"Маймунарника" ще е свободна сцена на млади артисти

Ще гостуват рап легендите Onyx и гръцката банда Koza Mostra
5 юли 2019 13:55, Анисия Иванова
9

Култовото заведение в Борисовата градина "Маймунарника" ще даде през лятото свободна сцена на млади и непознати български артисти. Инициативата Summer Distortion цели публиката да се запознае с творчеството на голяма част от ъндърграунд групите у нас, които получават по-малко шансове за изява по радиа и телевизии.

Организаторът на събитието Леда Деянска разкри в "България сутрин", че през лятото феновете ще могат да се насладят на творчеството на рап легендите Onyx, както и на гръцката ска банда Koza Mostra.

"Това лято имаме инициатива, чиято цел е да даваме свободна сцена на младите артисти в България. Ще комбинираме по-познати групи с такива, които не са много познати на широката публика. Всяка седмица ги групираме по стил и те ще свирят при нас. Входът ще е свободен. Това лято ще пристигнат и рап изпълнителите Onyx и гръцката група Koza Мostra. Хората обичат музиката на живо.

Надяваме се да затвърдим идеята, че "Маймунарника" дава свободна сцена на българските артисти. Нашият слоган е "Be a part of art", каза Деянска.

Басистът на група Van Cock Ангел Ангелов пък разкри, че той и колегите му ще представят новия си албум именно на сцената на култовото заведение на 17 юли.

"Подобни инициативи са много важни, тъй като трудно някой ще ти даде сцена. Много е сложно да намериш къде да свириш", обясни музикантът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Еволюция преди 4 години
От периферията на маймунарника, дори са се научили да пишат (жалби до общината)!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние, живеещите на булевард Драган Цанков не веднъж сме писали писма до СО срещу това шумно наркоманско сборище, което с децибелите си не ни дава да заспим до сутринта.Фандъкова всяка година обещава, обещава и така вече 10 години.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакви анонимни комплексарчета и връзкари, обявени обаче гръмко за ЛЕГЕНДИ.Смех !!!
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво точно му е култовото на Маймунарника ?!Обикновена мутренска бирария в парка, където те цакат с топла и скъпа бира.
4
1
 
15
 
! Отговори
Маймун преди 4 години
Какво значи "Свободна сцена", че групите няма да си плащат ли?Защото 2 пъти минавам от там последната седмица, и отвън продават билети за да влезеш...
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАЛИ ЩЕ ГО ПРЕМАХВАТ....
2
3
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Не е за чалгари там, не се занимавай
1
9
 
4
 
! Отговори
В преди 4 години
Кои Зоологически градини ще се проведе