На 11 места в британския парламент има следи от кокаин

До тях имат достъп депутати, служители и журналисти
7 дек 2021 15:27, Ния Христова
38
 
Полиция е нахлула в британския парламент след получен сигнал за наркотици. Тестове с натривки за засичане на наркотици са открили следи от кокаин на 11 места, съобщи Bulgaria ON AIR. 
 
Следите са били на места, до които достъп имат само акредитирани в парламента законодатели, служители и журналисти.
 
Открити са следи включително в тоалетна, която е близо до кабинета на премиера Борис Джонсън. 
 
Съвсем наскоро правителството обяви, че ще предприеме нова стратегия за борба срещу злоупотребата с наркотици и свързаната с наркотици престъпност.
 
"Правителството на Обединеното кралство ще инвестира 300 милиона паунда в борбата с наркогрупите. Ще бъде обявен и натиск срещу употребяващите наркотици от средната класа, което означава, че те ще бъдат принудени да отидат в центрове за възстановяване или да загубят паспортите и шофьорските си книжки", заяви министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
турското магаре вярва ли си? Я не на нас тия, моля...
31
0
 
5
 
! Отговори
Румбо преди 2 години
Билото им показА тъмната страна. После щели да се борят срещу разпространението.... Божееее..... Как да се борят, като ще умрат бед него.
30
0
 
7
 
! Отговори
Ц преди 2 години
Кокаинът променя мисловния процес и невротрансмитерите. Затова въобще не е безобиден, още повече - това са елитите на държавите, които управляват света!!!
29
0
 
2
 
! Отговори
не може да бъде! преди 2 години
Вероятно са са объркали,highly likely става дума за новичок.Сега ще открият и Петров,и Боширов!
28
1
 
6
 
! Отговори
Анти-ковидфашизъм преди 2 години
И тези хора ни управляват???? Сигурен съм ,че в Европарламента е и по-зле.
27
5
 
4
 
! Отговори
Либерта преди 2 години
Нищо против да си шмъркат да си се лепат. Не виждам какъв е проблем , ако си вършат съвестно работата. Заплатите да са високи. Сегашното стресирано време пандемия, Брекзит, Русия. Чудо голямо ударил 3 линии.
26
0
 
21
 
! Отговори
УТОЧНЕНИЕ преди 2 години
На 11 от 12 проверени, като на някои от тях достъп имат само депутати ! Хора, отворете си очите, съвременният свят се ръководи от наркомани, пияници, обратни, и други подобни ! И това е заради вашето бездушие, безразличие и консумативно мислене !
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво чудно има? Политиците са един от основните контингенти на пласьорите на кокаин.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрав за всички с ***. Колумбя - Кокайн Кючек.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами като имаш пари, какво? На цъква лида одиш? Арее саааа!
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛОЛ лол лоллооооол ... Натиск, върху употребяващите от средната класа? Чакай малко уе? Ще правя каквото си искам с тея наркотици. Ако искам, ще пия и белина. Моя си работа. Аман вече!
21
0
 
4
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
E това и децата го знаят!
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Носенето на полицейска униформа от хора, които не са полицаи е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Защо полицията в Лондон не арестува Борис и да го пъхнат в затвора?
19
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 2 години
е, теа от таа мухлясала монархия ни пробутаха евроаталантичните си ценности, едно от които сигурно е туй, за което става дума тук
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, на туй му викам Народни политици!!!!!! -)))) Многу съ напред английските парламентаристи, като смръкнат малку и ги избива на политика! -)))) Е, малку съ срамежливи, та за туй не споменават за намерените и използвани пре.ервтиви пръснати из пленарната зала, мъ то човешко, бе!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Борко, наглосаксонския парламент и коката разбрахме, но защо мълчите за вчерашния дълъг и ползотворен понеделник на Путин, Шойгу и Лавров в Индия и за подписаните десет многомилиардни договори между Русия и Индия? БРИКС работи.
16
1
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой откри кокаина чистачката ли :)))
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропаднатиняци, сър!
14
1
 
6
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
В ЮКей са много назад.....Както пееше новия депутат Христо Петров:" Носът ти е каталог на дрогата,...."В нашият Парламент може да открият на 480 места,...240 депутати по две ноздри...!;-)))
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тестове с натривки за засичане на наркотици са открили следи от кокаин на 11 места в британския парламент"------------------------------------------------------------------------------------ Няма спасение от тези суперагенти Боширов и Петров. Щом са се разходили из наглобританския парламент, Борко да провери за следи от новичок-дурачок. Хайде, че след един час започват разговорите между Государят Путин и хремавият байДжо.