Колове, вили, брадви и лопати: Пияни се млатиха в Роман

Полицията задържа шестима души
63
Колове, вили, брадви и лопати: Пияни се млатиха в Роман
Снимка: Булфото

Масов бой между пияни вдигна на крак полицията в град Роман, съобщават от Областната дирекция на МВР във Враца.

На 28 февруари в 19.45 ч. в Районно управление на МВР-Роман е получен сигнал за скандал и побой пред блок №4 в града.

При пристигане на мястото, служители на полицията установили, че в междублоковото пространство на бл. № 2 и бл.4 има масов бой между лица в нетрезво състояние, членове на две фамилии, които носели колове, вили, брадви и лопати.

При опит на двамата служители на Районно управление на МВР-Роман да прекратят нарушаването на общественият ред, едно от лицата замахнало с брадва срещу служител на МВР, при което с цел да предпази колегата си и да респектира нападателя, друг полицейски служител произвел два предупредителни изстрела във въздуха.

Задържани са общо 6 лица, участващи в побоя. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
готин преди 5 години
1000 процента съм сигурен че са от друга та раса
35
2
 
2
 
! Отговори
дада преди 5 години
Дада, да спрем да ревем за пари... И как да убедя сина си да дойде и той да стане полицай? Чест? Слава? Ботве? Ела сине, ромите нема да те бият, хората ще те уважават.... А той се смее и ми казва Абе тате, аз работя за над 3000, кво да правя с тия 800 лева, да мръзна в патрулката, да ме гонят роми с брадви и всички да ме плюят... Ми не ревем за нищо вече. Нищо не искаме, спасяваме се поединично. Ама нещо гражданите взеха да реват, искат полицаи с повече права,млади, образовани. Търсете ги де!
34
1
 
15
 
! Отговори
АЛС България преди 5 години
Бойко вдигни и на тези минималната заплата(социалка). Да не забравиш?
33
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такива не трябва предупредителни изстрели...Директно самозащита
32
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, браво! Хранете ги още, давайте им помощи, търпете ги да си строят незаконните колиби в чужди имоти, давайте им по 50лв да гласуват за *** и Пульо, не закачайте БХК и бат Сали когато оревават орталъка за още права, мачкайте служебно всеки полицай който се осмели да си свърши работата.... И като стане някъде ей такова меле като в Роман, изобщо не казвайте кой етнос го е предизвикал.
31
1
 
10
 
! Отговори
Уке Цветко преди 5 години
Нормално. България. ЕС. :-)
30
1
 
36
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Защо пречите на хората да решат споровете си чрез методи, специфични за тяхната традиционна култура?Така нарушавате правата им!
29
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В щатите, откъдето уж взимаме пример, при такава обстановка полицаят стреля. НЕЗАБАВНО! СЪС ЗАКОННО ПРАВО! Без да са чели Тодор Живков, при тях "нЕма 'лабаво"!
28
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Колове, вили, брадви и лопати: Пияни се млатиха в Роман"---Ми, Роман роми ... разбираемо е. :)
27
1
 
27
 
! Отговори
Скитник преди 5 години
Ами тъй наречените полицаи, спрете да ревете постоянно за пари, и излезте на протест за по -големи права! Права да се защитавате и да защитавате гражданите!
26
0
 
25
 
! Отговори
дада преди 5 години
До шматка. В роман има САМО ЕДНА патрулка която е за ВСИИИЧКО : пътен контрол, сот, охранителна дейност, проверка как се изпълнява "домашен адрес" , проверка на психично болни лица, възрастни хора и още какво ли не. И това за цялата община Роман, тоест Роман и още 20 села наоколо с тотално разбити пътища. Целия участък в Роман има 10 полицая от които половината ще се пенсионират тази година. Предстои участъка да бъде ЗАТВОРЕН НОЩЕМ и да патрулира една кола от Мездра. За целия район. Найс, а?
25
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До Анонимен 26Олекна ми,станахме двама.
24
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Трябва да въведем боя с тояга в Наказателния кодекс. Ако нападнеш друг с тояга веднага се знае , че ще получиш 30 тояги на голо.
23
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Втори месец, второ такова нещо ... свиквайте защото след 10-на години това ще е нормално всеки ден.Сържавата цирк, малката Сомалия на Европа.
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете глупости, нали ако полицай или който и да е, посегне на престъпниците, веднага цял рой правозащитници ще гракнат. Всякакви неолиберални комитети и организации, подплатени щедро от вънка от интернационални корпорации. Къде в този случай е бедата - в извратения евросъюз, и неговите многобройни платени мрежи тук. Значи , за да живеем спокойно, трябва да излезем от ЕС.
21
1
 
48
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Когато се бият фамилия Раджастанци и фамилия Пенджабци полицията трябва само да ги обгради да не се разраства настрани разпрата.Да чоплят семки докато чакат да приключат.
20
2
 
25
 
! Отговори
V преди 5 години
Проблема е че нямаме медии ;) Хората трябва да виждат какво става в Европа и сами да си вадят изводите . Ако някой покаже Европа на българина медиите веднага трият и дават гледната точка на Брюксел . И как ще гледат хората такива медии .Винаги има две страни . Не може да се дава само брюкселската и хората да зяпат медии .Проблемите идват от герб и бсп . герб са ченгеджииски ромска партия .Гонят българите от българия с документи без които не могат да си вадят хляба а за ромовете безплатни имоти
19
1
 
48
 
! Отговори
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ преди 5 години
Единствения логичен въпрос е защо изстрелите са били два, и двата предупредителни във въздуха. За съжаление отговора е, че у нас ако полицай застреля нападателя си после ще има съд, обезщетение и затвор... Такъв е закона.
18
1
 
31
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Има сигнал за масов бой и отива една патрулка.Колко години ви трябват да се научите че при масов бой трябва да отиват всички от околните райони.Бе ваша си работа
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До zeusАбе, Бат Сали и Евророма не са коалиционни партньори на Баце. Баце е коалиция с Патреотите. От рано си подкарал със субстанциите.