Бягство към ада

На тях просто не можеше да им се случи
13 окт 2012 13:11,
69
Бягство към ада
Анна и Мария вече вървят по нов път. Снимка: архив Reuters

Анна и Мария са отгледани в щастливи, относително заможни и подредени семейства. Получавали са всичко, от което са имали нужда и повече. Никога не са били лишавани от нищо.

Анна и Мария са отличнички, готвещи се за кандидатстване в университети и перспективното си бъдеще. Те не се познават, но историите им си приличат.

Анна е отраснала в голям град, а родителите й заемат ръководни позиции в относително големи компании. Майка й Силвия е динамична, съвременна и носи солидни доходи. В живота й има един основен приоритет  - Анна. Бъдещето на дъщеря й е начертано, графикът й със занимания е готов за седмици напред.

На 18 години Анна започва работа във фирмата на майка си за лятото. Целта е малката да бъде постоянно под контрол и да не попадне под лошо влияние. Една вечер Силвия трябва да остане до късно, за да приключи всички важни проекти, които движи. Затова вика такси на Анна, което я откарва вкъщи. На врата я чака баща й. Анна влиза в стаята си, но на сутринта я няма.

Още по темата
29 сеп 2012 09:25
29

Докато родителите й се чудят къде е, Анна пътува с любовта на живота си към Австрия. Там те ще си наемат жилище, ще си намерят работа и ще могат да бъдат заедно. Майка й никога не би одобрила избора й за мъж, но Анна просто знае, че е единственият. Пък явно и той го усеща – все пак й обрисува толкова красиво съвместното им бъдеще...

Анна нямаше как да знае, че той е трафикант. Тя не беше от момичетата, на които може да им се случи да попаднат в канал за трафик на хора.

18-годишното момиче дори не можеше да повярва каква трансформация претърпя “любовта на живота й“ след пристигането им в Австрия. Започват системни побои, психически тормоз, а от разказите за щастливото им бъдеще не остава нищо. Бягството от златната клетка се оказва път към ада. Отличничката и бъдещата висшистка е принудена да стане проститутка.

Анна успява да се спаси бързо, свързва се с майка си, тя пък веднага сигнализира институциите и е изведена от канала. Прибра се вкъщи и се обвинява за глупостта. Майка й пък се обвинява, че не я е контролира достатъчно. Защото ако програмата на Анна беше достатъчно уплътнена, нямаше да има време да срещне трафиканта.

Мария живее в село. Семейството й има стопанство – не голямо, но достатъчно продуктивно, за да им осигурява добър стандарт за живот. Готви се да кандидатства във ВУЗ. Никой не се съмнява, че ще успее – Мария винаги се е справяла добре с уроците.

Симбиозата между нея и майка й Кристина е уникална. Баща й е починал, когато е била малка, и Кристина се омъжила повторно. Мария и пастрокът имали нормални взаимоотношения, но никога не успели да станат достатъчно близки. Наложило се майка й да заеме мястото и на двамата родители в живота й.

Постепенно младото момиче до такава степен се сближава с майка си, че губи идентичността си. Тя просто не може да бъде самостоятелна и няма представа какво значи да носиш отговорност за себе си.

Никой от семейството й не усеща кога се появи трафикантът и как успява да я подмами. Никак обаче не му е трудно да я убеди в чистите си намерения за светлото им бъдеще в чужбина. Лъжата, че му се налага да замине на гурбет, за да припечели средства за бъдещето им семейство, подейства като магия. Мария е толкова наивна, че се хваща на всяка дума.

Не е трудно да се пречупи психиката й. Боят и психическия тормоз бързо дава ефект и тя излиза на магистралата.

Мария също успява да избяга. Също като Анна се свърза свърза с майка си и я изкарват от канала.

Анна и Мария все така не се познават. Те живеят в различни части на страната. На тях просто не можеше да им се случи. Нямаше начин от подредените си семейства те да  избягат към ада.

Свръхконтролът на майките им обаче изигрва силна роля. Двете момичета просто не удържаха импулса си да направят нещо различно, да кривнат от начертания път. Анна и Мария слабо познаваха света, бяха виждали малко извън “саксиите“, в които ги отглеждаха.

Методът lover boy сработи идеално при тях. И двете досега не се бяха влюбвали и лесно повярваха в бъдещето, което им се обрисуваше. Мъжете, които влизат в тази роля, са идеални психолози, въпреки че нямат дипломи. Те просто знаят как да накарат жертвата да им се довери, да се влюби и да вярва на всяка тяхна дума.

Анна и Мария се измъкнаха благодарение на близостта са семействата си. Имаше кой да ги потърси и да откликне на зова им за помощ.

Днес Анна има свое семейство – малко дете и добър съпруг. Мария пък продължава да живее в стопанството и прави планове за бъдещето си, но вече не вярва толкова лесно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
До 56 /?/ преди 11 години
Според мен е казано достатъчно ясно. Коментар 45 не визира педофилските мрежи, нито гей-общностите, които наистина всячески се подкрепят и в много сфери на обществото, за съжаление, се просперира именно чрез такава подкрепа.45 говори за мъже с манталитет на ***, които стават любовници, а понякога и съпрузи на богати бабички, на шефките си или пък на грозотии, от които се отвращават, но чиито бащи имат високи служебни постове и дебели портфейли. Не само жените курвосват по сметка.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тези момичета просто им се е чукало. Под всякаква форма. За да имат редовно чукане са си затворили очите пред всички разумни доводи "против". Не е тайна, че най-прилежните ученички и най-примерните съпруги си протъркват пръстчетата в банята.
48
0
 
1
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
До Анонимен: а за какво са бизнес дамите, участващи в набора на 'модели'?
47
0
 
1
 
! Отговори
до прост(а) жена преди 11 години
моме, ти наясно ли си, че в схемата основните организатори са всъщност организаторКИ? Вярно, тъпите извършители са мъже (повечето бисексуални) - но и те са част и жерта на системата - в която най-отгоре има и 'маманки'. Такива са заинтересовани статиите да са ***, кампаниите - глупави, а плакатчетата -скъпи и от наши хора. Така се печели и от двете страни.
46
0
 
2
 
! Отговори
хмм преди 11 години
До До 47 тя работа не става с платените ви рекламни статии. А държавните агенцийки, вместо да се побарват хомосексуално по дупетата, е време наистина да направят сериозна кампания. Плакатчета и подобни *** статии НЯМА да свършат работа. А работа има, и че не се върши от ужким компетентните, е видно от километри/мили.
45
0
 
1
 
! Отговори
... преди 11 години
До just a woman ти наистина си простЪ жена. Или, вероятно, също толкова *** гей.
44
0
 
0
 
! Отговори
? преди 11 години
До До 45кой въпрос: за гей мафията и връзката и с тарфика на момичета И МАЛОЛЕТНИ МОМЧЕТА?
43
2
 
6
 
! Отговори
До 47 преди 11 години
Съжалявам хора като теб, които са толкова ограничени. "Платена" статия? Само това ли успя да ти роди малкия мозък? Такива статии трябва да има колкото се може повече, за да могат хората да са осведомени за това, което се случва около тях в реалния живот. И , че тези неща не се случват само в нискобюджетните американски продукции. Защото точно тези момичета, които са претърпяли това, надали са чели такива "платени статии".
42
0
 
10
 
! Отговори
панчо преди 11 години
тези ,които се занимават с това трябва да бъдат разстрелвани.
41
0
 
6
 
! Отговори
Revenge преди 11 години
Преди да се обадите им резнете канчетата и си живейте живота.
40
0
 
19
 
! Отговори
Dimitrov преди 11 години
Някой задал ли си е въпроса защо управниците никога не са предприемали нищо срещу сводниците от насилствената проституция ? Ами защото първо внасят милярди валута в страната,второ - плащат големи подкупи и ,трето им доставят безплатно свежа плът !А тия които ги оправдават по форумите им пожелавам да ги сполети същата участ ,ако самите те не са сводници или пък нямат дъщери защото са или *** или ***...
39
5
 
10
 
! Отговори
БЛАГУНЕСТО преди 11 години
ТА ЧАК ЗАХАРОСАНО: ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МОМИЧЕТАТА ЗНАЯТ И СА НАЯСНО КЪДЕ И ЗАЩО ОТИВАТ:
38
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Платена статия - "Не излизайте зад граница, задължително ще ви направят ***, а пък мъжете жиголота". Отчаян опит да се спре емиграцията на българи... По същата логика аз мога да напиша статия: "Не излизайте по улиците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ви сгази кола. Стойте си в къщи по-добре". Аман от тъпанарщини, да бяхте написали нещо полезно и смислено....
37
1
 
19
 
! Отговори
До 45 преди 11 години
Повдигаш интересен и много актуален въпрос. Мъже с манталитет на жиголо е имало винаги, но в наше време това се превърна в открито и едва ли не официално практикувана професия. Не знам защо, този проблем у нас винаги е бил встрани от общественото внимание.А само си помислете какви пакости, във всички области на живота ни, са извършени от к/рвите от мъжки пол - некадърници и мързеливци, ставнали любовници или съпрузи на жени, от които вдействителност се отвращават физически!
36
1
 
2
 
! Отговори
хмм преди 11 години
До just a womanне е нужно да го чета, сексистите (и с двата вида полови органи) си личат от далеч.
35
9
 
7
 
! Отговори
Ив преди 11 години
Не знам кой е автора на статията. Съдейки по стила вероятно е жена (нищо против дамите, все още си падам само и единствено по тях). Но ще е добре да си намери друго поприще в живота.
34
0
 
29
 
! Отговори
Печалбите! преди 11 години
Печалбите от сводничество и трафик на бели робини са огромни. Ако нещо ви звучи като фантастика,не забравяйте този факт.Заради тези пари престъпникът е готов да стане и най-добрия психолог и най-талантливия актьор, само и само да примами жертва. След това е готов на всякакви издевателства само и само да я смаже и да я накара да му носи тези пари. Спасение за жертвата е да има много близък и верен човек, който пък е готов да мине през всичко, за да я измъкне. Не обвинявайте близките и жертвите.
33
5
 
8
 
! Отговори
ндам преди 11 години
Както каза "7" - темата е добра, статията е бълвоч, част от дейността по превенция, която 1 път годишно се сещат разни организацийки и дръжавни звена, че трябва да проведат. За да си вземат бюджета. Глупави разказчета, *** неясни плакати в транспорта, глупости, нищоправене и кинти.
32
2
 
1
 
! Отговори
хмм преди 11 години
До just a woman:just a woman или just a lesbian sexist? само питам, тук обикновено ритат хетеросексуалните...
31
0
 
6
 
! Отговори
От 28 и 31 преди 11 години
Забелязах, че коментарът, който беше под N14, сега е станал N12. Друг коментар, който беше под N4, е изтрит, а в него нямаше цинизми. Гледах ги преди около един час и ми беше интересно кой какви плюсове и минуси ще получи.Не знам кой е бил коментарът на госпожата, която е написала N36.Не разбирам, по технически причини ли се случва това или просто някой си прави някакви експерименти?