Борисов: Ще имаме ресор в ЕК, достоен за България

1 млрд. лв. се дават за образователна инфраструктура
Обновена: 9 сеп 2019 13:16 | 9 сеп 2019 13:16, Анисия Иванова
47
Борисов: Ще имаме ресор в ЕК, достоен за България
Снимка: МС

Убеден съм, че ще имаме ресор, който ще ни харесва, ще е модерен и ще е достоен за България и поне три пъти по-голямо финансиране от досегашното", каза премиерът Бойко Борисов относно ресора на комисаря от България в състава на новата Европейска комисия.

При откриването на на модернизираната учебната база на Националната спортна академия "Васил Левски" на ул. "Гургулят" 1 той каза още, че близо 1 милиард лева се отпускат за образователна инфраструктура в страната.

Общото финансиране на обекта е 3 755 636 лв., като националното финансиране е в размер на 525 000 лв. Обновяването на учебната база на академията включва ремонт на старата сграда и изграждане на нова зала за спорт.

"В центъра на града да имаш университет е много удобно. Бази, които струват десетки милиони, не позволихме да бъдат откраднати и дадохме на спортната академия да ги стопанисва", добави министър-председателят.

В учебната база на Националната спортна академия е осигурено ново обзавеждане и оборудване на учебните зали и кабинети, на конферентната зала, библиотеката, читалнята, както и на фитнес залата и съблекалните. Обновяването на материално-техническата база на НСА и подобряването нa учебния процес ще улеснят въвеждането на нови методи на обучение на младите хора. Подобрените условия и модерните учебни и спортни зали и кабинети ще стимулират мотивацията на студентите за по-добра активност при усвояване на знанията и последващата им реализация на труда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
5
 
! Отговори
РЕСОР ЗА ДА КРАДНЕ преди 4 години
ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО, А МУТРА? СЛЕД КАТО СВЕТОВНАТА ПРЕСА ОПРЕДЕЛИ ИЗТИЧАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ ОТ НАП, КАТО ХАКВАНЕ ЦЯЛАТА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, ТРЕБЕ ДА СИ СЪВСЕМ БЕЗМОЗЪЧЕН ДА ИСКАШ РЕСОР КИБЕРСИГУРНОСТ. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ПО ТОЯ ДЕБЕЛАШКИ НАЧИН С ТЯХ. БОКО РЕЗОННО БЕШЕ ОТРЯЗАН. СЕГА ВСЯКО МЯСТО ЗА ЕВРОКОМИСАР ВЕЧЕ Е "ГОЛЕМ УСПЕХ" И ГОВОРИ САМО ЗА ПАРИ.НЕ ХАРЕСВА СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ЩОТО ТАМ ПАРИТЕ БИЛИ РАЗПРЕДЕЛЕНИ И НЕ МОЖЕ ДА КРАДНЕ.СЯ ПЪК ЩЯЛА ДА УПРАВЛЯВА 45МЛРД
42
1
 
7
 
! Отговори
хайде бе преди 4 години
само ние можем да предложим ниверсален кандидат !! няма значение кой ресор...нашата кандидатка нищо не разбира, заучените и реплики пасват навсякъде- без да носят смисълПатока Бо- се пъчи, ще ни дадат образование.. демек не разбира намека..бяхте в цифровизацията- доказахте че вас си не може да вардитеето ви образование- белким прочетеш една книга ощено.,,,той си е РъБъ...не вдява..занего ресор ножици и лентички ако има и селфи-технолоджи
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Успех !Много е прав за неговите платени папагали ....вие просто нямате капка достойнство бе слагачи !
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой вече не ти вярва ,нали знаеш приказката за лъжливото овчарче та ти си точно това овчарче баце ,даже и понякога да кажеш някаква истина на теб хората не ти вярват и Европа не ти вярва инак няма как 10 г. от както си на власт да не ни приемат в Шенген......Какво говориш ти и каква е реалността за съвсем различни неща....
39
0
 
5
 
! Отговори
Georgia Guidestones преди 4 години
Имаше доста хора от БСП, които искат да извадят пред медиите информацията за офшорните сметки, острови, имоти, заличени данни в търг. регистр и мн. др. направо Свят да ти се завие.Всичко е свързано само с един човек, познайте за кого?Само, че това няма да стане!!!Българите сами трябва да изтърпят всичко. Сами трябва да се събудят. 5 века българите са въставали по-време на Османско. Имало е не едно въстание. Измрели са хиляди българи в битка. НАРОДЪТ САМ ЩЕ СЕ СЪБУДИ.Накрая Бог ще се намеси
38
0
 
7
 
! Отговори
Georgia Guidestones преди 4 години
България - ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО едни МУТРИ си повярваха, че управляват една страна, а всъщност като мишоци следват ПЛАНА за редуциране на населението, описан тук - "Georgia Guidestones".Нещо повече, дори се гордеят и тупат в гърдите. Искали да направят България като Швейцария. За тази цел трябвало да се редуцира населението чрез миграция. Невероятен план на едни МУТРИ, които неосъзнато следват САТАНИНСКИ ПЛАН. Ето на това му се вика - неосъзнати сатанисти (МАФИЯ).
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА ОБМЕНИМ ЛЕВА ЗА РУБЛИ- ТУК МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 560ЛВ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОД В БОГАТА ЕВРОПА, НО ПЪРВИ В ЕВРАЗИЯ- В РУСИЯ И КИТАЙ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОКОЛО 240ЛВ.
36
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Достоен за България, само че през коя година???Щото към момента страната ни е достойна само за ресор кражби, корупция и чалга! Ааа то нямало такъв ресор ли, ами дайте на Бойко, той ще го измисли!!!Как не ви е срам бе иззедници олигаро-мафиотски??? Не се ли накрадохте, не се ли оядохте??? Съсипахте я тая (някога велика и достойна) държава!!!Футболистите ни падат редовно с над 0:2, взимат огромни заплати и на никой не му дреме?! Пълен разпад, а не държава!!К'ъв ресор к'ви 5 лв?!! Закриване!
35
18
 
2
 
! Отговори
Успех ! преди 4 години
Щом толкова ревът троловете на БСП, значи Борисов е прав !
34
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 4 години
честит празник др.борисов,на вас и на всички членове на ЦК на ГЕРБ-комунисти,като се почне от другарите спас гърневски,и свършите на тома биков,и най-накрая на редовия член цветан асансьорчиков цветанов честит 09.09.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гаргамел Големанов е готов за всеки пост. Той е голям и стар хакер бял, но също е народен учител, земеделец и всичко.
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ресорът, достоен за България е МИЗЕРИЯТА!
31
1
 
7
 
! Отговори
ВЪПРОС към ДАНС преди 4 години
В България няма ВОДА ???Какви Евродепутати ?Борисов луд ли е ?
30
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа, то и завод на WV също ще имаме. Помним, помним...
29
1
 
31
 
! Отговори
въййй преди 4 години
Слънцето вече не е толкова жарко, но Баце си е все така слънчасал!
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе повече няма да станете с тези обиди и език!
27
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко пак ще взима скалпове наесен, то е ясно! На троловете от злоба им се изкривиха джуките!
26
1
 
26
 
! Отговори
Бенчо преди 4 години
Аре.... за днес толкуз.....вааа , ши одим футболче да метнем малко и да си острижем сам козинката и после юруш у джипката......да се метнем у "Фейсчиту" по селски.....само малко чалга да заредим у касетофончету.....и тъй.....че и утре е ден, требе рейтинга на "Фъндъчето" да лъскаме...чи зор...бая ...тея бг. "***" зеха да се освестват май.....
25
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на ГЕРБ!
24
2
 
18
 
! Отговори
избирател преди 4 години
До 22-риДа съжалявам за грешката,но е ясно посланието!Само не ми е ясно защо ме пращаш на Позитано?!За тях също не съм написал нищо добро.За мен са все деца на БКП,без значение дали са ГЕРБ или БСП!!!