Борисов: Разхождаш се по Орлов мост и говориш за върховенство на закона?

Нормално е ГЕРБ да поомръзне, но няма по-добро, смята той
25 окт 2019 09:17, Александър Попов
323
Борисов: Разхождаш се по Орлов мост и говориш за върховенство на закона?
Снимка: Dnes.bg

Бойко Борисов коментира блокадата на Орлов мост, която буквално парализира вчера столицата, а движението бе пуснато тази сутрин.

"Не може да се разхождаш по Орлов мост и да говориш за върховенство на закона. Има 2 милиона души, които не са съгласни с това. Осигурили са им трасе, за да стигнат до президентството, където да си протестират", каза премиерът пред Нова тв. Такава демонстрация се очаква в петъчния ден, когато държавният глава Румен Радев може да подпише указа за назначаването на Гешев.

Избраха го! Иван Гешев е новият главен прокурор

По думите му, ако са били издигнали и друг кандидат за нов главен прокурор, освен Гешев, е щяло да бъде лицемерно.

"Обществото щеше ли да вярва на партиен кандидат?", попита Борисов. Той бе категоричен, че не е искал да посочва човек, на когото няма доверие.

Още по темата
На финала на предизборната кампания за местни избори, Борисов я определи като "най-евтината".

"Похарчили сме толкова, колкото законът позволява – в рамките на субсидията и по банков път. Дарения не приемаме и не сме приемали", каза премиерът. Той каза още, че до момента в рамките на кампанията преди местния вот не е чул лъжа, която силно да го е засегнала.

Борисов отхвърли възможността кандидатът на ГЕРБ за кмет на София – Йорданка Фандъкова, да не стигне до евентуален балотаж, но на много места ще има втори тур.

"Това е демокрация. Това е хубаво, защото пък на много места е и ГЕРБ. И освен видимите резултати, които са безспорни – в партията има и хора, с които се разделяме. С едни се разделих, с други предстои да се разделя", заяви Бойко Борисов и допълни, че Цветан Цветанов не пречи на местните структури по места.

Премиерът заяви категорично, че ТЕЦ Варна не е пример за обвързаност между ГЕРБ и ДПС.

"Каква е тази обвързаност? Става дума за енергетиката. Нека всеки си гледа работата".

Той заяви, че за него най-важно е ГЕРБ да е първа политическа сила и след местните избори. Партията му обаче ще действа безкомпромисно към кметовете, "действащи като дерибеи", и даде пример с градоначалника на Ямбол.

Лидерът на ГЕРБ призна, че може да има и умора в обществото от неговата партия.

"Нормално е да омръзнем. Но това е като собствена жена или мъж – омръзва ти за момент, но после си казваш: "По-добро от това няма".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
а за контрапротестиращите може много повече а..?
201
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1.1995Г/2.1997Г- ЧЕРВЕНИТЕ *** ФАЛИРАХА 13 БАНКИ, А ЮЛИ 2014 Г КТБ- НЕКА НИКОГА НЕ ДОПУСНЕМ ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ДА ОГРАБВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД.
200
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рано или късна на всеки му дължимото!
199
1
 
14
 
! Отговори
томи преди 4 години
Като знам как постъпи навремето с жена си, не ми се мисли за бъдещето на ПП ГРЕБ. Той си го каза де, като види дебелия ще почне да бяга...
198
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам за вас но мен не ме убеди да гласувам за ГЕРБ явно съм доста *** щом не виждам прогреса!
197
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах го как каза, че българите ще сгрешат както са правели и друг път ако не гласуват за ГЕРБ!ГЕРБ строил пътища и заводи ама ние не виждаме това защото сме тесногръди и гледаме само в собствената си паница а да не гледаме, че те са се ояли!
196
0
 
23
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
От Ямбол: -Бойко ,сегашния кмет Гошу е най-големия крадец в града ни.Ама и новия ви кандидат Митко Кълбото ,сина на старшинката Ачо Кълбото, не е по-различен от Гошу.Все пак далаверите на Гошу бяха прикривани от Кълбото ,който никога не е работил нищо ,освен партийна работа в ГЕП.И затова Кълбото изкара 8-10 години като областен управител.
195
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заключваш Иванчева за нищо, държиш я часове на улицата без тоалетна и месеци в ареста и говориш за върховенство на закона?
194
0
 
33
 
! Отговори
2233 преди 4 години
Държавата ще се оправи когато Боко Тиквата и бандата му влязат зад решетките.И затова Тиквата си назначи личен гл.прокурор.Гешефтарски е послушко и щатен слуга на Тиквата.
193
0
 
30
 
! Отговори
студент преди 4 години
Другарю Борисов, да се разхождаш все още не е незаконно, за разлика от харизването на ТЕЦ Варна на Доган.
192
1
 
25
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 години
За 10 години диктатура на Боку няма НИТО ЕДИН ОСЪДЕН КРАДЛИВ ГЕРБЕРАСТ!НИТО ЕДИН!КАК СТАВА ТАЗИ РАБОТА БЕ ,ТИКВООООО?КАКЪВ ГЕШЕФ ,КАКЪВ ПРОКУРОР?ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ ,А НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ГЕРБЕРУНГЕЛ?
191
0
 
29
 
! Отговори
Локи преди 4 години
Ааа, не така, бате Бойко! Тези хора искаха да протестират не на Орлов мост, а пред ВСС, където по онова време течеше фарса с Гешев! Твойте милиционери ги изгониха оттам, затова се стигна до блокада на кръстовището!
190
1
 
31
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
-Не сте ни омръзнали ,втръснали сте ни неуки и нагли тикви!Повръща ни се от вашата простотия и арогантност!Дано се задавите с откраднатото от нас ,тлъсти апартаментаджии ,гешефтари и асансьораджии!
189
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А свойта собствена жена всъщност смени за по-лоша. Та да не дава акъл.
188
0
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 4 години
Щом ви давам по 10, 20 лв по празници и предизборно,щом ви строя магистралки (й им правя ремонт и ремонт на ремонта ),щом ви осигурявам медии да ви занимавам с чалга и клюки...ВИЕ НЕ МИ ГОВЕРЕТЕ ЗА ВЪХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ! АЗ СЪМ ЗАКОНА !______________Ето какво в превод ви казва" бодигарда " с мечти да се доближи до мутра мафиот. Никой не е над закона ,дори вие другарю Борисов !
187
1
 
22
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Голям цирк беше цялото предаване, Бойко не спря да лъже и си личеше явното му желание да набие Виктор Николаев, защото задава въпроси. И това нещо е премиер...
186
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От нова година насам ГЕРБ разселват роми в различни краища на страната,като на един адрес са регистрирани по 30-40 човека.Закона е спазен,но морала-не.Внимавайте уважаеми сънародници,пак се готвят да ви изпързалят.
185
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата и цялата му банда на народен съд!
184
0
 
21
 
! Отговори
Ую преди 4 години
Тоя ме убеди, ще гласувам против Фандупката, който и да е срещу нея.
183
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ МАФИЯ, ГЕРБ НИСКИ ДОХОДИ, ГЕРБ ГЕНОЦИД, ГЕРБ КОРУПЦИЯ И КРАЖБИ, ГЕРБ РОМСКА ДЪРЖАВА, ГЕРБ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ГЕРБ ЛИПСВАЩА ИКОНОМИКА, ГЕРБ ЗАТВОРИХА МНОГО БОЛНИЦИ И УЧИЛИЩА. МОГА ДА ПИША ДО СУТРИНТА ЗА МАФИОТСКАТА СТРУКТУРА НА ГЕРБ НО ВИЕ СИ РЕШАВАТЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ КАТО ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ИЛИ МИЗЕРИЯТА ДА ПРОДЪЛЖАВА ?