ВУЗФ организира конференция "Код дигитално: икономика, образование и социални отношения"

Победителят ще получи стипендия с отстъпка за обучение в бизнес университета
Обновена: 1 фев 2022 12:17 | 1 фев 2022 11:12, Анисия Иванова
ВУЗФ организира конференция "Код дигитално: икономика, образование и социални отношения"
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира Втора национална студентска и докторантска конференция на тема: „Код дигитално: икономика, образование и социални отношения“, която щесе проведе онлайн на 15 април 2022 г. в платформата Google Meet.

Основна цел на конференцията е да предостави трибуна на студенти и докторанти от всички висши училища в България да изложат своята позиция и идеи за дигитализацията и масовото навлизане на високите технологии и тяхното отражение върху икономиката, образованието и социалните отношения в съвременните общества.

Студентите и докторантите ще могат да дискутират по най-значимите и сериозни предизвикателства пред дигиталните общества и да предложат своите решения за справяне с предизвикателствата пред тях. В конференцията могат да участват всички студенти и докторанти от всички висши училища в България, независимо от степента и формата им на обучение. Те ще трябва да разработят доклад в обем 8-10 страници и да подготвят презентация на доклада си, която ще изнесат по време на конференцията.

ВУЗФ ще предостави стипендия за обучение в магистърска степен във висшето училище на най-добре представилия се студент в размер на 10% от таксата за обучение.

Всеки, който иска да участва в конференцията, може да го направи като се регистрира безплатно до 12 април 2022 година на eмейл marketing@vuzf.bg, а желаещите да се включат в конференцията и да представят свой доклад, трябва да подадат заявка за участие до 25 март 2022 година. Пълните доклади трябва да бъдат изпратени до 5 април 2022 година на същия емейл. Победителят ще бъде определен от жури, съставено от преподаватели във висшето училище.

Организирането на Втората национална студентска и докторантска конференция е част от специалните събития, с които бизнес университетът отбелязва 20-тата си годишнина. ВУЗФ e сред най-активните висши училища в страната, което с иновативната си академична програма и чрез своята Лаборатория за научно-приложни изследвания VUZF Lab осъществява редица научни събития, инициативи и проекти за развитие на потенциала на младите хора в България.

Повече информация за конференцията можете да видите на https://vuzf.bg/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации