Български артист на световна конференция

За трети път DJ Стивън заминава за Winter Music Conference в Маями
11 мар 2008 14:37,
Български артист на световна конференция
Снимка: Back2Back

За трети път българският DJ Стивън заминава за Winter Music Conference в Маями. Този път резидентът на столичния клуб Червило е поканен да пуска на 2 големи партита в рамките на конференцията.

Едното е на 12 март на басейна на хотел Shelbourne. Промоутърите са Sex On Wax, а другите DJ, потвърдени до момента са Mr C, Layo & Bushwacka, Omid 16B, Desyn Masiello, Luke Fair, Max Graham. Клуб Shine в Shelbourne е известен като една от най-желаните дестинации на клъбърите и професионалистите по време на конференцията.

Второто парти е на 15 март и е едно от официалните в програмата по закриването – Sleaze в супер шик клуба The Mynt. Организирано от Cedric Gervais това парти е нещо като обобщаващ завършек на Winter Music Conference за хай елита на Маями. Dubfire, Sultan, Miss Nine, Axwell и Cedric Gervais са само част от аритистите в лайнъпа за вечерта.

Наред с учатията си в Маями, DJ Steven ще се оглежда за нови таланти за участие на Метрополис и в клуб Червило.

Winter Music Conference е едно от най-важните клубни събития на световно ниво. То включва висока концентрация на професионалисти от нас 62 страни. Освен DJ-и, там се срещат различни специалисти, журналисти, продуценти и селекционери.

Всеки аспект от клубната музика е представен – технически иновации, млади артисти, програмни директори на медии, разпространители, издатели, дистрибутори, и много други. Затова не е чудно защо и феновете, и творците, които искат да чуят най-актуалното, се завръщат там всяка година...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание