Децата от Stranger Things печелят за 1 епизод толкова, колкото американец за 1 г.

В джоба си те прибират над 2 милиона долара на сезон
Обновена: 11 юли 2019 18:35 | 11 юли 2019 18:30, Нели Христова
13
Децата от Stranger Things печелят за 1 епизод толкова, колкото американец за 1 г.
Снимки: Reuters

Всеки знае, че звездите печелят изключително много пари, понякога без да полагат много усилия. Но когато видим цифрите черно на бяло, осъзнаваме колко точно долари прибират в банковите си сметки актьорите. И тук не говорим за Джордж Клуни или Скарлет Йохансон, а за деца, които едва са навършили 16 години.

Днес целият свят говори за сериала Stranger Things, който разказва причудливата история на няколко деца в малкият град Хоукинс. Той дори разби рекорда на стрийминг платформата Netflix за най-гледана поредица.

Според проучване на сайта CableTV.com шестте деца  - Мили Боби Браун, Гатен Матарацо, Фин Улфхард, Калеб Маклафлин, Ноа Скнап и Садие Синк, печелят повече пари за един сезон, отколкото средностатистическият американец за цяла година.

Тийнейджърите изкарват по 350 хил. долара на епизод. Всеки сезон е съставен от 8 епизода, което означава, че за около месец и половина снимки, в банковите си сметки децата прибират близо 2,8 милиона долара. А през останалото време спокойно могат да се включат и в други проекти, от които да спечелят още няколко милиона.

Средната годишна заплата в Америка е 47 060 долара, като всеки средностатистически американец работи по 40 чака на седмица. Мили Боби Браун печели  приблизително 31 818 долара за един осемчасов работен ден.

Нормалните хора трябва да работят 173 дни и 1383 часа за да спечелят тази сума.

Сумата, която Мили Боби Браун прибира е една идея по-голяма от тази на останалите й колеги, които са на нейната възраст и почти се изравнява с тази на утвърдените актьори като Уинона Райдър и Дейвид Харбър. Останалите се задоволяват със суми между 150 хил. и 250 хил. долара. Това са около 80 цента на секунда.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Noname преди 4 години
Лукас не се вижда в тъмното 😀😅.
9
1
 
0
 
! Отговори
me преди 4 години
Много завист, много злоба. :)Аз бих казал следното - отиваш на кастинг, представяш се добре - играеш в сериал - прибираш парите. Имайте предвид, че не е лесно да си актьор, милионките залъгват. :)Ноо тука е обратното - ставаш в 8, палиш цигара, пиеш кафе, почесваш се, чудиш се да ходиш ли на работа днес, мързи те да мръднеш - дай да напишем 2 коментара под статия за богати хора.Кисело. :)
8
3
 
3
 
! Отговори
уви преди 4 години
В съвременния сват най-безсмисленото нещо, което може да прави един човек, като това се отнася включително и за тийнейджърите, е да гледа телевизия! Обстоятелствата са такива- докато едни тийнейджъри бездействат и гледат телевизия, други печелят милиони, затова че първите им гледат *** сладникави сериалчета!
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спали са с когото трябва и затова получават толкова. След години ще се оплакват, че са ги експлоатирали. Но това е цената другарки и другари. Като ядете баницата не ревете. После мрънкате ME TOO. Така е в този живот. Многото и лесни пари или са по наследство или си продавате тялото. Ако се задържат в схемата след години те ще решават кое дете или кой прохождащ актьор да *** големите кинти срещу плътски удоволствия.
6
1
 
2
 
! Отговори
Част 3 преди 4 години
Защото нямаме изгода от такава система. Неравенството ни гради и ни проваля, то е движещата сила. Ако го няма сме загинали.
5
1
 
0
 
! Отговори
Част 2 преди 4 години
Какво става после. Много хора се нервират защото разбират, че и те могат да са на тяхно място, но не успяват и започват да негодуват. Първото, което обвиняваме е системата, социализъм или капитализъм, консерватизъм или либерализъм и т.н. Сменяме системата и за някакво време всичко е добре, но после пак се появяват хора, които привличат повече и повече и тогава пак някои негодуват и тогава пак сменяме системата и така до края на света. А защо не можем да уредим една система, която да работи ли?
4
1
 
2
 
! Отговори
Част 1 преди 4 години
Който не е разбрал на Земята логиката е такава, ще има някои които за ден ще печелят толкова, колкото други за цял живот. Защо е така, ли. Капитала и властта притежават гравитация, която привлича повече и повече. В случая децата по една или друга причина са попаднали при капитала и са станали привличащи все повече и повече. По социализма въпреки глупостите едни хора по същия начин привличаха повече и повече и събираха власт, изразяваща се в коли, жени и пари, но за пари тогава не се говореше.
3
1
 
3
 
! Отговори
ПРАХ преди 4 години
На БГ Политиците Децата взимат в пъти повече от тези американчета , и то без да участват във Филм .
2
3
 
11
 
! Отговори
Синоптика преди 4 години
Живи и здрави да са, това е хамерика, ще ги взимат сега и на 15 ще искат да си прережат вените...
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко, ще предрусат набързо и ще заминат милионите.