Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев с премиера на Аполония

Представят акустичен спектакъл с хитове и хумор
28 авг 2015 11:18, Александър Попов
2
Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев с премиера на Аполония
Снимка: АВА

Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. ще представят най-новия си проект на 2 септември в рамките на фестивала Аполония в Созопол. Това е акустичен концерт със специални гости Мариана Попова и Александър Филчев – Санеца.

На концерта публиката ще чуе песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, акустични версии на световни хитове и доза хумор в разговорите на бандата и актьора.

Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализарат съвместни проекти на музикалната и театрална сцена.

Първият им изключително успешен unplugged концерт "Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р." е на Варненско лято през 2008 г., следват концерти в летния театър Пловдив, Созопол, десетки концерти в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай морнинг и др.

Актьорът участва във видеоклиповете на бандата "Добро момче" и "Коледа".

След успеха и на последните два концерта на групата в летните театри във Варна и Бургас и само седмица след акустичния концерт – спектакъл на „Аполония”,  Б.Т.Р. стартират и есенните концерти. Рок музикантите ще забият на 9 септември на сцената на лятно кино "Септември" в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
77 преди 8 години
До 1 Какъв добър актьор бе!Той си е един посредственик,който търси синята власт,за да се утвърди!Той е едно голямо нищо!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато си добър актьор и си можеш, не е необходимо да лижеш подметките на управниците за да те пробутват тук и там. Мутафчиев го наказа Господ но с онзи *** Милото се намърдват където има кинти с благословията ва Бащицата от Б. Таланта няма нужда от политически гръб, народа оценява кой може и кой не.Да станеш директор на Сатирато и да си сложиш 2 снимки на недоразумениета от Банкя показва много.Когато и да ги мерна по ТВ превключвам канала. Комунизма в културата си стои от край време.Таланти?