Животът за жените започва на 50

Тогава те са по-уверени в себе си
Обновена: 15 мар 2014 12:22 | 15 мар 2014 12:16, Камелия Цветанова
22
Животът за жените започва на 50
Снимка: Ройтерс

Животът на жените изглежда започва на 50-години - резултатите от направено във Великобритания проучване показват, че на тази възраст дамите се чувстват по-самоуверени, сексапилни и щастливи, пише в. "Дейли експрес".

След като през по-голямата част от живота си са спазвали диети и са се притеснявали за външността си, три четвърти от жените се чувстват по-уверени след 50-ия си юбилей, отколкото след навършването на 20 години, разкрива анкетата, направена по поръчка на компанията "Котън трейдърс" сред участнички на възраст между 40 и 74 години.

Над една трета от дамите над 50-годишна възраст споделят, че сега са по-доволни от външността си, отколкото са били като по-млади, докато една на всеки седем жени се чувства по-сексапилна от всякога. Близо половината от представителките на нежния пол харесват повече тялото си на 50 години, отколкото на младини.

Допитването показва още, че след като отпразнуват половинвековния си юбилей, дамите спират да броят калориите и вместо това започват да тренират. Над 40 процента от жените зарязват диетите, докато две трети започват да отделят по-малко време и средства за разкрасяване, след като навършат 50 години.

"На тази възраст дамите са по-зрели, по-мъдри и по-щастливи от всякога", казва Шона Джеймисън от компанията, поръчала проучването.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: жениуверени50 години
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До 16Знаеш ли как една дама трябва да се държи в обществото?, знаеш ли за уважението което една дама има към съпруга си и възрастните хора в семейството как винаги ги нарича господин еди кой си? Знаеш ли че една дама винаги трябва да е учтива и никога да не си позволява да вика или да се държи грубо? Хайде да спрем до тук. Може да прозвучи грубо но огромна част от съвременните жени имат държание на кръчмарски *** а не на дами и не бива да очакват кавале отношение.
18
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До 16цитат "да решат дали да дарят мъжа с вниманието си" - ти си се побъркала!!!, от гледане на сапунени сериали или четене на любовни романи сигурно. Ако искаш галантно отношение покажи че го заслужаваш. За да има кавалери трябва да има и дами, една жена НЕ Е равнозначно на дама още по-малко една феминизирана *** която смята че е равна на въжете и може да си прави каквото иска и да курварства колкото си иска. Ти имаш ли обноски на дама? знаеш ли походката с която една дама трябва да ходи?
17
0
 
7
 
! Отговори
МГ преди 10 години
ДА НАПРАВЯТ ПРОУЧВАНЕ В БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ЖИВЕЯТ В РАЗВИТИЕ Д-ВИ.НО ЗНАЕМ И КАК И КОЛКО ЖИВЕЕМ ТУК.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно! А Българските мъже на тази възраст вече са разкапани от нерви, бач и женски изневери. Разсипани от експлоатация, с разбит метаболизъм, централна и периферна нервна система. На където и да се обърне млади *** се чудят как да го издоят, а дъртите кранти го навикват като ***...Това в рамките на полушегата ;)Няма голяма разлика му мъже и жени. Само дето тези с полите живеят 7 - 8 години повече. И то не е от по - лош живот, струва ми се. Живота е такъв, какъвто го възприемаме.
15
1
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 10 години
Точно така е, както казваш. Ще прибавя още и това, че повечето от тамошните мъже са галантни към жените, държат се с тях не само уважително, но и ухажорски, независимо дали жената е хубава и дали мъжът реално има някакъв сексуален интерес спрямо нея. Този вид обноски повдигат женското самочувствие, жените се чувстват така, като че ли наистина са красавици и трябва да решат дали да дарят мъжа с вниманието си.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тези от снимката с китайско-турските ментета якета и дънки ще пазаруват евтините *** от магазина,ще ги тътрят с торбите и силният стрес Бг и......знаешшшшшш.....та ги виж как ще са на 50 години.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13:Не се знае колко процента са ,,дебели крави'',но мога да ти кажа ,че жените в Западна Европа живеят значително по-добре и са доста по спокойни ,а от идва и увереността им.В крайна сметка на тях не им дреме за твоето мнение,а реално те си живуркат хубавинко,а на нас ще ни остане завистта само.
12
7
 
6
 
! Отговори
r преди 10 години
50годишна британка и външност, а стига бе това е виц, огромни дебели крави са
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А хиляди българки и то най-често на тази възраст работят в чужбина сами.Изпращат всеки месец пари на дъщери ,зетьове,синове,снахи и мъже вкл.Мъжете им си стоят в България ,а горките жени плащат от там големи финансови товари,като кредити ,месечни сметки ,лекарства.......кога ли ще могат да заживеят нормално като англичанките?!
10
1
 
3
 
! Отговори
Чавото преди 10 години
Снимката е от Симферопол - в далечината се виждат патрул на войници на Крим
9
0
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 10 години
Коментар 2 и 3, а също и 8... мното точно са описали картинката. По-точно от това няма на къде. За съжаление е повече от истина, казаното от тях.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да,за Бг това почти не важи.Западноевропейката на 50 води по-различен и сигурен живот.На центъра на Виена и на други места има сервитьорки на 50,55 години.Отделно дискотеки за хора над 50-те......да,много възможности за спорт и куп други неща.Децата са осигурени и добре,а не с по 400 евро заплата и ........много е дълго.Жал ми е за българката-една много натоварена жена,много често без личен автомобил,мъкне торбите.......работи по 10 часа,работи в чужбина......
7
2
 
8
 
! Отговори
blah преди 10 години
Lele tia jeni nikakvi zadnizi niamat, ujas. Kato maje sa! Nikakva jenstvenost, koshmar :(
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ми е ясно каква злоба намира Сивия в коментари 2 и 3?
5
11
 
3
 
! Отговори
Сивия преди 10 години
До 2 и 3Явно има много сериозна причина жените да те отбягват и затова така си се озлобил.
4
4
 
7
 
! Отговори
Багатур преди 10 години
Нека позная Шона Джеймисън наскоро е навършила 50 и си напомпва изкуствено самочуствие?
3
4
 
51
 
! Отговори
Продълж. на пост. 2 преди 10 години
В България положението е съвсем различноНа 50 г. повечето жени са вече съсипани физически, нервите им са разбити, унили и отчаяни очакват мизерното съществуване на пенсионерки и треперят да не ги съкратят, та да не могат да направят нужния трудов стаж. Тревожат се за бъдещето на децата и внуците. Чудят се как да закърпят семейния бюджет.А за благодарност получават подигравки, че са вече дърти и непривлекателни.Добавете и притесненията, че съпругът отдавна вече гледа към чуждо и дори не се крие
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки, който е живял във Великобритания се е уверил, че тамошните мъже много уважават жените и са убедени, че трябва да се грижат за тях. Такова възпитание са получили още в детските си години /не говоря за пришълците от разните Бантустани/.Ако жената живее в една уредена държава, със стабилно здравеопазване и прилични доходи, то тогава само от нея си зависи дали ще се поддържа така, че и на 50 г. да изглежда добре и да бъде с добро самочувствие и положителен светоглед.В Бг
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Животът на жените изглежда започва на 50-години - резултатите от направено във Великобритания проучване показват, че на тази възраст дамите се чувстват по-самоуверени, сексапилни и щастливи, пише в. "Дейли експрес". "ЗНАЧИ УМИРАТ 10-20 ГОДИШНИ. 60-50=10, 70-50=20