Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)

Богаташче снима "жертвите" си голи и пиещи урина
Обновена: 15 май 2015 16:44 | 15 май 2015 12:15, Александър Попов
255
Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)
Снимка: YouTube

16-годишен руски тийнейджър се радва на солиден интерес към своите видео дневници. Той залага на унижението на негови сънародници срещу някакво заплащане. Някои от тях са готови да изпият урина за няколко хиляди рубли, девойка пък се разсъблича без свян на публично място.

При едно от предложенията му за коктейл "Урина" обаче получава юмрук в лицето, а след това се спасява с бягство.

Младежът е внук на милиардера Игор Неклюдов, забогатял в Далечния Изток. Майката на Григорий Мамурин пък има мрежа от фитнес-центрове в Хабаровск, пише "24 часа".

Той твърди, че се забавлява с видеата, които снима и не разбрира защо повечето коментари са негативни.

Предупреждаваме, че видеото не е подходящо за лица под 16 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще викате деморкация дори и да не останат българи в Българи.. не народ а ***. Не знам ама през комунизма поне имаше българи. Днес има всякаквки освен българи, а българите спряха да раждат, изнесоха се поголовно и днес сме свидетели на една България без българи. Важното е демокрация да вее косите ни и НАТО-вските казарми да са измазани. Амин
111
2
 
2
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
"Ударът" от 3:25 е абсолютно бутафорен. С първата камера не се вижда точния момент на "удара", даже се усеща "накъсване" на кадрите. С втората камера е заснето едно театрално падане с претъркулване. Защо ще снимат с две камери? Удрял съм човек в тиквата, мен са мен удряли, виждал съм с очите си как 100 кг. кикбоксьор удря 60 кг. наркоман и единствено главата се отмята от удара, тялото си може да залитне малко, но в никакъв случай не се мята като Михайлов! Постановка на 100%
110
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все още има заблудени които смятат че в Рашата е капитализъм
109
4
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 8 години
176 нещо та е яд че си скъсан а? Леш биле, ама поне имат мозък да правят пари, а ти не си ли леш бе ***.. ирод... ***. Като ти гледам снимката е подходяща за реклама на кондоми или вазектомия преди да е твърде късно.
108
3
 
4
 
! Отговори
ИДИОТ преди 8 години
Е как няма да са негативни като тоя е пълен *** неудачник и е за затвора, това че дядо му е крал,майка му краде и ги пазят не значи че тоя *** трябва да пазят
107
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е великата русия на другаря путин, великият непобедим хобит...
106
3
 
2
 
! Отговори
войвода преди 8 години
Видеото е нагласено,небързайте да се възмущавате.Ако влезете в канала на хлапето,ще видите пояснение,че е експеримент за реакцията на хората гледащи видеото;)https://youtube/watch?v=dybZz8fJJ8w
105
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Водка, самагон, одеколон "Тройной", а сега и пикоч ...православната русия, с християнски ценности, нямат хомосексуалисти. Но е пълно с ***, цял един народ от *** :)Запада бил кофти, а ?!
104
7
 
6
 
! Отговори
папараци преди 8 години
Отворете канала на момчето и вижте последното качено видео- в него се обяснява, че всичко е постановка. Представени са и мъжът, изпил сок вместо урина. Целта е постигната- множество негативни коментари, причината- богаташко хлапе. Същите сцени, заснети от журналисти и комедианти, със същата цел- не получават критика, а смях. Замислете се защо!
103
9
 
6
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Интересно защо мислите, че едно клипче е представителна извадка. По тази логика какво биха казали хората по света за клипа, където акушерката бие бебето, защо съдите по един клип за цяла нация...
102
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E pishman draskachite ako ne vi podvedat nqma da sa ten , no dori da beshe istina to razkriva samo edna podkprepqna 100 procenta ot mediite kultura na prostotiq , oglupqvane i razvrat , klipcheto e falshivo razbira se ,no zatova statia nqma da se napishe zatova idete v tubata ;)
101
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То нашите политице, редовно си ядът евро и хамеринаски и то без пари.
100
6
 
9
 
! Отговори
Комент преди 8 години
Много сте глупави, ето в този клип момчето казва и показва, че клипчето е фейк, постановка https://youtube/watch?v=dybZz8fJJ8w
99
5
 
13
 
! Отговори
Я се спрете преди 8 години
Ама това е все едно по световните сайтове да пуснат клипа, където някакви мъже (българи) заливаха с алкохол и кола някаква гола студентка (българка), качена на бара, и хората да коментират, че всички от България сме такива. Защо сте толкова обременени и пишете само отрицателни коментари за всичко и всеки? Хората по света някак се вълнуват от други неща, и гледната им точка е друга, и не търсят да оплюят другия. Това *** веднага го лишавам от пари, един здрав бой и една година да мие ***.
98
5
 
5
 
! Отговори
THINK! преди 8 години
Оф, че сте прости, не разбрахте ли, че това е фейк???!!!https://youtube/watch?v=K362Bd6UwPM
97
5
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Видеото е 100% фейк. Сцената с рижавата кака е монтирана и не е снимана на улицата. Там където му удариха круше пък е играно. Това да отскочиш с метри встрани става само по филмите. В истинския живот просто падаш и толкова.
96
3
 
1
 
! Отговори
tudi преди 8 години
До АнонименDobre che e v rusiq v bulgariq ako beshe po zle shteshe da e .. :D
95
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Келешчето си го търси и рано или късно ще си го получи.
94
14
 
5
 
! Отговори
Пурко преди 8 години
Това само показва какъв *** са колхозниците...едните се продават за 5 хил. рубли, което е стотина долара, а другите са тежки комплексари, които са си повярвали, че държат св.Петър за шлифера..........възможно най-описателното видео за "руский мир"
93
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това нищо не е. Ако знаете атакизите за 20 копейки кво ги правят в сараите.... Порят ги австрийски шлеп Дунава :))))