фандъкова прозря: Опонентите й обещават всичко
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Очаквах, че кампанията на моите опоненти ще бъде насочена към отричане на направеното, към подценяване и омаловажаване, но това, което е важно е това, което можем да предложим на нашите съграждани, заяви кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

Още по темата

„Аз предлагам програма, която е много реалистична, много конкретна“, посочи тя.

Кандидатът за кмет на София сподели, че тази програма "почива на подготвени проекти, на реализъм, на работещи решения", защото това, което са направили през последните години позволява да предложат и промяна в приоритетите.

„Много важно е, че вече имаме възможност да влезем по-активно, по-целенасочено в кварталите. Защо сега? Защото през всичките тези години ние насочихме усилие към базовата инфраструктура. Големите улици и булеварди“, обясни Фандъкова.

Тя подчерта, че над 100 са големите обекти, които са успели да реновират и изградят, за да могат да обезпечат движението на голямата част от хората в града. Това ни позволява сега да влезем по-усилено в кварталите.

Фандъкова отбеляза, че в квартал "Овча купел" освен метрото, което се изгражда, са направени много инвестиции в уличната мрежа. В средата на следващата година ще бъдат отворени 4 метростанции в "Овча купел", което ще направят достъпа до центъра и останалите части на града удобен за хората.

„Най-голямото предизвикателство в кварталите в момента е паркирането. Това е важната задача. Общинска програма за изграждане на паркингите плюс програма с публично частно партньорство. Има вече интерес от страна на бизнеса. Много е важно, за да можем да осигурим и финансирането“, коментира кандидат-кметицата.

Тя подчерта, че е много важно да се предлагат реалистични, работещи решения, за да не се подвеждат хората.

Много от моите опоненти предлагат изключително много неща, обещават всичко, но трябва да си даваме сметка, че това са проекти на стойност 10-20 пъти повече от бюджета на София“, каза Фандъкова пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
3
 
! Отговори
София преди 4 години
Падпъдъкова, време е да спреш да говориш бръщолевици и да си ходиш. За толкова мандата само разруха, вместо доближаване до другите градове в Европа. Времето ти изтече.
14
1
 
1
 
! Отговори
Младост преди 4 години
Да спомене как новете собственици са ппидобили демята под падара в Младост 1 и как ще се строи в непосредствена бризост до и безтовя течащото метро? Ако унищожат тържището, което е на почти 49 години, защо мак сега? Почти 20 г. От връщането на земята. Иьа някаква врътка със собствеността на земята. Г-н Гешев да се самосезира и да проверят.
13
1
 
12
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
Фандъкова дай мнение за апартаментгей ?за къщи за гости ? За Апартаменти на Цецо ??.Фандъкова ако спечели значи Българина е много ооо *** ?
12
1
 
16
 
! Отговори
Трандафор Босев преди 4 години
Въпросът не е дали нещо се прави, а за колко пари и какво получаваме срещу тях! Градинката пред Кристал е все още с някакви заградени места -недовършена! Повече от година мина бе госпожа! Хотела на Златев го вдигнаха по-бързо от Графа, който даже не го измиха, а фонтана на Славейков е *** зелено-кафява локва!!! Правят се разни неща тук, там, ама за десет години с милиард, милиард и половина бюджет всяка година.... да ме извиняваш, госпожа!!! Все едни и същи фирми бе госпожа!!! И много мръсно!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се защо като ежедневно има по 5 новини за кметските избори, не знам за едно нещо пт тази "много конкретна програма".Ако някой друг знае нещо, нека да сподели
10
7
 
21
 
! Отговори
Корупция преди 4 години
Само пропадналите герберасти вярват на тази крадлива даскалица. Един ремонт не е направила като хората. Като възложител по обществените поръчки има правото да ги контролира. А санкциите й са повече от смешни. Защо санкционирани фирми продължават да бъдат избирани за изпълнители на ремонти? Корупция...
9
0
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
А през 70 години беше супер! София беше чиста, глобяваха за всяка хвърлена хартийка и фас, коли нямаше, на централните софийски улици децата играеха на ръбчета. От двете страни на всяка улица имаше дървета. Във всяка градинка имаше чешмичка. Такова беше времето. Нямаше Младост и Люлин. През 1968-69г започва строителството на 2 квартала и веднага се откриваха училища, д.градини и ясли.
8
10
 
9
 
! Отговори
Do odpo преди 4 години
Що бе юнак ,ти на колко годинки си или постваш за пари? Стоилов ,Нинов, Панев ,Междуречки,Каракачанов,ЯНЧУЛЕВ !!!,Софиянски повече работа ли свършиха? Две дупки за метро/пред радиото и пред х-л Хемус/ чакаха 25 години да станат метроспирки.Тия от Люлин и Дружба и Младост мислиш ли че го смятат за провал.София почна да прилича на европейски град.Има и проблеми -2 милиона всякаква ***,която троши,цапа,паркира НАВСЯКЪДЕ,драска по сградите,хвърля *** навсякъде.Проблема е в такива като теб.
7
7
 
23
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Проблема на Фандъчката е в това че и да обещава няма кой дв и повярва.
6
26
 
15
 
! Отговори
Стар софиянец преди 4 години
Най -добрият кмет за последните 75 години.Който живее или еживял в София последните 50 години може спокойно да го каже.За това печели с огромно мнозинство.А пубери,т.р.о.лове ,*** гдето ще ,,спасявали София",,,новософийски жители"обещаващи мед и масло,травай по Раковска и спиране строежа на метрото, просто нямат и грам шанс.Давай Данче ,София е с теб,!!!
5
16
 
3
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Може, от БСП какво може да очакваш освен лъжи... Ама и Фандъкова какво каза нищо не стана... Нема такъв провал като нея.
4
1
 
14
 
! Отговори
не всичко преди 4 години
А пържени картофки обещават ли?
3
5
 
13
 
! Отговори
До 1 Обещавам всичко преди 4 години
Ще пътува за Самоков/с.Белчин символично. Яко се е окопала с моти в София.
2
8
 
17
 
! Отговори
Искаме добра работа преди 4 години
Единствената ти грешка е, че не можеш да работиш. Не разбираш от подреден град - навсякъде проблеми, а това, което вършат "спечелилите" поръчките, е некачествено. В общ. съвет няма нито качествени архитекти, нито качествени изпълнители - само чиновници, начело с тебе, които заемат неправилно бюрата.
1
11
 
26
 
! Отговори
Обещавам всичко преди 4 години
Един месец още и пътуваш към Самоков.