Активно детско участие на "Образование и бизнес: 6"

Събитието ще е трибуна на нови идеи, вдъхновение и добър опит
28 апр 2017 14:37, Мария Захариева
1
Активно детско участие на "Образование и бизнес: 6"

Децата и младежите от Milan Junior Camp България ще участват в международната конференция "Образование и бизнес: 6", организирана от Bulgaria ON AIR с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria. Те ще споделят за пътя си от училищната футболна площадка до големите стадиони, срещите със звездите на "Милан" и тренировките на световно ниво.

Тази година детското участие в конференцията ще бъде още по-активно. В ролята на модератори на събитието, заедно с водещата Доника Ризова, ще влязат учениците Виктория Петрова и Георги Генев, които ще проверят по забавен начин знанията на участниците.

Шестото издание на конференцията е трибуна на нови идеи, вдъхновение и добър опит от известни лектори от цял свят по една от най-важните теми – образованието. То ще се проведе на 10 май в София Хотел Балкан и е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на адрес http://edu-business.info/.

Участниците в събитиeто ще видят и уникални експонати от Techno Magic Land – роботи с изкуствен интелект, които помагат на децата да учат с интерактивни методи. Организаторите ще представят и инсталацията, която художникът Димитър Хинков нарисува заедно с всички гости на миналогодишното издание на форума.

Видеопослания на конференцията "Образование и бизнес: 6" ще направят олимпийският медалист Йордан Йовчев, Еви Шилер от Виенския музей и дизайнерът Антоанета Балабанова. Сред панелистите, които ще споделят знания и вдъхновяващ опит по пътя към успеха чрез образованието, ще бъдат още Стивън Съливан, ИД президент на Американския университет в България, председателят на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН Огнян Траянов, Яна Петкова, винен консултант и обучаващ, Радка Карагьозова, директор на училище "Николай Рьорих" и други. Какво още разкри водещата на "Медиите ON AIR” Доника Ризова – модератор на събитието – може да видите във видеото от "България сутрин" тук >>.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

Генерални партньори са Аурубис България и Пощенска банка. Официални партньори - БМВ груп България, Дарби Колидж, Загорка, М-тел и ЧЕЗ Груп България. Със специалното участие на Американския университет в България.

Партньори на шестото издание са: Най-голямата българска онлайн медия за книги и четене Azcheta.com, Национално издателство за образование и наука "Аз Буки", Уеб-издателството Академика.БГ, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска минно-геоложка камара, Българско дружество за връзки с обществеността, Българска асоциация на PR агенциите, Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Италианска търговска камара, Френско-българска търговска камара, Патентно ведомство на Република България, ICAP България.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари