Не се карайте с мъжа си, разболявате го!

Скандалите са пагубни за здравето на семейството
31 юли 2018 22:51, Румяна Тасева
19
 Не се карайте с мъжа си, разболявате го!
Източник: Reuters
Нормално е в една двойка да възникват конфликтни ситуации. Както твърдят експерти по семейни отношения противопоставянето е един от най-добрите инструменти за обучение При противоречия има различни гледни точки, което може да подобри собствените ни възгледи, да обогати личния ни опит, да развива взаимоотношенията ни и нас самите. Но...
 
Но продължителните и нерешени конфликти могат сериозно да навредят на здравословното състояние. Не „чуваме“ за първи път подобна сентенция. Този път обаче става въпрос за твърдение, изказано и представено на конференцията на Международната асоциация по изследване на взаимоотношенията в Колорадо.
 
По предварителни резултати на научния екип от Университета на Невада и Университета на Мичиган честите караници, които обхващат продължителен период от време се отразяват пагубното на здравословното състояние на двамата партньори.
 
За целта изследователите събират информация за качеството на семейния живот на 373 хетеросексуални двойки за период от 16 години. Тях ги вълнувал въпросът какви в действителност могат да бъдат дългосрочните последствия при наличие на чести разногласия между партньорите, как се отразяват те на децата, финансовата стабилност, родните и пр.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Аз намерих решение на проблема.С моята жена сме се разбрали ,ако се караме и, или повишаваме тон да сваляме дрехи.Докато спорим осъаваме голи и от там вече мисля ,че проблема е решен.
15
1
 
2
 
! Отговори
До Ана - продължение преди 5 години
Щом чуе, че той влиза, пъргаво да изтича покрай него и да му каже, че отива за няколко дена до Гърция с новото си гадже, а той да се погрижи за всичко у дома през това време.нека да изкара тези няколко дена у приятелка.Лошото е, че малко жени биха се осмелили да си направят тази шега. А си струва,ако мъжът им е такъв!
14
1
 
2
 
! Отговори
Има вариант преди 5 години
До Анапосъветвай я да си направи майтап с него.Да изчака момент, когато той ще отсъства от вкъщи цял ден или поне половин ден. Тя да използва това време, за да отиде на фризьор. Да започне да се издокарва по времето, когато знае, че той ще се прибере.Предварително да се е погрижила мивката да е пълна с мръсни чинии, а мръсни неща за пране да са сложени на камара там, където той обича да се разположи.На децата да не е сложила да ядат, а да им каже, че татко ей сега ще им донесе нещо вкусно.
13
2
 
2
 
! Отговори
До 14-ти преди 5 години
Съгласен съм с тебе брато, особено жените зодия скорпион или овен стръкват мъжа до себе си.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова не трябва да се занимаваме с бг жени - претенции до небесата, мързеливи, винаги недоволни, недаващи, изневеряващи, лъжливи и без капка милост!
11
0
 
7
 
! Отговори
мистър150 преди 5 години
Метър и петдесет(150 сантиметра)съм с вдигнати ръце и силно повдигнат на пръсти. Какво друго освен скандали да правя?!
10
2
 
18
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
И на фона на тези резултати се сетете за средната продължителност на живота при мъжете и жените.
9
3
 
38
 
! Отговори
х преди 5 години
Браво Румяна !връщаш се от работа, чакате вечеря, след вечерята легаш на дивана и добрата ти съпруга ти врътва един ми.ети никави кавги и натяквания е нема такава жена в България !!!
8
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно вярно изследване! Жените са основен фактор за рязкото скъсяване на мъжкия живот! Отношенията с тях изискват много внимание и концентрация от страна на мъжа, за да не излязат нещата от контрол. А не винаги си струва.
7
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените не се ли разболяват, когато мъжете се заяжда и карат с тях същото е.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фрага Румяна, преди време помолих вашето издание да спре сексистките заглавия и изказвания. Виждам, че не сте ме послушали и няма да го направите. Това може да има негативни последици за имиджа на изданието. Помислете върху това докато медитирате върху заглавието на следващата си статия.
5
1
 
34
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Сензация!Поредното "велико" откритие на "учЕните" от БАН - цитирано от Блиц, Офнюз и Днес.вг!Следва - новата звездна любов на Емануела, оргазмо-катарзисът на Василка и готическия замък на Алисия!
4
2
 
17
 
! Отговори
Заглавие преди 5 години
Подвеждаш, цитата е от статията:"честите караници, които обхващат продължителен период от време се отразяват пагубното на здравословното състояние на двамата партньори." И без това има малко време за любов, Обичайте се, без да да се карате:)
3
21
 
15
 
! Отговори
така си е преди 5 години
Дещата изкарват първите 6 години с майките си. Знаем че първите 7 години са най-важни!Всеки ден четем по форумите разни несретници които само плачат за пари, внимание и т.н. Виждаме колко пагубно е влиянието на жената върху бъдещото поколение.
2
14
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Мъжът,ако е умен,трябва да мисли само за здравето си и как да изкара повече пари.Всичко друго се купува,така или иначе.Светли примери-колкото искаш.
1
2
 
45
 
! Отговори
Румянооооо! преди 5 години
Защо се обръщаш само към жените?В материалът ти ясно е казано, че разправиите са пагубни и за двамата партньори.Но защо ли нищо не се казва за децата - малките и вече порасналите? На тях не се ли отразяват пагубно постоянните крясъци, непрестанното мрънкане, грубиянското буботене - звукови ефекти, осигурявани от родителите им? Децата няма къде да се дянат, щат не щат търпят всичко, което се случва в дома на родителите им!